Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba, eğer twrp ve türevleriyle lineageos yükleyip boot animasyonunda takılı kaldıysanız;
Bu linkten lineage recovery indirip twrp yerine flashlayın:
sonra bu videodaki adımları uygulayıp başlattığımda lineageos 18.1 çok hızlı bir şekilde açıldı.
Umarım benim gibi takılan birilerine...
Günlük kullanılabilir şekilde çözdüm. Çözüldükten sonra telefonu android üzerindden sıfırladım ve şebeke hala var yani kalıcı olduğunu düşünüyorum.
-Elimdeki normal çalışan global cihaza ve bu telefona MiFlash ile android 9 miui 11 stock rom yükledim.
Sonra global cihazda TWRP ile
- nvcfg
-...
Merhaba, m1906g7e 128gb Çin telefonuma ENGROM üzerinde TWRP ile nvdata nvram yedeğini kurunca şebeke geliyor fakat herhangi MiFlash ile herhangi bir stock rom yükleyince TWRP ile tekrardan yüklesem bile imei numarası ve şebeke kayboluyor. Çinli telefonlarla ilgili yapılması gereken farklı bir...
merhaba, imei'si silinmiş bir 6GB/128GB note 8 pro almıştım, forumdaki rehberlerle imei tamir etmeyi başardım ve artık görünüyor fakat sinyal ve şebeke gelmiyor. Manuel şebeke arama yaptığımda turkcell ve vodafone'un bazı frekanslarını görüyor fakat benim hattım Türk telekom sadece 3G görüyor...