Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Telefonun tuş kilidi kapalı olduğu zaman whatsapp web bağlantım kopuyor. Ekranı uyandırır uyanmaz geri bağlanıyor. Ancak şöyle de bir durum var ki bu sorunun tespiti için beni çıkmaza sokuyor. Bu durum her zaman olmuyor telefonu uyandırmadan da kendi kendine bağlantıyı...
arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi. Pixel 11 normal kullanıyorum. Plus sürümü çıktı geçiş yapmak istiyorum. İzlemem gereken adımlar neler yardımcı olursanız sevinirim
Pixel experience beta rom'a geçiş yaptım. Whastapp web kullanırken karşıma çok çıkıyor. Telefon bağlı değil uyarısı veriyor. Telefona bakıyorum bağlantınız kontrol ediliyor diye bildirim veriyor. Bağlantı olarak hiçbir sorun yok ama whatsapp böyle bir sıkıntı çıkartıyor. Yaşayanlar var mı acaba.
arkadaşlar iyi forumlar. tamamen stock mi a2 cihazımız hard reset sonrası açılış ekranında pin kodu istiyor ve pin kodunu da doğru kabul etmiyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ek olarak bu videodaki gibi resetlendi daha sonra böyle bir sorun oldu
Poco F1'de xiaomi eu rom kullanıyorum. Pixel rom'a geçiş yapmak istiyorum. Android sürümü 11' yükselecek. Dikkat etmem gereken herhangi bir kısım var mı pixel rom ile ilgili. Bu aosp romlar yüklenirken genel olarak şuna dikkat et dediğiniz bir durum var mıdır ? Herhangi bir yükleme hatasıyla...
Arkadaşlar iyi forumlar.
Bir kaç aydır Eu Rom kullanıyorum. Globalden geçiş yaptım. Veyahut öyle mi zannediyorum bir miktar kafam karıştı. Xiaomi eu sourgeforce'den romu indirip yüklemiştim Eu rom diye. Yüklü sürümde gördüğünüz gibi QEJ'MI'XM yazıyor. Burada Eu yazması gerekmiyor mu Eu rom...
Merhaba bir kaç gün önce forumda böyle bir konu vardı ancak bulamadım. Bir takım dosyaları flashlayarak yapılıyordu yanılmıyorsam. Hangi konuydu yardımcı olabilen var mı
Geliştirici seçenekleri içerisinde bu sekmeyi bulamıyorum. Sadece OEM KİLİT açma seçeneği mevcut. Ama bl açık mı kapalı mı kontrol edemiyorum. Nerede bu :)
Merhaba herkese. Geçtiğimiz ayın 26 sında poco f1 cihazımı ekran arızası yüzünden delta servise teslim etmiştim. Cihazımın ekranı arızalı bulundu ve değişimi yapılıp bana teslim edildi.
Cihazı teslim aldıktan sonraBL kilidini açtım ve eu rom stable romunu ve Magiski yükledim. Bir süre...
Merhaba iyi forumlar. Bir kaç gün önce eu stable rom kurdum. Sonra Magisk yükledim. Bugün ise bir modül yüklemeye çalışırken cihaz fastboot ekranında kaldı. Forumda yaptığım arastırmalar sonucunda TWRP ye girip dosya yöneticisinden yüklemiş olduğum modülü sildim ancak sorun düzelmedi. Ardından...
Arkadaslar merhaba. Tek tuş ile twrp yüklemeyi kullanarak twrp yüklemeye çalışıyorum ancak yapamıyorum. fastboot exe is not recognized as an internal or external command hatası alıyorum. Farklı bir araçtan deniyorum bu sefer de twrp.img dosyasını bulamıyor. Dosya bu arada olması gereken yerde...
Merhaba, herkese iyi forumlar. Pocophone f1 cihazımda dokunmatik problemi ısınma ve bataryadan muzdaribim. Yedek bir cihazım olmadığı için servis benim için son aşama. Sizlerden rom tavsiyesi istiyorum. Bu cihaz için en mantıklı seçimi yapmak istiyorum. Görsel, animasyon vs benim için önemli...
Merhaba, herkese iyi forumlar. Pocophone f1 cihazımda dokunmatik problemi ısınma ve bataryadan muzdaribim. Yedek bir cihazım olmadığı için servis benim için son aşama. Sizlerden rom tavsiyesi istiyorum. Bu cihaz için en mantıklı seçimi yapmak istiyorum. Görsel, animasyon vs benim için önemli...
Bu aralar ben de sıkıntı yaşıyorum. İlk senesi dolmadı henüz. Ekran hafif ter sıvı vs görünce çıldırıyor. Siliyorum düzeliyor. Oyun vs oynamıyorum. Tek sıkıntısı bu şimdilik.