Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm arkadaşlar, kısa ve öz bir sorum olacak bilgisayarım yok, bilgisayarsız telefona root atan twrp yükleyen varmıdır varsa ilgilenebilir misiniz?
Arkadaşlar Xiaomi,eu stabil MIUI 12 sürüm yükledim herşey sorunsuz fakat kameram da sıkıntı var on kameradan foto cektigimde kendiliğinden kamera kapanıyor dönüyor ara ara yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar telefonuma Avrupa kararlı romu yükledim herşey iyi güzel temalar uygulaması çince verileri temizledim ama yine aynı nasıl duzeltebilirim yardımcı olabilecek varmı
arkadaslar s.a bi tanidigim mi 9 se almak istiyor fakat alacagi kisi ona mi 9 ve mi 9 dan sonraki telefonlarda imei atildiktan sonra band sikintisi oluyor kirsal alanlarda telefon cekmez demis bende mi 9 se kullanicisiyim boyle birsey yasamadim simdi bir bilgisi olan varmi bu konu hakkinda...
telefonumun ahizesinden cizirti geliyor bunun cozumu yokmu modul felan illaki rommu degistirmemiz lazim eu. rom kullaniyorum su an onda sikinti yapiyor