Ortouch kullanıcısının son içeriği

1. Ortouch

MIUI 11 MIUI 11 Sonunda Geldi (Edit: Gelemedi yoldaymış)

Bilgilendirme için teşekkürler. Başlığınızı görüp kontrol et demesem daha çok beklerdim, çünkü umudumu kaybetmiştim :) Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Ortouch

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Güncelleme gelip kaybolma değil, hiç gelmedi maalesef telefonuma. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Ortouch

Soru Mui 11 gelmedi?

Burada yazdığına göre MIUI 11 'in bir takım sorunları olduğu için, sıkıntılar giderilene dek dağıtım durdurulmuş. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Ortouch

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Benim gibi hala MIUI 11 güncellemesi almayan RN7 cihazları olanlar için; Şimdi bir iki yerden okuduğuma göre bazı RN7 cihazların MIUI 11 güncellemesini almama sebebi güncellemede bir takım sıkıntıların mevcut olduğu ve bu nedenle sıkıntılar giderilene dek MIUI 11 dağıtımının durdurulduğu...
  5. Ortouch

Aynı durum bende de mevcut. Neden güncellemeyi alamıyoruz hiçbir fikrim yok. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Ortouch

Gelmedi, gelmiyor. 10.3.10 da bekliyorum. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Ortouch

Soru redmi note 7 yeni sorun

Üstad gebeş bir cevap gelebilir size bu cevabım ancak açtığınız diğer ekranı kapatıp arama ekranına dönmekten başka çareniz yok gibi duruyor. Ki tabi bu konu ile ilgili bir güncelleme olmaz ise. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Ortouch

Soru redmi note 7 yeni sorun

Rehber - "ROOTSUZ" Yakınlık Sensör Sorunu Çözümü %100 Kalibrasyonu denediniz mi? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Ortouch

Yardım Redmi Note 7 Ahize Sesi Karmaşıklaşıyor?

Ben basit bir karışma sorunu sanmıştım. Diğer arkadaşların önerilerini dikkate almanız gerek o halde. Umarım ki sorunu kısa sürede çözersiniz. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Ortouch

Yardım Redmi Note 7 Ahize Sesi Karmaşıklaşıyor?

Ses karışma olayı ara ara benim de Redmi Note 7 telefonumda gerçekleşiyor. Lakin bu olay daha önce kullandığım farklı marka telefonumda da meydana gelmişti. Aradığınız kişiyi tekrar arayınca düzeliyor. Bu arada tabi ses karışmasından kastınız eğer karşı tarafın sesinin uzaylı gibi "vicirik...
  11. Ortouch

Soru RN7 kamera cami cizigi

Yardım - Kamera çıkıntısını kapatacak kılıf? Şu tarzda mavi renkte bir kılıfı 25TL vererek kargo dahil internetten satın aldım. Kamerayı koruma konusunda başarılı, parmak izi okuyucu rahatlıkla kullanılabiliyor. Tek dezavantajı telefon Transformers'a dönüyor, biraz kaba bir kılıf :) Şurada...
  12. Ortouch

Yardım Kamera çıkıntısını kapatacak kılıf?

Şu tarzda mavi renkte bir kılıfı 25TL vererek kargo dahil internetten satın aldım. Kamerayı koruma konusunda başarılı, parmak izi okuyucu rahatlıkla kullanılabiliyor. Tek dezavantajı telefon Transformers'a dönüyor, biraz kaba bir kılıf :) Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt