Orochi™ kullanıcısının son içeriği

1. Orochi™

Rom HyperOs 2.2 Xiaomi.EU.v2.0.202.0.VNRCNXM Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6

X6 pro MTK işlemcili olduğu için xiaomi.eu sitesi yapmamış veya paralı olabilir Xiaomi.eu MTK cihazlarin çoğuna rom yapmıyor yaptıkları cihazlarda ise ücretli paylaşıyorlar . Xiaomi.eu rom kullanmak istiyorsanız snapdragon işlemcili bir Xiaomi ,Redmi ,Poco cihaz alın .
  2. Orochi™

Rom HyperOs 2.2 Xiaomi.EU.v2.0.202.0.VNRCNXM Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6

Garnet için Xiaomi.eu HyperOs 2.2 romu Yükleme Twrp & Ofox recovery veya Fastbootdan Yapılacaktır HyperOs Xiaomi.eu.2.0.202.0.VNRCNXM | A15 Released: 02/07/2025 By: Xiaomi.eu ▪️ Download SourceForge
  3. Orochi™

Rom HyperOS 2.0.202.0.VNRCNXM POCO X6 5G/Redmi Note 13 Pro (garnet) - CHINA STABIL-BETA -

GARNET için Çin 2.0.202.0 sürümlü Rom Recovery Romdur Yukleme twrp veya Ofox ile veya önceki 2.0.9.0.vnrcnxm sürümünü fastboot ile yükleyip cihazdan manuel güncelleme yaparak olabilir şuan pilot sürüm olduğu için betada olmayan kişilerde görünmüyor . Cihazı sattığım için test edemedim :) ➤...
  4. Orochi™

Yardım RN14Pro+ Hindistan Cihaz Hakkında

Aynen piyasada az ama kullananlardan teyit edemedim bu yüzden poco F7 düşünüyorum
  5. Orochi™

Soru Redmi note 14 pro+ (China)

Hindistan cihazı hindistan diye Geçiyor :) Global değil Model Kodu I ile biter , yazılım sürümü INXM diye biter Cihazın arkasindaki IMEI ile içindeki IMEI aynı ise yani IMEI atılmamış ise BTK sitesinden IMEI sorgulama yapın model kodu I ile bitiyorsa gerçek indiadir buna dikkat edin çünkü çin...
  6. Orochi™

Soru Redmi note 14 pro+ (China)

Hız olarak Çin 12/16-512 model Globalden daha iyi ama Çin cihazlarda yazılım sıkıntısı yaşarsınız , normal kullanım icin alicaksanız Global modeli alın root , custom rom düşünüyorsanız bootloader kilidi Çin modelde ücretsiz açılmaz , açma ücretide baya yüksek Bende bu cihazı almayi...
  7. Orochi™

Diğer RN14Pro+ 5G ( Amethyst ) Modem Firmware

Server kayıt = IMEI yükleme şebekede hiç bir sorun olmaz sadece yüklenen IMEI 4.5gli bir cihaza ait değilse cihaz ayarlarını alamaz .
  8. Orochi™

Yardım Redmi Note 14 Pro Plus'ın Çin versiyonu satın alındıktan sonra Hindistan rom yüklenirmi?

Mi toplulugundan yetki alırsanız açılır Birde xiaomide açık devam ediyorsa akşam 19:00 da Topluluk dan yetki almayı deneyin yetki alamayinca hemen kilit açma bölümüne hesap ekleyince yetkisiz hesaba izin verebiliyor çoğu kişi bu şekilde açıyor.
  9. Orochi™

Diğer RN14Pro+ 5G ( Amethyst ) Modem Firmware

Forumda bazı arkadaşların Farklı bölge yazılımı atınca sebeklerinin gittigini gördüm Bu yüzden bu konuyu açıyorum Aşağıdaki Linkten Twrp Recoveryden Flashlanabilir Firmware Paketlerini indirebilirsiniz Cihazına hangi Bölgeye aitse onu kullanın Global için MIXM - EUXM - IDXM - TWXM - TRXM -...
  10. Orochi™

Yardım RN14Pro+ Hindistan Cihaz Hakkında

S.a Rn14Pro Plus Hindistan Versiyonu Kullananlar varsa Bir kaç Sorum Olacak .
  11. Orochi™

Çözüldü Redmi Note 14 Pro Plus Hakkında

Cihaz Çin Modeli Normal kullanımda Sorun olmaz ama Bootloader Açamazsinız , önceki Xiaomi cihazlarda çin modellere izin vermiyor .
  12. Orochi™

Rom Redmi Note 13 Pro OxygenOS 15 [A15] Port (garnet) By OROCHI™

Redmi Note 13 Pro 5G için Portladigim OxygenOS15 Romu OnePlus 12R cihazından Portlanmıştır GARNET OxygenOs 15 Port By OROCHI™ Download Link PixelDrain Rom Hakkında : One Plus 12R IN A15 OOS.15.0.0.701(EX01) Romundan Portlanmıştır. Kurulum : Hybrid Romdur ,Twrp veya Ofox dan romu kurup ...
  13. Orochi™

Rom HyperOs 2.0 Xiaomi.EU.v2.0.1.0.VNRCNXM Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6

Rusya attım olmadı yarin geri geçerim 2.0.1.0 de bana göre en büyük sorun kameraydi 200mp modunda gündüz ve aşırı parlak ortamlarda resim cekice bozuk oluyordu Zaten 3 gün önce 2.0.1.0 çin guncellemesi geri cekilmisti sanırım sorunu düzeltiler. 1744286689 HyperOs 2.0 Xiaomi.eu.2.0.6.0.VNRCNXM...
  14. Orochi™

Rom POCO X6 5G/Redmi Note 13 Pro (garnet) - EEA STABIL-BETA - HyperOS2.0.2.0.VNREUXM

➤ Device = Redmi Note 13 Pro 5G / POCO X6 ➤ HyperOS 2 Version = 2.0.9.0.VNREUXM ➤ Android Version = 15 ➤ Number of Update = 5 ➤ Region = Europe 📆10/4/2025 📱#garnet 📥Recovery ROM (Mirror) 📝Changelog: (System) Updated the Security Patch to March 2025. Increased System Security. *Mi Pilot Release
  15. Orochi™

Rom HyperOS v2.0.4.0.VNRCNXM - Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6

➤ Device = Redmi Note 13 Pro 5G ➤ HyperOS 2 Version = 2.0.6.0.VNRCNXM ➤ Android Version = 15 ➤ Number of Update = 3 ➤ Region = China 📆8/4/2025 📱#garnet 📥Recovery ROM (Mirror) 📝Changelog: (System) Incorporate the March 2025 security patch to enhance system security (Basic optimization)...
Üst Alt