Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocalarım merhaba öncelikle. Bir zaman samsungio forum sitesinde az romlarla uğraşmamış biri olarak artık insanların para göz olduğuna inancım tam. Yine de bulduğum bir programı sizlerle paylaşmak istedim. DFT 3.7.0 Denendi. 3.8.0 error veriyor çözemedim. Griff çalıştı. Backup flash kısımları...
Mesajlara her girişimde karşıma ücrestiz mi mesaj atabilirsiniz diye seçenek çıkıyor. Bunu nasıl kapatabilirim. Reddettiğim halde zorla geliyor. En sonunda sildirecek mesajlar uygulamasını bana.
Herkese iyi günler eu beta son sürüm kullanıyorum ve son 3 sürümdür wlan çok fazla şarj yiyo 10 saat ekran süresi alırken 2 saat civarı aşağı çekti bu süreyi. Sizde de böyle mi? Sürekli wifideyim gün boyu ancak indirme falan yapmıyorum. Ltede olduğuna bakmayın Türk Telekom ve Netspeed ortak...
Hocalarım ghost screen denen illetle başım belada. 6 7 aydır böyle kullanıyorum blue filiter sağ olsun kurtardı ancak artık oda pek kurtarmıyor. Ufaktan yine almaya başladı filitreli halde. Orjinal ekranı 300tl 250tlden aşşa yok 150 tl civarı yan sanayi ekranlar var. Sony z1 için 150 tlye...
Diğer adlı bölümde 8 gb civarı artık dosya var bütün sistemi silsem bile temiz rom kurmama rağmen bu artık dosyayı kaldıramadım. eu 20.7.2de silmiştim ve orası 0mb idi çözümünü bilen var mı?
hocam bende ilk aldım global eu yüklüydü telde ilk 4gden yukarı cıkmazken *7000# yapıp 4.5 gyi iptal ettim volte e kodu vardı *#*#86583#*#* olması gerek bunu yaptım sonra tekrar 4.5g yi aktif ettim rest attım sorunsuz volte geldi bide güncelleme geldi o esnada 4.5gyi direk gördü tel
rest atınca usb hata ayıklama kapanmış diyorum bende niye bootda kaldı :D bendemi sorun var arkadaş 3 defa miflashla eski roma dönmek zorunda kaldım zorla yüklenmemek icin herşeyi yapıyo rom :@:@ yorumu düzenledim açıldı :D
Masik x 8.2 denedim ekte görürsünüz şarj süresi 90dan başladı şuan 31 de şarjım 2 saat daha gider ilk yüzde 10 için de 1 saat desen 8-9 saat alıyorum ros roma gecicem yarın onda tahminim 10 saat civarı note 6 pro kullanmaktan şarjı ona göre kullanır oldum stabil gayet güzel rom ancak benim gibi...
bende eaa miui11 kullanıyodum bu gün masik x 8.2 kullanmaya başladım yazı fonunda eksikler buldum şarj kısmına gelirsek %91de rom kuruldu %78e kadar 1 saat 10 dk süre aldım ama google playdan 20ye yakın uyğulama indirip ayarlarını yaptım gün sonunda ekran süresini atarım ama sanırım 9 saat...
adamsın valla şöyle şarj sürelerini ekleyip gösterenlere canım feda ilk rom atışım olucak bu cihaza eu masik ros arada dönüp durdum arayüz aynı hepsinin büyük ihtimal ama insan korkuyo tekrar uğrasmak istemiyo
note 6 prodan note 7 ye geçtim 2 gün önce ota olanı kurdum sabredemedim :D sanki şarjı az gidiyo miui 11 de miui 10 daha stabil geldi bana 1 saatlik ekran süresi ve 5 saatlik şarj sonrası süresi var şuan 84 de şarj otomatikde paraklık ve orta seviyede sanırım note 6 pro daha az yiyodu eski roma...