Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google kazanır elbet. Bu durumda müdahil olması icap eden iki taraf var zannımca. Uygulama geliştiricileri ve otoriteler. Geliştiriciler bunu istiyor gibiler, bize ekmek çıkmaz bu taraftan lakin otoriteler; mesela Avrupa Birliği, Google'ın bu tip bir dayatmasına karşı çıkabilir ki çıkmalı da. Ne...
Güncellemeleri silsem bile rom güncel olduğundan istedikleri sürüme kadar düşüremiyorum. Ayrıca son sürümlerde bir xiaomi sıkıntı çıkarıyor sanırım zira Oneplus ve Sony için sıkıntı yaşamıyorum.
Aynı sıkıntı bende de mevcut. Xiaomi 13 Fuxi kullanıyorum. KSUNext ve Magisk denedim. Her şey olması gerektiği gibi ama Basic Integrity'den yukarı çıkmıyor.
KmInstallKeybox /vendor/bin/ dizini içinde yer alıyor. Her cihazın içinde bulunmuyor. Hele ki custom rom yüklü ise tamamen meçhul.
Asıl kaynak burası : https://github.com/chiteroman/Reprogram-TEE-on-Qualcomm-devices
Burda da belirttiği üzere KmInstallKeybox bulunan bir rom kullanın diyor...
Burda sizden gördüm. Normalde Netflix kullanmıyorum ama bir kurayım dedim. Açılmadı bile. Sertifika sorunu olmuş.
XDA üzerindeki konuyu takip ederek biraz şans biraz da deneyim ile sertifika sorununu çözdüm.
Teşekkürler.
Apk ile Diag açıp .qcn dosyasını geri yazdım şuan baseband ve imei numaraları geri geldi. Şebeke alıyorum. Daha önceden hep root yetkisi ile adb üzerinden komut girerek açıyordum. Daha kolay yöntemler çıkmış. Takip etmek lazım. :)
Teşekkürler yardımlarınız için.
Merhaba,
Bir arkadaşın 11 Lite 5g NE telefonu var. Sıfırlamış ve imei numaraları silinmiş.
Telefonun qcn yedeği var. Bootloader açık. Fastboot ekranına girdiğimde hiçbir tepki vermiyor. Aygıt yöneticisinde herhangi bir cihaz bulunmuyor.
Başka telefonları denediğimde mesela Xiaomi 13 ve Oneplus...
Xda konularının birinde 14'ü unlock eden biri görmüştüm. Biraz detay vermiş. Fikir vermesi açısından alt kısımda bulunan bağlantıya tıklayıp mesajları okuyabilirsiniz.