Osmnipekk kullanıcısının son içeriği

1. Osmnipekk

Rom mi mesajlar ve arama hangi romda?

Önceden Endonezya rom yükleyince Xiaomi mesaj ve arama uygulaması vardı. Şimdi cihazın kilidini açtım ve Endonezya rom yükledim ama Google arama ve mesajlar var. Hangi romu yüklemeliyim mi uygulamaları için?
  2. Osmnipekk

Yardım Orijinal Qcn Lazım

Oneplus 8 pro IN2023 için Orjinal (stok) Qcn arıyorum. Elinde olan varsa yardımcı olabilir mi?
  3. Osmnipekk

Çözüldü jjaqcnbuilder kapanıyor

telefonuma repair yapacağım bilgisayarda tüm gerekli driverler yüklü qcn yedeğini aldım jjaqcnbuilder ile aynı klasöre attım fakat bu program sürekli kapanıyor. Çözümünü bilen var mı?
  4. Osmnipekk

Yardım Redmi Note 10 5G Repair

Redmi Note 10 5G cihaza box olmadan repair yapabilir miyim? Bir yerde bir yöntem buldum ama ENG rom yükleyemiyorum hata veriyor. Twrp de kuramıyorum. Var mı bilgisi olan?
  5. Osmnipekk

Yardım Plaka attırmam lazım

Redmi 10 cihaza plaka attırmam lazım. Yardımcı olur musunuz. Ücreti karşılığında.
  6. Osmnipekk

Satıldı Mi 11 lite 5g new edition 8-128 global sıfır

MODEL:Mİ 11 LİTE 5G NEW EDİTİON 8 GB RAM 128 GB HAFIZA DOLBY DESTEKLİ AMOLED EKRAN 64 MP ARKA KAMERA 20 MP ÖN KAMERA 4250 MAH BATARYA 33W HIZLI ŞARJ STEREO (ÇİFT) HOPARLÖR YURTDIŞI SİYAH RENK 1 ADET KULAKLIK 1 ADET ÖN-ARKA KAPLAMA 1 ADET TYPE-C--3.5mm DÖNÜŞTÜRÜCÜ TAKAS VE PAZARLIK...
  7. Osmnipekk

Satıldı Sıfır Kutusunda Poco M3 4-64 Siyah

MODEL: POCO M3 4 GB RAM 64 GB HAFIZA 6000 MAH BATARYA 18W HIZLI ŞARJ 48 MP KAMERA STEREO (ÇİFT) HOPARLÖR YURTDIŞI KAYITLI SİYAH RENK TAKAS ASLA YOKTUR. TEKLİF ETMEYİN.
  8. Osmnipekk

Yardım Volte!!!

Android 12 Oos12 de volte açmanın bir yolu var mı?
  9. Osmnipekk

Yardım Google play Servislere Bağlanamıyorum

Merhaba arkadaşlar. Cihazı yeni aldım sıfır. Google play servislere bağlanamıyorum. Böyle hatalar veriyor. Nedeni nedir acaba? Başka ağa da bağladım hep aynı.
  10. Osmnipekk

Soru S20 fe snapdragon yerine ne alınır?

2 aydır Samsung S20 fe snapdragon kullanıyorum. Fakat batarya performansı, şarj olma hızı, kamerası beni tatmin etmiyor. 6600 tl ye satıyorum yarın. Bu fiyata ne alabilirim? Snapdragon 865, amoled 120 hz, stereo, 6 veya 8 ram 128 gb hafıza Batarya ve şarj konusunda s20 fe den iyi. (4 saat...
  11. Osmnipekk

Yardım Eu rom

Eu rom yüklemek istiyorum. Cihazım Mi 10t pro. Hm olarak hangi cihaza denk geliyor?
  12. Osmnipekk

Yardım Oneplus yedekleme

Oneplus kullanıyorum telefonu bilgisayara yedekleyebileceğim bir uygulama var mı?
  13. Osmnipekk

Soru Twrp Varmı

Bu cihaz için twrp yok mu?
  14. Osmnipekk

Soru sizde de ısınma var mı?

Son güncellemeden sonra oyunlarda aşırı ısınmaya başladı. Sizde de bu sorun var mı? 855 li bir cihaz bu kadar ısınmamalı diye düşünüyorum...
Üst Alt