Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eea rom yüklü cihazımda. Şuan 3.0.7 yüklü. 3.0.8 sürüm yayınlandı ama bana gelmedi. Zip olarak indirip yapmayı denedim güncelleme paketi seç ile, doğrulama yapılamıyor hatası veriyor.
Bende 14T var yd yeni aldım dc rom yüklü ikinci alan ve çift uygulama çalışıyor sorunsuz. Ama bootloader açıp başka roma geçmek istiyorum fakat HyperOS işi zorlaştırmış maalesef. Her denememde sonraki güne atıyor bir türlü açamıyorum. Ücretli yapanlar da 35-40 dolar istiyor...
Önceden Endonezya rom yükleyince Xiaomi mesaj ve arama uygulaması vardı. Şimdi cihazın kilidini açtım ve Endonezya rom yükledim ama Google arama ve mesajlar var.
Hangi romu yüklemeliyim mi uygulamaları için?
telefonuma repair yapacağım bilgisayarda tüm gerekli driverler yüklü qcn yedeğini aldım jjaqcnbuilder ile aynı klasöre attım fakat bu program sürekli kapanıyor. Çözümünü bilen var mı?
Redmi Note 10 5G cihaza box olmadan repair yapabilir miyim? Bir yerde bir yöntem buldum ama ENG rom yükleyemiyorum hata veriyor. Twrp de kuramıyorum. Var mı bilgisi olan?