Osse-Saeros kullanıcısının son içeriği

1. Osse-Saeros

Yardım Xiomi 8 batarya kalibrasyon ile ilgili düzelmedi?

4000 mah mı ? Nasıl ??? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Osse-Saeros

İpucu VODAFONE Bedava İnternet , Haftada 3 kez Hediye Çarkı Çevirme Hilesi...

Uygulama iptal sanırım MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Osse-Saeros

Soru Mi 8 batarya değişimi

Aramızda batarya değişimi yaptıran var mı? Hangi markayı tercih etti, ne kadar süre oldu, memnun mu gibi soruların cevabını verebilrse çok iyi olur çünkü batarya 2200 mah seviyelerine düştü. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Osse-Saeros

Yardım Mi8 için magisk modül tavsiyesi

Eu beta 20.3.26 MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Osse-Saeros

Sadece arkadaşın dediklerini yaptım. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Osse-Saeros

Cihazı ysklsşık 20 aydır kullanıyorum.Modül işine sizin sayenizde giriş yaptım bu halinden şikayet ettiğim an kernele de bakarım ama şu hali gayet iyi,yeni cihaz almış gibi oldum [emoji1] MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Osse-Saeros

Ya Allah senden razı olsun.Dediklerini yaptıktan sonra pil ve akıcılık çok iyi hale geldi.%45 şarj var 5 saat e yakın ekran süresi var.Çok teşekkür ediyorum. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Osse-Saeros

Wifi bonding dışındaki hepsi yüklendi.Kulaklıktaki seste değişme var evet kesinlikle.Modğller için çok teşekkür ediyorum. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Osse-Saeros

Bunların hepsi magiskde çıkıyor mu yoksa ayrıyeten mi yüklüyoruz ? Hepsi çok iyi modüllermiş özellikle nl sound u çok merak ettim MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Osse-Saeros

Öyle bir yazmışınki ben telefon kullanmıyormuşum.Telefon üzerinden yapılacakları yaptım animasyon hızı yetki kaldırma vs normalde bunları yapmadan pil tasarrufu otomatik parlaklık karanlık mod wifi kullanımda 6,30 saat ekran süresi alıyorum eu beta 20.3.26 sürümünde bakalım ne gibi etki...
  11. Osse-Saeros

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Donanımhaber başlıklarına bakabilirsiniz.Birde hemen her yerde bu olay var maalesef.Yenisi çıktığı anda bi önceki sürüm eski oluyo insanların gözünde. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Osse-Saeros

Rom [MIUI 11] Mi Room Stabil Rom İndirme Bağlantıları

10.0.7 denedim uzunca süre şans tanıdım.Modül yükledim telefon açılmadı sıfırladım tekrar rom attım ardından kurulumu bitirip yeniden başlattım yine açılmadı telefon ben de 10.0.6 yükledim onda da aynı sorun baş gösterdi.Sorunun ne olduğunu anlayamadım o yüzden eu beta 20.3.26 sürümüne geri...
  13. Osse-Saeros

Rom [MIUI 11] Mi Room Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Mi8 için 10.0.7 yükledim fakat temiz kurulum yapmama rağmen cihazı yeniden başlattığımda uzunca bir süre döngüye giriyor tam açıldı derken yeniden başlayıp recovery e giriyor sonra yeniden başlıyor vs.Magisk den modül yüklediğimde yeniden başlaması 15 dakikayı buluyor.Ne yapmam gerekiyor? MI 8...
  14. Osse-Saeros

Konu açmadan önce arama yaptım fakat tam istediğim bir içeriğe ulaşamadım maalesef birde bu konu hakkındaki yetersiz bilgimden dolayı sizden yardım istemek için bu konuyu açmış bulunuyorum. Magisk için genel duyduğum şey gms doze yükle viper yükle ve dolby yükle fakat yorumlara baktığımda bazı...
  15. Osse-Saeros

İpucu Mi room tavsiye

Miroom 10.0.7 yükledim bir kaç saat önce.Temiz kurulum denen kurulumu yaptım.Wipe dan dalvik cache data system internal storage hepsini seçtim bundan önce format data yaptım.Yükleme işlemi bittikten sonra kurulumumu bitirdim.Magisk güncelleme kontrolü yaptım güncelleme gelmiş yüklendikten sonra...
Üst Alt