Osse-Saeros kullanıcısının son içeriği

1. Osse-Saeros

Soru Mi 8 batarya değişimi

Aramızda batarya değişimi yaptıran var mı? Hangi markayı tercih etti, ne kadar süre oldu, memnun mu gibi soruların cevabını verebilrse çok iyi olur çünkü batarya 2200 mah seviyelerine düştü. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Osse-Saeros

Yardım Mi8 için magisk modül tavsiyesi

Konu açmadan önce arama yaptım fakat tam istediğim bir içeriğe ulaşamadım maalesef birde bu konu hakkındaki yetersiz bilgimden dolayı sizden yardım istemek için bu konuyu açmış bulunuyorum. Magisk için genel duyduğum şey gms doze yükle viper yükle ve dolby yükle fakat yorumlara baktığımda bazı...
  3. Osse-Saeros

Yardım Mi8 rom değişikliği öncesi ne yapmak gerekir ?

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 18 aydır mi 8 kullanıcısıyım bu site sayesinde cihazda çok fazla içeriğe eriştim.Yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Şimdi eu beta v12 kullanıyorum ve gerçekten hiç memnun değilim hemen her yönden. Konuyu uzatmadan sorulara geçeyim; 1.Eu beta 2.27 yi çok...
  4. Osse-Saeros

Soru Romlar hakkında bir sorum var

Arkadaşlar merhaba,uzun bir süre miui global kullandım daha sonra 3-4 ay kadar eu beta daha sonra da eu stabile geçiş yaptım.Arayüzler aynı olduğu için sadece performans ve pil süresinden dolayı farklı sürümlere geçtim.Fakat sıkıldığım için pixel rom yükledim bunda da stabiliteden ve miui de...
  5. Osse-Saeros

Rom Mi 8 [ThePixelRom] (Android 10) Stabil

Rom da gördüğüm ilk sıkıntı kamera.Arka kameraya geçişte cihazda click sesi geliyor.Stabil lakin ufak tefekte olsa can sıkacak sorunlar var gibi bir iki gün durup eu betaya tekrar döneceğim sanırım. Pixel 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Osse-Saeros

Rom Mi 8 [ThePixelRom] (Android 10) Stabil

Yaşadığınız her hangi bir sorun var mı eu miui 11 beta ile bunun arasında kaldım.Tavsiye eder misiniz ? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Osse-Saeros

Rom Rom önerisi (mi9t pro için)

Her türlü romu yükleyebilirsiniz komple sıfırlamadıkça MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Osse-Saeros

Var tabiki MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Osse-Saeros

Rom xiaomi mi 8 için rom önerileri

Eu beta-Pixel rom arasında kararsızdım bir de miui MS çıktı. Sizin tavsiyeniz nedir? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Osse-Saeros

Performans dışında bişey önemli değilse ve sadece sosyal medya ve oyun için kullanıyorsanız eu stabil kullanın. Zaten imei işlemi için geçiş yapmanız gerekecek MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Osse-Saeros

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

4 wipe yapmak ne? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Osse-Saeros

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://forum.miuiturkiye.net/konu/eu-miui-10-11-gecisi.60059/&share_tid=60059&share_fid=109546&share_type=t&link_source=app Şu konuya yardım istiyorum arkadaşlar. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Osse-Saeros

Yardım Eu miui 10-11 geçişi

Yardımcı olabilecek kimse yok mu? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Osse-Saeros

Recovery [Sadece Android Q] Xiaomi Mi 8 - Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı

Eu beta miui 11 sürümünü kuracağım. Bunu mu kurmalıyım? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Osse-Saeros

Soru Neden EU Beta Rom kullanıyorum

Sırf sizin yorumlarınızdan dolayı 5 ay kadar önce geçip 2 ay kullandığım rom.Haftalık güncelleme alması muazzam bir olay, yenilikleri ilk önce sizin kullanmanız vs harika fakat her güncellemede bir sorun hallolurken yeni bir sorunun çıkması can sıkıcı olabiliyor. Pil optimizasyonundan dolayı eu...
Üst Alt