Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mart Ayında Romda olan geliştirmeler ;
* Mart güvenlik yaması
* 3. uygulama desteğiyle yeni Yüz Tanıma Kilidi uygulandı
* 2. sim kart için özel zil sesi seçme özelliği eklendi
* USB Disklerde ve sdcard'da NTFS / EXFAT desteği eklendi
* Kilidi açarken iyileştirilmiş animasyonlar
* Bluetooth SBC...
Merhaba dostlar an itibariyle MIUI 12.5 romumuz hayırlı olsun. Yaklaşık 1-2 saattir rahatsız edici bir takılma donma kasma yaşamadım. İlerleyen zamanlarda kullanım detaylarını size bildirim. Ancak daha önce kurduğum stabil romlarla aynı düzeyde keyifli şimdilik. Açıkcası beklediğimden stabil bir...
Merhaba dostlar Miui CC MIUI 12.5 in portlanmış stabil romunu bizler için en kısa zamanda sunacak gibi görünüyor. Stabilliği hakkında bir bilgim yok 3 saat önce TEST adı altında bir rom yayınlanmış (18:30). Denemek istedim ancak cihaz kurulum ekranında kaldı ve sürekli hata raporu verdi en...
Öncelikle merhaba dostlar ekran süresini sürekli duyupta ne işe yardığını bilmeyen arkadaşlar için bir konu açayım dedim :)
Telefonuyla çok içli dışlı olanlar ekran süresi denildiğinde ne olduğunu anlayacaklardır. Ekran süresi telefonunuzun ne kadar aktif kullandığınızı ve buna binaen...
Rom linki :
https://mega.nz/file/Q6owTIYI#8D3rNBiAo6lnbZH5Z6Zn42Y5OKRYrogGCUKZL3teOTw
Merhaba dostlar sizler için sıcak sıcak bir rom daha buldum. Ve kurdum ilk notlarım şöyle ;
Android 11 tabanlı ve beta değil !
VoWifi ve Volte aktif şekilde kurulum yapılıyor !
Gapps içinde kurulu geliyor ...
Merhaba dostlar
Az önce MIUI CC rom geliştirici ekibin son çıkan MIUI 12.0.5.0 güncellemesini yayınladığını gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim. Optimize ve pil sorunu giderildiği söyleniyor. Denemek isteyen dostlarıma link bıraktım :) (Bende denemek için indiriyorum) İlk deneyimlerimi...