Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
markalar ürünlerin arkasında durmak yerine durmamayı seçiyor. Yedek parça olayı çok zayıf telefonlarda. En rahat bulabildiğin içine sinen yine elma. Ben de poco f1 var hemen hemen aynı cihazlar ben de bulamıyorum. Deji de cabuk bitiyor diyorlar. Çare yok ben benimki için deji bile bulamadım :D...
selamlar. Ben aynı sorunu whatsapp web kullanırken yaşıyorum. Wp web kullanırken telefon bağlı değil diyor. Telefonun ekranını uyandırınca mesajlar gidiyor. Hiçbir kısıtlama engelleme yok pil tasarrufu da kullanmam. Bazen yarım saatte bir yapıyor bazen 2 dakikada bir. Sabit bir durum olsa...
Arkadaşlar merhaba. Telefonun tuş kilidi kapalı olduğu zaman whatsapp web bağlantım kopuyor. Ekranı uyandırır uyanmaz geri bağlanıyor. Ancak şöyle de bir durum var ki bu sorunun tespiti için beni çıkmaza sokuyor. Bu durum her zaman olmuyor telefonu uyandırmadan da kendi kendine bağlantıyı...
arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi. Pixel 11 normal kullanıyorum. Plus sürümü çıktı geçiş yapmak istiyorum. İzlemem gereken adımlar neler yardımcı olursanız sevinirim