Ottomanprince kullanıcısının son içeriği

1. Ottomanprince

Soru Twrp

Selamın aleyküm arkadaşlar, kısa ve öz bir sorum olacak bilgisayarım yok, bilgisayarsız telefona root atan twrp yükleyen varmıdır varsa ilgilenebilir misiniz?
  2. Ottomanprince

Soru HTC rom nasıl atılır?

HTC rom nasıl atarım twrp varmı onlar içinde acana?
  3. Ottomanprince

Yardım Uygulama arka planda çalışıyor

Uygulama arka planda çalışıyor diyor kapatiyorum fakat tekrar çıkıyor nasıl gidecek bu bilgisi olan varmı
  4. Ottomanprince

Yardım Mi 9se kamera

Arkadaşlar Xiaomi,eu stabil MIUI 12 sürüm yükledim herşey sorunsuz fakat kameram da sıkıntı var on kameradan foto cektigimde kendiliğinden kamera kapanıyor dönüyor ara ara yardımlarınızı bekliyorum.
  5. Ottomanprince

Yardım Resmi note 8

Arkadaşlar, bi yakınımın telefonunda biri ile konuşurken birden ses gittiğini söyledi bileniniz varmıdır yada rast gelen.
  6. Ottomanprince

Çözüldü fastboot da kaldım

twrp yuklerken yuklendi dıyor ama sureklı fastboota atıyor yardım edebılırmısınız
  7. Ottomanprince

Yardım Tema

Arkadaşlar telefonuma Avrupa kararlı romu yükledim herşey iyi güzel temalar uygulaması çince verileri temizledim ama yine aynı nasıl duzeltebilirim yardımcı olabilecek varmı
  8. Ottomanprince

Soru bilgi almak istiyorum.

arkadaslar s.a bi tanidigim mi 9 se almak istiyor fakat alacagi kisi ona mi 9 ve mi 9 dan sonraki telefonlarda imei atildiktan sonra band sikintisi oluyor kirsal alanlarda telefon cekmez demis bende mi 9 se kullanicisiyim boyle birsey yasamadim simdi bir bilgisi olan varmi bu konu hakkinda...
  9. Ottomanprince

Yardım bölge

s.a arkadaslar masik x rom kullaniyorum ve bu romda neden bolgemi degistiremiyorum
  10. Ottomanprince

Yardım muzik calar

arkadaslar kulaklikla muzik calardan muzik actigimda ses cizirtili geliyor ama youtubeden dinleyince normal acaba bileniniz rastlayananiz varmidir
  11. Ottomanprince

Yardım google play

arkadaslar 3 kere pubg yi yuklemeye calistim yuklenirken birakiyorum kendi kendine yuklenme duruyor basa aliyor cozumunu bilen varmi
  12. Ottomanprince

Çözüldü miui uygulamalari

arkadaslar miui uygulamalarini bu uygulamadan guncelleyebilirsiniz
  13. Ottomanprince

Yardım cizirti

telefonumun ahizesinden cizirti geliyor bunun cozumu yokmu modul felan illaki rommu degistirmemiz lazim eu. rom kullaniyorum su an onda sikinti yapiyor
  14. Ottomanprince

Yardım twrp den rom

romu flashliyorum tam yuklucek kapanip tekrar twrp acililiyor acil yardim
Üst Alt