osmanoglu74 kullanıcısının son içeriği

1. O

MIUI 12.5 [ROM][Android 11] [V12.5.7.0.RJKCNXM] Redmi K30 Pro/Zoom/Poco F2 Pro Xiaomi.eu | Stabil MIUI 12. 5 Enhanced

Stoya nasıl teşekkür etsem bilemedim paylaştığın ilk twrpyi kullandım bahsettiğin adımları yaptımsorunum halloldu çok teşekkür ederim
  2. O

MIUI 12.5 [ROM][Android 11] [V12.5.7.0.RJKCNXM] Redmi K30 Pro/Zoom/Poco F2 Pro Xiaomi.eu | Stabil MIUI 12. 5 Enhanced

üstad her ayrıntıya uyarak yaptım ama malesef twrpde sürekli kalıyor ilk twrpyi açtığımda 0mb hatası aldığımdan wipe/data change file system yapıp ext4 yaptım o sebep olmuş olabilir mi
  3. O

Yardım Twrp 0 mb

bu şekilde yapıp değiştirdim ama orjinalineydi kontrol etmedim orjinali neydi acaba twrpden çıkmıyor sorun bu olabilir belki
  4. O

twrpden çıkmıyor reboot system diyorum bu romu yükledim yardım eder misniz ne yapmam gerek
  5. O

Yardım Poco fotoğraf grenlenme

Merhaba Poco f2 pro ev içi gayet aydınlık çektiğim fotoğraflarda ve videolarda muazzam grenlenme var bu bir hata mı böyle bir sorun yaşayan var mı
Üst Alt