ottomanwolf kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Xiaomi bootloader kilidi kaldırılamıyor?

Arkadaşlar xiaomi mi5s plus telefonumun bootloader kilidini açmak istediğim vakit ekteki resimdeki hatayı alıyorum. Oem kilit açma aktif ama Mi kilit açma durumuna hesabı ekleyemiyorum. Ekleyemediğim için unlock işlemi %99''da hata veriyor. Farklı bir sim kart ve yeni bir hesap ile denedim yine...
  2. O

Yardım Mi5s Plus birck

Arkadaşlar iyi günler. Mi 5s plus telefonuma custom rom yüklemem sonucunda telefon botloopa düştü. Reset atmak istedim fakat telefon kapandı bir daha açılmadı. Bilgisayara bağladığımda telefonun EDL moda geçtiğini gördüm. (9008/Com4). Arka kapağı söktüm,pil bağlantısını kestim geri bağladım, 3/4...
  3. O

Yardım Xiaomi A2 Lite Yazılım Atma ve Dokunmatik Sorunu

Romu attom hocam edl modda fakat donunmatikte yine tepki yoy. Yeni ekran aldım taktım onda da aynı sorun. Sorunu bir türlü anlamış değilim. Anakarta su kesinlikle temas etmedi Alttan 5 cm falan aldı. Sorunu anlayamıyorum bile. @ Cemil Araz
  4. O

Rehber A2 Lite TP ile EDL Modda Rom Atmak

Peki hocam, rom atma işlemi bitene kadar test pin noktalarına basılı tutmak mı gerek yoksa, bir kere cihazı 9008 e aldıktan sonra bırakmak mı gerek?
  5. O

Rehber Xiaomi Mi A2 Lite Bootloader Kilidini Açma

Hocam merhaba. Telefonun dokunmatiği hiç çalışmıyor. Telefon açılıyor ama dokunmatik hiç tepki vermiyor. Yeni ekran taktım yine aynı. Bu şekilde bootloaderi açabilir miyim. MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. O

Çözüldü Mi A2 Lite Hardbrick

Merhaba hocam. Edl modda rom atmak için bootloader kilidi açık olmak zorunda mı? MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. O

Rehber A2 Lite TP ile EDL Modda Rom Atmak

Romu atana kadar pil soketi sökülü mü kalıyor. Bir de benim a2 lite bootloaderi kapalı. Bu şekilde yine burada anlatıldığı gibi Edl modda rom atabilir miyim? MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. O

Yardım Xiaomi A2 Lite Yazılım Atma ve Dokunmatik Sorunu

Hayırlı akşamlar. Xiaomi a2 lite telefon alt kısımdan yarısına kadar suya girdi. Çıkardım. Bir kaç gün pirinçte beklettim. Telefon sorunsuz açıldı fakat dokunmatik hiç bir şekilde çalışmıyor. Mesaj geliyor, şarj oluyor, hoparlörler çalışıyor, bilgisayar telefonu tanıyor fakat dokunmatikte hiç...
  9. O

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Beyler iyi geceler. Xiaomi mi5s plus için güncel rom linki verirseniz sevinirim. MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. O

Tema Purple Sea (Tema Markette Yayında) Ottoman

Tema için teşekkürler. WhatsApp gibi yazı stilleri orijinal olarak kalsa sanki daha hoş olurdu. MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. O

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Son sürüm tamamen sorunlarla dolu. Mi5s plus. Yüklemenizi tavsiye etmiyorum. Test edilmeden yayınlanmış sanıyorum bu sefer.
  12. O

Yardım Mi 5s plus gcam bulamıyorum

StackPath Bunu deneyin
  13. O

MIUI 11 Masik X ™ Rom 7.2 MIUI 10

Xiaomi mi5s plus tamamen unutuldu sanırım.
  14. O

Yardım USB sorunu

Farklı kablo ile deneyin. Kablo sorunlu olabilir
  15. O

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

İyi geceler arkadaşlar. Xiaomi mi5s plus için kullanan varsa şarj durumu nedir acaba. Malumunuz miuipro çok kötü bir şarj performansına sahip bir rom.
Üst Alt