Osmnipekk kullanıcısının son içeriği

1. Osmnipekk

HyperOS Xiaomi 13T (Aristotle) - Endonezya Kararlı Rom HyperOS1.0.2.0.UMFIDXM İndirme Bağlantıları

Doğru yaa tamam şimdi canlandı. 🙂 Şöyle yapalım o zaman fastboot olarak temiz kurulum daha iyi aslında. Teşekkürler.
  2. Osmnipekk

MIUI 12.5 Redmi Note 10S Endonezya V12.5.8.0 Özelleştirilmiş Resmi Stock Rom

denemek istiyorum fakat link ölü
  3. Osmnipekk

Rehber Redmi Note 10S Unbrick (Yetkili Hesap Box Olmadan) İlk MIUI Türkiyede

te çok teşekkür ederim yaptım ve öğrenmiş oldum.
  4. Osmnipekk

Rehber Redmi Note 10S Unbrick (Yetkili Hesap Box Olmadan) İlk MIUI Türkiyede

çok acil Sp_flash_Auth linki lazım cihaz brick oldu lütfen.
  5. Osmnipekk

Yardım redmi note 13 pro plus bootloader kilidi açılmıyor

Global cihaz olmadığı için dili Türkçe yapmak gerekiyor ve fake rom atıyor satıcılar. Çin cihazlarında da bu sorun var şuan maalesef. Bootloader açılmıyor güncelleme yapılmıyor. Yetkili hesap ile açılıyor sadece. 1500 2000 tl diyorlar.
  6. Osmnipekk

Yardım Xiaomi Engineer Rom a google servısler nasıl yuklenır

tamamdır teşekkürler
  7. Osmnipekk

Yardım Xiaomi Engineer Rom a google servısler nasıl yuklenır

eu rom nasıl şuan herhangi bir sorun gördün mü?
  8. Osmnipekk

Rom mi mesajlar ve arama hangi romda?

Aaa 😂
  9. Osmnipekk

Mesaj da Google şuan Endonezyada. Değişmiş demek ki.
  10. Osmnipekk

Önceden Endonezya rom yükleyince Xiaomi mesaj ve arama uygulaması vardı. Şimdi cihazın kilidini açtım ve Endonezya rom yükledim ama Google arama ve mesajlar var. Hangi romu yüklemeliyim mi uygulamaları için?
  11. Osmnipekk

Yardım Orijinal Qcn Lazım

Oneplus 8 pro IN2023 için Orjinal (stok) Qcn arıyorum. Elinde olan varsa yardımcı olabilir mi?
  12. Osmnipekk

Rehber [Android 11/10] OnePlus Modelleri için VoLTE - VoWifi Aktif etme Rootsuz

hocam aynen uyguluyorum pdc, connect failed hatası veriyor driver vs yüklü görünüyor
  13. Osmnipekk

Çözüldü jjaqcnbuilder kapanıyor

Evet öyle yaptım ama yine olmadı. Ama çözdüm. Yedek aldığım qcn de sorun varmış. Elimde orjinal qcn vardı onla yaptım. Çift kayıt sorun yok şuan.
Üst Alt