otgunn kullanıcısının son içeriği

1. otgunn

Rehber Root (Magisk) Uyarısı Veren Uygulamaların Çözümü

yeni versiyonunda hiçbir şekilde hide seçeneği yok.
  2. otgunn

Soru Mİ 8 Batarya Önerisi

teşekkürler hocam.
  3. otgunn

ne oluyor mesela hocam. Orjnal ama eskimiş bataryadan daha mı kötü hale geliyor. Deneyimlerinizi yazar mısınız ?
  4. otgunn

Yardım WhatsApp arkaplanda çalışmıyor.

Ben pixel rom kullanıyorum. Plus versiyon android 11. Bilginiz olsun diye diyorum denemeye buradan başlamayın :D
  5. otgunn

markalar ürünlerin arkasında durmak yerine durmamayı seçiyor. Yedek parça olayı çok zayıf telefonlarda. En rahat bulabildiğin içine sinen yine elma. Ben de poco f1 var hemen hemen aynı cihazlar ben de bulamıyorum. Deji de cabuk bitiyor diyorlar. Çare yok ben benimki için deji bile bulamadım :D...
  6. otgunn

Yardım WhatsApp arkaplanda çalışmıyor.

selamlar. Ben aynı sorunu whatsapp web kullanırken yaşıyorum. Wp web kullanırken telefon bağlı değil diyor. Telefonun ekranını uyandırınca mesajlar gidiyor. Hiçbir kısıtlama engelleme yok pil tasarrufu da kullanmam. Bazen yarım saatte bir yapıyor bazen 2 dakikada bir. Sabit bir durum olsa...
  7. otgunn

Soru Pixel Plus rom whatsapp web bağlantı sorunu

Arkadaşlar merhaba. Telefonun tuş kilidi kapalı olduğu zaman whatsapp web bağlantım kopuyor. Ekranı uyandırır uyanmaz geri bağlanıyor. Ancak şöyle de bir durum var ki bu sorunun tespiti için beni çıkmaza sokuyor. Bu durum her zaman olmuyor telefonu uyandırmadan da kendi kendine bağlantıyı...
  8. otgunn

Rehber [Android 11] Viper4Android Yükleme Çözümü

ben çalıştırmayı başardım. Munchy isimi bir kanal var oradan izleyerek yaptım oldu arkadaşlar haberiniz olsun yapamayanlar araştırıp bulabilir.
  9. otgunn

Video Viper4Android 10/11 Kurulum Video Anlatım

ne gibi bir bozulma oluyor acaba kullanıma etkisi nedir 1616021110 Dosyalar açıklama kısmına eklense harika olurdu
  10. otgunn

komple baştan rehebere ihtiyacı var bu konunun bu konuyu da denemek lazım tabi.
  11. otgunn

pixel plus android 11 üzerinde çalışır mı acaba
  12. otgunn

Soru pixel romdan pixel plus roma nasıl geçebilirim

arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi. Pixel 11 normal kullanıyorum. Plus sürümü çıktı geçiş yapmak istiyorum. İzlemem gereken adımlar neler yardımcı olursanız sevinirim
  13. otgunn

Rom Mİ8 SE Pixel Experience Çıktı

bilen var mı. 4 wipe yapıp temiz mi yapmam lazım bunu
Üst Alt