Ottway kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Mi11T Pro Cepteyken Aramalara Cevap Veriyor

bu uygulamada da malesef bulamadım cep modunu
  2. O

ayarlarda cep modunu bulamıyorum
  3. O

Merhaba. 10 seneyi aşkındır xiaomi mi serisi kullanıyorum. mi11t pro aldım 1 ay önce. bu cihazda şöyle bi sıkıntı var. telefon cepteyken çalınca daha elimi bile atmadan kendi kendine arama sesi gidiyor. telefonu cebimden çıkarıyorumki , ya aramayı reddetmiş yada açmış oluyor. artık sinir olmaya...
  4. O

Yardım Redmi note 8 tepkisiz kaldı

hocam kutusu yok cihazın. bu cihazı unknown device kısmını nasıl edl moda çevirebiliriz yada fastboot moduna nasıl sokabilirim bu cihazı
  5. O

hocam konudaki herşeyi yaptım cihaz açılmadı. şuan bu şekilde görüyor cihazı
  6. O

hocam şuanda edl moda aldım 9008 (COM11) olarak cihazı gördü. bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor 1649057798 miflash kullarak rom yüklesem açılır mı
  7. O

merhaba. redmi note 8 cihazım var. güncelleme geldi ve cihaz mi yazısında kaldı. fastboot moduna giriyordu. şimdi ise tepkisiz tamamen açılmıyor fastboot moduna girmiyor sarja takıyorum tepki vermiyor. bilgisayar usb çıkışından yavaş şarj olsun diye taktım 4 5 saat yine tepki vermedi. arka...
  8. O

Yardım Mi 10 Lite Zoom Güncelleme Yaparken Sorun Oldu

indirdim hocam işe yaramıyor biryerde hata yapıyorum ama anlayamadım.
  9. O

hocam bende tam olarak konuya hakim degilim. benim cihazda suanda ingilizce ve cince dil mevcut. hangi romu yuklemem lazim
  10. O

Fastboot Rom indirme bağlantısı https://bigota.d.miui.com/V12.5.1.0.RJIMIXM/monet_global_images_V12.5.1.0.RJIMIXM_20210520.0000.00_11.0_global_c87d4fd38b.tgz bunu indirmem gerekiyor sanırım
  11. O

Merhaba. mi 10 lite zoom cihazım var. Telefonu güncelle dedikten sonra mi ekranında kaldı. Mi flash yardımı ile bu romu indirdim telefonu açtım, lakin telefon çince açıldı sonradan farkettimki china rom indirmişim. Tekrar eu-stable rom indirdim. flash yapmaya çalışsamda başaralı olamadım hata...
  12. O

Çözüldü Mi6 konuşma esnasında karşıdan gelen ses çok az (ÇÖZÜLDÜ)

Arkadaşlar yazılımla falan alakalı değil. Cihazın ses gelen yerinde yani buzzerinde kir yoksa, ızgarasında kir birikmiş oluyor. Islak mendille nemlemdirip elektrik süpürgesiyle çektirince düzeldi. Elinizden geliyorsa cihazını açın kendiniz yapın, yoksa telefoncuya verin yada garantiye
  13. O

Ben söktüm ahizeyi temizlenecek en ufak kir yoktu. Hatta dedimki acaba patladı falan mı? Yenisini sipariş ettim taktım yine aynı
  14. O

Yen Yeni ahize ilede denedim. Olmadı arkadaşlar. Donanımsal problem var boşuna cihazınızı açtırmayın bu sebepten
  15. O

Yeni ahize siparis ettim. Deneyeceğim
Üst Alt