Osdi deli kullanıcısının son içeriği

1. O

Çözüldü Rom yükleme

Telefona güncelleme gelmiyor ama kendim indirip yükleme yapabilir miyim Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. O

Yardım Mi şarj süresi

Telefonumda mi 9 yüklü iken şarj süresi 11 saat sürüyordu. Mi 10 yükledim ve yarı yarıya düştü bu konuda bilgisi olan var mı. Ya da mı 9 yükleyebilir miyim tekrardan . Cihazım redmi note 4 Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. O

Yardım Müzik çalar sorunu

Arkadaşlar müziği açıp arka planda çalarken galeriye girdiğim zaman müzik kendini kapatıyor. Dosya hasarlı diyerek ikişer saniye okutarak bitiyor nedeni ne olabilir
  4. O

Rehber Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Cihaz eklenemedi hata kodu 20091 diyor bunu nasıl hallederiz
  5. O

Yardım Redmi note 4

Bootloader kilidini açamıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı
  6. O

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Teşekkürler hocam
  7. O

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Redmi note 4 e gelecek mi acaba
  8. O

Soru X plore taşıma

Yok yok olmuyor üç tane dosya yöneticisi denedim olmadı SD kart i seç diyor tamam diyorum olmuyor. Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. O

Soru X plore taşıma

İzinler sadece şunlar Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. O

Soru X plore taşıma

Programı kaldırmayı düşünüyorum bende. İzinlerden ise yazma yada okuma kısmı yok. Sadece gereksiz izinler istiyor nasıl bir uygulama ise anlayamadım. Arka planda başlat wifi değiştir falan var Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. O

Soru X plore taşıma

Yok hocam olmadı yine başka bir dosya ile uğraştım yine olmadı Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. O

Soru X plore taşıma

Dediğin gibi yaptım Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. O

Soru X plore taşıma

Olmadı Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. O

Soru X plore taşıma

Redmi note 2 telefonumda x plore ile taşıma yapamıyorum. SD kart izin falan diyor ama öyle bir yer yok bilen varsa lütfen Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. O

Soru Redmi note 2 güncelleme sorun

Güncelleme var görünüyor ancak indir dediğimde kaynak dogrulanmadi diyor nedeni ne olabilir Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt