osos11 kullanıcısının son içeriği

1. O

Soru Hızlı şarj

Mi'nin kendi qc2.0 ve 3.0 adaptörlerini de kullandım. Qualcomm tarafından sertifikalı Aukey marka adaptör de kullandım. Gene Mi'nin 5v/2a veren adaptörünü de kullandım. Takıntılı birisi olarak mi max, mi 4s, mi 4 ile testler yaptım. Mi 4'ler qc2.0 destekliyor. Mi max qc3.0 destekliyor. Bütün...
  2. O

Sohbet Xiaomi Cihazlar Yerine Alacağınız Başka Cihaz Ne Olurdu?

Oneplus 5 8/128 ! Komple ekran, çentikli, köşeleri yuvarlatılmış, tuşları ekranın içinde olan parmak izi arkada olan 3.5mm jack girişi olmayan telefonlardan hoşnut değilim. Hâl böyle olunca alınabilecek en donanımlı cihaz Oneplus 5 oluyor. Hâli hazırda kullanıyorum zaten çok memnunum. Mevlam...
  3. O

Sohbet msvcp100.dll Hatası :(

Visual c++ x86 'nın diğer sürümlerinide dene. Ben bu hatayı bazı bilgisayarlarda 2010 ile çözerken bazıları 2012 bazıları 2013 ile çözüldü. Ama hepsi x86. 64 bit olsalar bile x86 yükleyince düzeliyor. ONEPLUS A5000 cihazımdan gönderildi
  4. O

Yardım Mi 4 Lte Açılmıyor

Orijinal Rom'u nerden yüklediniz? Twrp mi Miflash mı? Miflash ile denemediyseniz deneyiniz. Bataryadan mı yapıyor? Emin misiniz? İlk defa duydum. ONEPLUS A5000 cihazımdan gönderildi
  5. O

Yardım Ankara'da xiomi tamircisi aranıyor

Hangi Rom'u yüklüyorsunuz? No-verity flaşlıyor musunuz? ONEPLUS A5000 cihazımdan gönderildi
  6. O

Yardım Şarj takılıyken led bildirim ışığı artık yanmıyor

Bu yavaş şarj sıkıntısı kablodan olabildiği gibi telefonun şarj soketinin tozlanmasından da olabiliyor. Dikkatli bir şekilde temizlemeyi deneyebilirsiniz. Type-C kablolarda kabloyuda temizlemek gerekebiliyor bazen. Biriken tozdan konnektörün içindeki pinleri göremediğim type-c kablosu geçti...
  7. O

Sohbet Yüzsüzlüğün bu kadarı.

İtiraz ettim hocam evdeki herkesden. Mi kullanmayı bıraktım ancak hâlâ annem babam amcam kullanıyor. Uygulamanız çok işlevsel. Böyle bir olay yaşanması çok üzücü. ONEPLUS A5000 cihazımdan gönderildi
  8. O

Soru Aliexpress Takipli - Takipsiz Gönderi

Damga vergisi 60 kuruştu 70 kuruş olmuş herhalde. Zam gelmiş. Sanırım sizin ürüne vergi çıkmamış. Sadece gümrük kontrolü için ücret ödüyorsunuz. Çok hoş bir durum değil. Gelen postacı ücreti kapıda tahsil ediyor. Kargonuzu alırken ödüyorsunuz. ONEPLUS A5000 cihazımdan gönderildi
  9. O

Soru Aliexpress Takipli - Takipsiz Gönderi

Ukim e girdiyse gümrük denetiminden geçiyordur. Eğer 22€ 'dan değerliyse vergi kesilebilir. Vergi sınırını geçmediyse bile benim her ukim'e giren kargo için 0.6 tl (60kuruş) damga vergisi aldılar. İşlemler 2-3 gün sürüyor normalde. ONEPLUS A5000 cihazımdan gönderildi
  10. O

Soru Hızlı Şarj Sorunu Lütfen Yardım..

Kernel(yazılımsal çekirdek) ayarlarıyla cihazın ne kadar akım çekebileceği bir miktar ayarlanabilir. Farklı Rom'larda farklı sonuç almanız bu yüzden olabilir. Ayrıca bir ihtimal ki uygulama işletim sistemine ya da kernel'e tam adapte olmayabilir. Böylece yanlış değerler gösterebilir...
  11. O

Yardım Mi5 orjinal panel arıyorum acilll

Çıkma ekran olmadığı sürece orijinal ekranı resmi Xiaomi servisi haricinde bulamazsanız. Servis de dışarıya satış yapmıyor. Resmi servis derken evofone 'dan bahsetmiyorum. Ben hâlâ onun resmi servis olduğuna inanmıyorum. Orijinal sıfır olarak satılan ekranlar muhtemelen yan sanayidir dikkat...
  12. O

Yardım Mi 6 şarj sorunu

Cihazınızın şarj soketinde pislik birikmiş olabilir. Aynı şekilde kablonun telefona giren kısmında da. Mümkünse dikkatlice temizlemeyi deneyin. ONEPLUS A5000 cihazımdan gönderildi
  13. O

Yardım Telefonum Suya düştü :(

1 gün suda mı kalsın? Pirinçte demek istediniz heralde. ONEPLUS A5000 cihazımdan gönderildi
  14. O

Sohbet MİUİ Bağımlılığı Sizde de Var mı?

Miui'ı ilk keşfettiğimde v4 vardı. Galaxy Note kullanıyordum. Merak edip yüklemiştim. Hoşumada gitmişti. Sonra v5 çıktı. Bence v5 gibisi yok. En iyisi miui v5 idi. Akıcıklık stabilite zamanının üstünde özellikler... V6 yı hiç beğenmedim. V7 nispeten daha iyidi v6 ya göre ama hâlâ v5 i...
  15. O

Yardım Hızlı şarj modu

Hangi cihaz? ONEPLUS A5000 cihazımdan gönderildi
Üst Alt