Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
X6 pro MTK işlemcili olduğu için xiaomi.eu sitesi yapmamış veya paralı olabilir
Xiaomi.eu MTK cihazlarin çoğuna rom yapmıyor yaptıkları cihazlarda ise ücretli paylaşıyorlar .
Xiaomi.eu rom kullanmak istiyorsanız snapdragon işlemcili bir Xiaomi ,Redmi ,Poco cihaz alın .
GARNET için Çin 2.0.202.0 sürümlü Rom Recovery Romdur Yukleme twrp veya Ofox ile veya önceki 2.0.9.0.vnrcnxm sürümünü fastboot ile yükleyip cihazdan manuel güncelleme yaparak olabilir şuan pilot sürüm olduğu için betada olmayan kişilerde görünmüyor .
Cihazı sattığım için test edemedim :)
➤...
Hindistan cihazı hindistan diye Geçiyor :) Global değil
Model Kodu I ile biter , yazılım sürümü INXM diye biter
Cihazın arkasindaki IMEI ile içindeki IMEI aynı ise yani IMEI atılmamış ise BTK sitesinden IMEI sorgulama yapın model kodu I ile bitiyorsa gerçek indiadir buna dikkat edin çünkü çin...
Hız olarak Çin 12/16-512 model Globalden daha iyi ama Çin cihazlarda yazılım sıkıntısı yaşarsınız , normal kullanım icin alicaksanız Global modeli alın
root , custom rom düşünüyorsanız bootloader kilidi Çin modelde ücretsiz açılmaz , açma ücretide baya yüksek
Bende bu cihazı almayi...
Mi toplulugundan yetki alırsanız açılır
Birde xiaomide açık devam ediyorsa akşam 19:00 da Topluluk dan yetki almayı deneyin yetki alamayinca hemen kilit açma bölümüne hesap ekleyince yetkisiz hesaba izin verebiliyor çoğu kişi bu şekilde açıyor.
Forumda bazı arkadaşların Farklı bölge yazılımı atınca sebeklerinin gittigini gördüm
Bu yüzden bu konuyu açıyorum
Aşağıdaki Linkten Twrp Recoveryden Flashlanabilir Firmware Paketlerini indirebilirsiniz Cihazına hangi Bölgeye aitse onu kullanın
Global için MIXM - EUXM - IDXM - TWXM - TRXM -...
Redmi Note 13 Pro 5G için Portladigim OxygenOS15 Romu
OnePlus 12R cihazından Portlanmıştır
GARNET OxygenOs 15 Port By OROCHI™
Download Link
PixelDrain
Rom Hakkında :
One Plus 12R IN A15 OOS.15.0.0.701(EX01) Romundan Portlanmıştır.
Kurulum :
Hybrid Romdur ,Twrp veya Ofox dan romu kurup ...
Rusya attım olmadı yarin geri geçerim
2.0.1.0 de bana göre en büyük sorun kameraydi 200mp modunda gündüz ve aşırı parlak ortamlarda resim cekice bozuk oluyordu
Zaten 3 gün önce 2.0.1.0 çin guncellemesi geri cekilmisti sanırım sorunu düzeltiler.
1744286689
HyperOs 2.0 Xiaomi.eu.2.0.6.0.VNRCNXM...
➤ Device = Redmi Note 13 Pro 5G / POCO X6
➤ HyperOS 2 Version = 2.0.9.0.VNREUXM
➤ Android Version = 15
➤ Number of Update = 5
➤ Region = Europe
📆10/4/2025 📱#garnet
📥Recovery ROM (Mirror)
📝Changelog:
(System)
Updated the Security Patch to March 2025. Increased System Security.
*Mi Pilot Release
➤ Device = Redmi Note 13 Pro 5G
➤ HyperOS 2 Version = 2.0.6.0.VNRCNXM
➤ Android Version = 15
➤ Number of Update = 3
➤ Region = China
📆8/4/2025 📱#garnet
📥Recovery ROM (Mirror)
📝Changelog:
(System)
Incorporate the March 2025 security patch to enhance system security
(Basic optimization)...