osos11 kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Widevine L1 Sorunu

KmInstallKeybox /vendor/bin/ dizini içinde yer alıyor. Her cihazın içinde bulunmuyor. Hele ki custom rom yüklü ise tamamen meçhul. Asıl kaynak burası : https://github.com/chiteroman/Reprogram-TEE-on-Qualcomm-devices Burda da belirttiği üzere KmInstallKeybox bulunan bir rom kullanın diyor...
  2. O

Yardım Widevine L1 Sorunu

Burda sizden gördüm. Normalde Netflix kullanmıyorum ama bir kurayım dedim. Açılmadı bile. Sertifika sorunu olmuş. XDA üzerindeki konuyu takip ederek biraz şans biraz da deneyim ile sertifika sorununu çözdüm. Teşekkürler.
  3. O

Araçlar APatch - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi

Magisk, KernelSU ve Apatch. Hepsi için bootloader kilidi açık olmalı.
  4. O

Yardım BL Açık, Fastboot Çalışmıyor

Apk ile Diag açıp .qcn dosyasını geri yazdım şuan baseband ve imei numaraları geri geldi. Şebeke alıyorum. Daha önceden hep root yetkisi ile adb üzerinden komut girerek açıyordum. Daha kolay yöntemler çıkmış. Takip etmek lazım. :) Teşekkürler yardımlarınız için.
  5. O

QCN dosyasını geri yazacaktım ancak ne root ne de twrp var şuan. Fastboot'da çalışmıyor. Durum kötü anlaşılan.
  6. O

Merhaba, Bir arkadaşın 11 Lite 5g NE telefonu var. Sıfırlamış ve imei numaraları silinmiş. Telefonun qcn yedeği var. Bootloader açık. Fastboot ekranına girdiğimde hiçbir tepki vermiyor. Aygıt yöneticisinde herhangi bir cihaz bulunmuyor. Başka telefonları denediğimde mesela Xiaomi 13 ve Oneplus...
  7. O

Çalıştı. Teşekkür ederim.
  8. O

Evet yükledim. Bilemiyorum belki sürüm yanlış. Görselde modüller için detaylar mevcut.
  9. O

Xiaomi 13 HyperOs EU Stable 1.0.6.0 romuna kurdum son aPatch sürümünü. Lsposed bir türlü çalışmadı. Fikri olan var mı?
  10. O

Apatch veya kernelpatch .ko modülleri sembollerden bağımsız yüklemeye izin veriyor mu? Ben açıklamasından onu anlıyorum.
  11. O

HyperOS xioami 14 bootloader kilidi hk.

14 cihazımız olsa da denesek değil mi :)
  12. O

HyperOS xioami 14 bootloader kilidi hk.

Xda konularının birinde 14'ü unlock eden biri görmüştüm. Biraz detay vermiş. Fikir vermesi açısından alt kısımda bulunan bağlantıya tıklayıp mesajları okuyabilirsiniz.
  13. O

Rom Xiaomi 13 HyperOS – China Weekly Beta OS1.0.23.11.8 (İlk HyperOS Güncellemesi)

Teşekkürler. Değişmiş. Hoşuma gitmedi. Bütün modülleri tekrar derlemem gerekecek muhtemelen. Henüz ortada kaynak kod da yok. Umarım kodları yayınlar Xiaomi.
  14. O

Rom Xiaomi 13 HyperOS – China Weekly Beta OS1.0.23.11.8 (İlk HyperOS Güncellemesi)

HyperOS ile kernel sürümü değişti mi yoksa MIUI ile(5.15.74) aynı mı? Kuran birisi hakkında kısmından ekran görüntüsü atabilirse çok sevinirim.
  15. O

Soru Hızlı şarj

Mi'nin kendi qc2.0 ve 3.0 adaptörlerini de kullandım. Qualcomm tarafından sertifikalı Aukey marka adaptör de kullandım. Gene Mi'nin 5v/2a veren adaptörünü de kullandım. Takıntılı birisi olarak mi max, mi 4s, mi 4 ile testler yaptım. Mi 4'ler qc2.0 destekliyor. Mi max qc3.0 destekliyor. Bütün...
Üst Alt