oserhat kullanıcısının son içeriği

1. O

İpucu IMEI Silinen ve Silinmeyen Durumlar (Snapdragon İşlemci Kullanan Cihazlar İçin)

İmei klonlu cihazimi yurtdisindan gelen orjinal haline nasıl geri dönebilirim. Fabrika çıkış haline dönsem imeiler komple yok olma olasılığı var mı
  2. O

Tema American Fox [EFSANE] Yazı Tipi Fontu

Allah razı olsun
  3. O

Tema American Fox [EFSANE] Yazı Tipi Fontu

Çok iyi çok beğendim. Font yüzünden başka rom yükleyemiyorum. Magisk ten yükleyebileceğimiz şekilde ayarlamanız mümkün mü ?
  4. O

Rehber 4 Adımda TWRP Yükleme Root Atma ve TWRP Üzerinden Custom Rom Yükleme

Ben şarj olaylarının konuşulması saçma geliyor. Ne kadar fark edebilir ki? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. O

Rehber 4 Adımda TWRP Yükleme Root Atma ve TWRP Üzerinden Custom Rom Yükleme

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyordum. Çözümünü söyleyeyim. Opera vpn indir. Bağlan. Bu kadar. Wifi de bildirim gelmeme sorunun çözülecektir. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. O

Rom -Güncel- Mi 5 Global Stabil ve Beta Orijinal Türkçe Romları (Miui 8 Stabil Yayınlandı !)

global developer sürümünde seçenek çıkıyor
  7. O

Mod İos Efekt

Miui 8 6.11.3 sürümünde çalışmıyor. Telefon açılmıyor bilginize MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. O

Soru Mi5 pc görmüyor

Evet arkadaşlar sorun tamamen bilgisayardan kaynakliymis. 3. Bir win10 yüklü bilgisayarda hallettim. Sagolun arkadaşlar MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. O

Rom -Güncel- Mi 5 Global Stabil ve Beta Orijinal Türkçe Romları (Miui 8 Stabil Yayınlandı !)

Bootloader kilidinin açık olduğu anlamına geliyor. Test edilmiştir. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. O

Soru Mi5 pc görmüyor

Lopus hocam sanal olarak kurrarım kurmasına da.. bu kadar zahmete değecek mi diyede düşünmüyor değilim.. bütün hevesim kaçtı inan ki. kendimi toparladığım bir zaman yaparım herhalde. çok sağolun
  11. O

Soru Mi5 pc görmüyor

sw33tking denedim olmadı of.... Lopus şimdi win7 64 bit kurulu pc mi ? miui ye yıllardır hastayım. böyle bişi yaşayacağım en son cihaz olur diye düşünmüştüm.. kader nasip kısmet yapcak bişi yok
  12. O

Soru Mi5 pc görmüyor

denedim denemem mi ya.. ya arkadaş millet 2 dakka da takar halleder.. kaderimi seveyim... hep böyle... ah ah..
  13. O

Soru Mi5 pc görmüyor

Evet acik MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. O

Soru Mi5 pc görmüyor

Forumdaki bütün herşeyi yaptım ama herşeyi bir türlü görmedi cihazı lütfen yardımcı olun. Yaptıklarım : 1-mi pc suite yükledim-görmedi 2-miflash yükledim görmedi 3-bilgisayarım aygıtlarda görünüyor 4-adb sürücüleri yükledim görmedi 5-win10 64 bit kullanıyorum-sürücü imzası kontrolünü devre dışı...
  15. O

Gelistirici seceneklerinde bu bootloader kilidi ile mi alakali MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt