Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yahu bu Poco X3 stereo hoparlör değil gibi geldi bana? Hiç içini açıp bakan var mı? Sanki kapak arkasında ortada bir hoparlör varda üst ve alt tarafında delikler olduğu için stereo hoparlör görünümü olmuş gibi geliyor? Sesi son seviye açıldığında arka kapağın tek bir noktadan titremeside bundan...
Merhabalar, malumunuz iphonedan poco x3 e geçiş yaptım ancak bayağa sıkıntılar yaşıyorum. İphoneumda bulunan 27bin fotoğrafı 64gb class10 hafıza kartına attım ve Poco'ya taktım ancak sadece 7536 tanesini görüyor. Gerisi gelmiyor maalesef. Telefonu tekrar başlattım ettim ama görmüyor. Dosya...
Merhabalar, 2 det sıkıntım var benim.
1- Telefonu sessize aldığım zaman sol taraftaki çentikte bildirim işaretleri görünmüyor.
2- Normal zamanda bildirim geldiğinde üst ekrandan aşağıya kayar şekilde bildirimleri nasıl açıyoruz? İphonedaki gibi üstten kısa süreliğine aşağıya insin sonra...
Merhabalar; uzun bir aradan sonra androide geçtim ve Poco X3 aldım. Android sisteminden biraz uzak kaldım. Pc Suite tarzı en stabil çalışan bilgisayardan veri aktarmaya yarayan program hangisidir? Kullanım amacım içerisine dosya atmak, fotoğrafları almak, müzik yüklemek gibi durumlar. Şimdiden...
Merhabalar,
4 yıldır iPhone 7 kullanıcısıyım daha önce kısa bir süre android (samsung note 5) kullandım yani uzun yıllardır Apple kullanıcısıyım şimdi androide geçmek istiyorum ve Poco X3 dikkatimi çekti fiyatı uygun 120hz yenileme hızı filan güzel göründü gözüme. Siz bu konuda ne düşünürsünüz...