Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam rom gayet stabil ve çok beğendim. En ufak bir takılma atlama asla olmuyor. Gcam yüklü değil hocam. Yazıya gelen ilk yorumda gcam APK link var oradan indirip kurun
Mart Ayında Romda olan geliştirmeler ;
* Mart güvenlik yaması
* 3. uygulama desteğiyle yeni Yüz Tanıma Kilidi uygulandı
* 2. sim kart için özel zil sesi seçme özelliği eklendi
* USB Disklerde ve sdcard'da NTFS / EXFAT desteği eklendi
* Kilidi açarken iyileştirilmiş animasyonlar
* Bluetooth SBC...
Haklılık payınız var hocam. Çünkü akıcılık performans olarak Aosp gayet hoş Ama PixelExperiencedense evolution x 5.4 tercih ederim
1615402230
Hocam aslında olay uygulamalarda değil daha az ram tüketimi üzerine programlansalar bu kadar isyan edilmez bence :) Hep yeni cihazlar için uyarlanması üzücü
Hocam rom gayet stabil ve beklediğimden de iyi pil ve performans süresi veriyor. 6 saate yakın ekran süresi ve yaklaşık iki gündür donma takılma yaşamadım. Tavsiye edebileceğim bir rom kesinlikle. One Ostan geçilir hocam çok aratmaz :) rom 1-2 gün içinde kendini iyice toparlar eminim
Merhaba dostlar an itibariyle MIUI 12.5 romumuz hayırlı olsun. Yaklaşık 1-2 saattir rahatsız edici bir takılma donma kasma yaşamadım. İlerleyen zamanlarda kullanım detaylarını size bildirim. Ancak daha önce kurduğum stabil romlarla aynı düzeyde keyifli şimdilik. Açıkcası beklediğimden stabil bir...