Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Xiaomi mi5s plus telefonumun bootloader kilidi kaldırılamıyor. Eu beta rom veya twrp yükleme gibi bir şansım var mı?
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hesap zaten aktif. Normal olarak hesaba giriş çıkış yapıyorum. Sorun şu, bootloader kilidi açacağım zaman aynı hesaba bootloader kilidini açma isteğini ekleyemiyorum. Yukarıdaki hatayı veriyor
Arkadaşlar xiaomi mi5s plus telefonumun bootloader kilidini açmak istediğim vakit ekteki resimdeki hatayı alıyorum. Oem kilit açma aktif ama Mi kilit açma durumuna hesabı ekleyemiyorum. Ekleyemediğim için unlock işlemi %99''da hata veriyor. Farklı bir sim kart ve yeni bir hesap ile denedim yine...
Arkadaşlar iyi günler. Mi 5s plus telefonuma custom rom yüklemem sonucunda telefon botloopa düştü. Reset atmak istedim fakat telefon kapandı bir daha açılmadı. Bilgisayara bağladığımda telefonun EDL moda geçtiğini gördüm. (9008/Com4). Arka kapağı söktüm,pil bağlantısını kestim geri bağladım, 3/4...
Romu attom hocam edl modda fakat donunmatikte yine tepki yoy. Yeni ekran aldım taktım onda da aynı sorun. Sorunu bir türlü anlamış değilim. Anakarta su kesinlikle temas etmedi Alttan 5 cm falan aldı. Sorunu anlayamıyorum bile.
@
Cemil Araz
Hocam merhaba. Telefonun dokunmatiği hiç çalışmıyor. Telefon açılıyor ama dokunmatik hiç tepki vermiyor. Yeni ekran taktım yine aynı. Bu şekilde bootloaderi açabilir miyim.