ornkrn kullanıcısının son içeriği

1. ornkrn

Mod Port - Google Pixel Kamera HDR+ Derinlik Efekti V.3.5

Mi 5s 'te Normal çalışıyor, odaklama da yapıyor. Ama iki kendi kamera uygulamasından çok fazla fark göremedim.
  2. ornkrn

Yardım Xiaomi mi6 sipariş ettim ama

Hocam bir gelişme varmidir? MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ornkrn

Yardım Xiaomi mi6 sipariş ettim ama

Kdv eger sadece %18 uzerinden se katlanilabilir belki. Tabi extradan baska ucretler cikarmi... Sonucu bende merak ediyorum, umarim sorun yasamazsin hocam. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. ornkrn

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Buda bende.. ONLY OREO MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ornkrn

Yardım Mi5s MIUI 9 7.8.14 Update Denemesi

Ekrandaki bölüm hocam. Ama çok önemli bir detay değil. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. ornkrn

Üstad, Galeri > Albüm > Arama menüsü çince.
  7. ornkrn

Dostum, hangi kisimda takılıyorsun? Bende ilk etapta epey zorlanmıştim. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ornkrn

Bende Mi 5S MIUI 9 kullanıyorum, bahsi geçen rom. Şimdi dediğin olayı denedim, bir sorun yok. Erişebilirlik seçenekleri ile ilgili olabilir mi ?
  9. ornkrn

suatsari, Hocam elinize, emeğinize sağlık.
  10. ornkrn

By Psy_Man, Senior Member on Today, 01:41 PM Download MIUI 9 [ROM] MIUI 9 beta ROM 7.8.14 for all Xiaomi devices [Download links) Ustalar konuyu daha net biliyordur eminim ama ben sabredemedim, İlgili romu indirdim, şuan sorunsuz çalışıyor. 24 Ağustosu beklemek istemeyenlere :)
  11. ornkrn

Redmi Note3 Pro Download (EDL) mod da kaldı

Dostum, bu sorundan kurtulabildinizmi ?
  12. ornkrn

Yardım Yanlış rom yükleme sonucu telefon siyah ekranda kaldı

Hocam, bunu denemiştim ama farklı bir hata aldım. Az önce tekrar denedim, bu sefer çalıştı. Yarıda hata verdi ama artık fastboot modunda açıldı. Şimdi ise rom atıyorum. Çok çok teşekkür ederim, uğraştırdım sizleride:)
  13. ornkrn

Rehber - Xiaomi Snapdragon Telefonlar için 9008 Unbrick (EDL) Kablosu Yapımı Hocam, bu konuda anlatılan kabloyu yapıp kısa devre yapmam işe yarar mı ?
  14. ornkrn

Her iki sürümüde denedim, MiFlash20151028.zip Bu sürümde "Dosya sonuna gelindi" hatası alıyorum. Yüklemeye çalıştığım Rom 7.7.20 China Developer rom. Neyi yanlış yapıyorum :(
  15. ornkrn

Muhtemelen partlar bozulmuş durumda, şuan bu zamanın uzamasinin sebebi tekrardan partları tekrar yapılandırmaya çalışması olabilirmi ?
Üst Alt