Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. 10 seneyi aşkındır xiaomi mi serisi kullanıyorum. mi11t pro aldım 1 ay önce. bu cihazda şöyle bi sıkıntı var. telefon cepteyken çalınca daha elimi bile atmadan kendi kendine arama sesi gidiyor. telefonu cebimden çıkarıyorumki , ya aramayı reddetmiş yada açmış oluyor. artık sinir olmaya...
merhaba. redmi note 8 cihazım var. güncelleme geldi ve cihaz mi yazısında kaldı. fastboot moduna giriyordu. şimdi ise tepkisiz tamamen açılmıyor fastboot moduna girmiyor sarja takıyorum tepki vermiyor. bilgisayar usb çıkışından yavaş şarj olsun diye taktım 4 5 saat yine tepki vermedi. arka...
Fastboot Rom indirme bağlantısı
https://bigota.d.miui.com/V12.5.1.0.RJIMIXM/monet_global_images_V12.5.1.0.RJIMIXM_20210520.0000.00_11.0_global_c87d4fd38b.tgz
bunu indirmem gerekiyor sanırım
Merhaba. mi 10 lite zoom cihazım var. Telefonu güncelle dedikten sonra mi ekranında kaldı.
Mi flash yardımı ile bu romu indirdim telefonu açtım, lakin telefon çince açıldı sonradan farkettimki china rom indirmişim.
Tekrar eu-stable rom indirdim. flash yapmaya çalışsamda başaralı olamadım hata...
Arkadaşlar yazılımla falan alakalı değil. Cihazın ses gelen yerinde yani buzzerinde kir yoksa, ızgarasında kir birikmiş oluyor. Islak mendille nemlemdirip elektrik süpürgesiyle çektirince düzeldi. Elinizden geliyorsa cihazını açın kendiniz yapın, yoksa telefoncuya verin yada garantiye