Osmanbilgin1995 kullanıcısının son içeriği

1. O

Sohbet Kimse beni yanlis anlamasın ama bu forumda herkes çok rahat

Su xiomi redmi not 7 instgram görüntülü arama sorunu sadece ben mi yasiyorum.herkes rahat kimseden ses cikmio arkadaşlar sorunumuz var telefonumuz instgram da goruntulh arama yapmiyor . Sizde bu sorun yok galiba kamera acilmio. Xiomi ne biçim bir firma canlı destek bile yok bu konuda yardım...
  2. O

Yardım İnstgram mesenger whatsaap azar vs uygulamalarda kamera çözünürlüğü

R10 dan yorumlardan okuyarak xiomi redmi not 7 aldım herkes çok güzel olduğunu belirtiyordu . Telefon denilindigk kadar güzel oyun olsun FPS sorna kamera çekimi olsun süper . Yanlız bu xiomi lerde örnek görüntülü sohbet için instgram mesenger whatsaap azar vs uygulamalarda kamera çözünürlüğü...
  3. O

Yardım Kulaklık takılı değil ama kulaklık işareti var

Kulaklık takılı değil cihaza ama takılı görülüyor . Ve ses alamıyorum hiç bir şekilde çözümünü bilen ? Xiomi redmi not 7
  4. O

Yardım İsntgram görüntülü arama videolu sorun uzman arkadaşlar içeri xiomi redmi not=7

video gördüguz gibi bir özellik açmanıza.izin vermiyor xiomi redmi not 7 lerde görüntülü konuşmada sorunun bu olduğunu düşünüyorum . Bunun hakkında bir bilgiissi olan varmı /. Uygulama izinlerine baktimda hepsi açık ama video gördüğünüz üzere birtanesine izin veremiyorum. Bu konuda uzman...
  5. O

Yardım Uygulamalarda kamera kalitesi düşüklüğü

Merhaba xiomi redmi not 7 kamerada sorun yok resim çekerken felan ama isntgram azar vs uygulamalarda görüntülü konuşurken kamera seviyesi çok kötü denilecek kadar kotu bunun çözümü varmıdır ? 1580822796 Ayrı etten instgram da görüntülü konuşmada ön kamera açılmıyor bu sorunu zaten hiç birşey...
  6. O

Yardım Xiomi redmi not7 instgram ön kamera açılmama sorunu

Sadece xiomi redmi not 7 de olan bir proplem baya bir araştırma yaptım . Instagram'da ön kamera açılmıyor bunun sorunu çözebilen varmı ? Birde uygulamalarda kamera özeliigi çok düşük mekapiksel olarak .azar vs vs görüntülü konuşma uygulamalarda kamera kalitesi çok kötü denicelek kadar kotu bu...
Üst Alt