ottomanwolf kullanıcısının son içeriği

1. O

Recovery Tüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V2 Güncellendi.

Yok mu cevap verecek olan beyler MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. O

Recovery Tüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V2 Güncellendi.

Arkadaşlar merhaba. Xiaomi mi5s plus telefonumun bootloader kilidi kaldırılamıyor. Eu beta rom veya twrp yükleme gibi bir şansım var mı? MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. O

Yardım Ekranda Sarı Leke.

Bende de var, sağ ve soldan üstten alta. Sanıyorum zamanla çoğalır. Sadece beyazda belli oluyor MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. O

Yardım Xiaomi bootloader kilidi kaldırılamıyor?

Hesap zaten aktif. Normal olarak hesaba giriş çıkış yapıyorum. Sorun şu, bootloader kilidi açacağım zaman aynı hesaba bootloader kilidini açma isteğini ekleyemiyorum. Yukarıdaki hatayı veriyor MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. O

Yardım Mi5s mi unlock status hata

Hocam link hata veriyor. MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. O

Yardım Xiaomi bootloader kilidi kaldırılamıyor?

Arkadaşlar xiaomi mi5s plus telefonumun bootloader kilidini açmak istediğim vakit ekteki resimdeki hatayı alıyorum. Oem kilit açma aktif ama Mi kilit açma durumuna hesabı ekleyemiyorum. Ekleyemediğim için unlock işlemi %99''da hata veriyor. Farklı bir sim kart ve yeni bir hesap ile denedim yine...
  7. O

Mod Beklemeden BL Kilidinizi açın

Video açıklamasında video sahibi: 21.01.2020 tarihi itibariyle bu araç artık çalışmıyor. Denemeyin diye not düşmüş.
  8. O

Yardım Mi5s Plus birck

Yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar
  9. O

Rom Android 10 için pico GApps

O gaps başımı yaktı hocam ☺️ MI5S PLUS için Android 10 sonrası gaps kurdum ve telefon 3 gündür brick vaziyette duruyor. Hayata döndüremedim henüz
  10. O

Yardım Mi5s Plus birck

Arkadaşlar iyi günler. Mi 5s plus telefonuma custom rom yüklemem sonucunda telefon botloopa düştü. Reset atmak istedim fakat telefon kapandı bir daha açılmadı. Bilgisayara bağladığımda telefonun EDL moda geçtiğini gördüm. (9008/Com4). Arka kapağı söktüm,pil bağlantısını kestim geri bağladım, 3/4...
  11. O

Yardım Xiaomi A2 Lite Yazılım Atma ve Dokunmatik Sorunu

Romu attom hocam edl modda fakat donunmatikte yine tepki yoy. Yeni ekran aldım taktım onda da aynı sorun. Sorunu bir türlü anlamış değilim. Anakarta su kesinlikle temas etmedi Alttan 5 cm falan aldı. Sorunu anlayamıyorum bile. @ Cemil Araz
  12. O

Rehber A2 Lite TP ile EDL Modda Rom Atmak

Peki hocam, rom atma işlemi bitene kadar test pin noktalarına basılı tutmak mı gerek yoksa, bir kere cihazı 9008 e aldıktan sonra bırakmak mı gerek?
  13. O

Rehber Xiaomi Mi A2 Lite Bootloader Kilidini Açma

Hocam merhaba. Telefonun dokunmatiği hiç çalışmıyor. Telefon açılıyor ama dokunmatik hiç tepki vermiyor. Yeni ekran taktım yine aynı. Bu şekilde bootloaderi açabilir miyim. MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. O

Çözüldü Mi A2 Lite Hardbrick

Merhaba hocam. Edl modda rom atmak için bootloader kilidi açık olmak zorunda mı? MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt