Ottoman53 kullanıcısının son içeriği

1. Ottoman53

Soru MIUI 13 ne zaman gelecek?

O zaman global MIUI 13 kullanalım :)
  2. Ottoman53

Rom Mi 11 lite 4g Arrowos Android 12

Hocam birde her zaman açık ekranı(AOD) var mı ?
  3. Ottoman53

Rom Mi 11 lite 4g Arrowos Android 12

Hocam iyi forumlar. Stock romdan geçmeye değer mi sizce ? 1635254595 Birde şarj süresi sizce daha tatmin edici mi ?
  4. Ottoman53

Rom Mi8 SE MIUI 12.5 Rom Çıktı - MiuiCC v21.3.3

Stabillik nasıl hocam ?
  5. Ottoman53

Rom Mİ8 SE Pixel Experience Çıktı

Neredeyse ekran kapandı kapanacak gibi minimumda hocam. Orijinal romdan bir tık daha kısık geldi bana
  6. Ottoman53

Hocam rom gayet stabil ve çok beğendim. En ufak bir takılma atlama asla olmuyor. Gcam yüklü değil hocam. Yazıya gelen ilk yorumda gcam APK link var oradan indirip kurun
  7. Ottoman53

GApps Romda dahil hocam 1615492295 4 wipe ve zipi flashlayın hocam. Eğer Bootda kalırsa tekrar wipe yapıp açın telefonu
  8. Ottoman53

Saolun hocam
  9. Ottoman53

Rom [ROM][11.0][UNOFFICIAL] Evolution X 5.4 [AOSP]

Saolun hocam konu olarak açtım herkes faydalansın :)
  10. Ottoman53

Mart Ayında Romda olan geliştirmeler ; * Mart güvenlik yaması * 3. uygulama desteğiyle yeni Yüz Tanıma Kilidi uygulandı * 2. sim kart için özel zil sesi seçme özelliği eklendi * USB Disklerde ve sdcard'da NTFS / EXFAT desteği eklendi * Kilidi açarken iyileştirilmiş animasyonlar * Bluetooth SBC...
  11. Ottoman53

Rom [ROM][11.0][UNOFFICIAL] Evolution X 5.4 [AOSP]

Değişen gelişen var mı hocam ?
  12. Ottoman53

Kesinlikle hocam. Birde bana Evo daha stabil gibi geliyor. Kendi fikrim
  13. Ottoman53

Haklılık payınız var hocam. Çünkü akıcılık performans olarak Aosp gayet hoş Ama PixelExperiencedense evolution x 5.4 tercih ederim 1615402230 Hocam aslında olay uygulamalarda değil daha az ram tüketimi üzerine programlansalar bu kadar isyan edilmez bence :) Hep yeni cihazlar için uyarlanması üzücü
  14. Ottoman53

Hocam rom gayet stabil ve beklediğimden de iyi pil ve performans süresi veriyor. 6 saate yakın ekran süresi ve yaklaşık iki gündür donma takılma yaşamadım. Tavsiye edebileceğim bir rom kesinlikle. One Ostan geçilir hocam çok aratmaz :) rom 1-2 gün içinde kendini iyice toparlar eminim
  15. Ottoman53

Merhaba dostlar an itibariyle MIUI 12.5 romumuz hayırlı olsun. Yaklaşık 1-2 saattir rahatsız edici bir takılma donma kasma yaşamadım. İlerleyen zamanlarda kullanım detaylarını size bildirim. Ancak daha önce kurduğum stabil romlarla aynı düzeyde keyifli şimdilik. Açıkcası beklediğimden stabil bir...
Üst Alt