osmanzeren kullanıcısının son içeriği

1. osmanzeren

Yardım Redmi Note 14 4G HyperOS 2 gelmedi

normalde 1 ay öncesinden gelmesi lazımdı, sizde bir sıkıntı var hocam.
  2. osmanzeren

Rehber Kalıcı 90HZ seçeneğini aktif etmek (Destekleyen Tüm Xiaomi Modellerinde Geçerlidir.)

Hocam 30hz ne ya, biz iphone a laf atıyoruz 60hz diye.
  3. osmanzeren

Karşılaştırma Mi 15 Ultra ROM Ekran Süreleri

Hocam ben zaten sizin sayenizde geçtim tw ye. rus ve tw arasında kalmıştım, siz birkaç yerde tw daha iyi demişsiniz o yüzden tw ye geçtim.
  4. osmanzeren

Karşılaştırma Mi 15 Ultra ROM Ekran Süreleri

Bugün taiwan romu kurdum. pil %100 dü bir ton uygulama yükledim onu yaptım bunu yaptım. 1.1 saat ekran süresi ve pil %85 wifi mobil veri ve bluetooth sürekli açıktı.
  5. osmanzeren

Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

Sağolun hocam sourgeforge denen garabet üzerinden indiremedim buradan deniyorum.
  6. osmanzeren

Hocam ilk defa eu rom yükleyeceğim aklımda bir soru var. bu eu rom normal romlar gibi güncelleme alıyor mu yoksa güncellemeyi buradan indirip cihaza flaşlamak mı lazım.
  7. osmanzeren

Diğer Huawei akıllı Saat

watch d ve watch d2 bunun için yapılmış saatler. kordonu şişirip ölçüyor.
  8. osmanzeren

Diğer Huawei akıllı Saat

Watch ultimate kullanıyorum. Sürekli olarak tam parlaklıkta ve aod açık şekilde 5-7 gün gidiyor şarjı.
  9. osmanzeren

Soru Xiaomi 15 Ultra ROM önerisi

Ben de eea rom kullanıyorum hem daha hızlı güncelleme hem de bölge sorunu olamması için ben de memnunum.
  10. osmanzeren

Soru Xiaomi 15 Ultra ROM önerisi

Ben eea global rom kullanıyorum gayet stabil çalışıyor şu anda.
  11. osmanzeren

Yardım Xiaomi 15 bootloader açabilen var mı?

Bende de ultra var aynı durumdayız hocam çözebilirseniz beni de bilgilendirin lütfen.
  12. osmanzeren

Yardım Bootloader kilidi açma

Arkadaşlar saati görüyorsunuz saat 7 den beridir deniyorum ama bu hatayı alıyorum neredeyse 2 gün sonrasına attı bunu açmanın daha hızlı ve garanti bir yolu yokmudur.
  13. osmanzeren

Rom Xiaomi 15 Ultra Rus Rom

En hızlı güncelleme hangi Roma geliyor bilen var mı.
  14. osmanzeren

Eu rom kurdurtan sonra otomatik güncelleme geliyor ama her güncelleme sonrası modem dosyasını tekrar kurmak lazım doğru mu anlamışım hocalarım.
Üst Alt