Orkut01 kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım mi9t pro güncelleme hk.

arkadaşlar merhaba,telefonun uzun süredir güncellemesini yapmamıştım,bugün 12.0.5.0 yükledim hemen ardından 12.0.6.0 ı yükledim(global).şimdi telefonun güncellemesini sorguladığımda 12.5.2.0 güncellemesi geliyor,ne yapmalıyım,sanıyorum 12.0.5.0 den sonra 12.0.6.0 yı yükleyerek hata mı...
  2. O

Yardım Xiaomi mi 6 parmak izi yok oldu

Sistem uygulamalarını göster dedim buldum bu uygulamayı,tüm verileri sıfırla dedim,çıktım yeniden başlattım,genede parmakizi gelmedi,kilitekrani şifre bölmümünde de yok menüde,nasıl cikaracam parmakizini ortaya, Android güncellemesi den önce çok iyi çalışıyordu
  3. O

Uygulamalarda yada ayarlar kısmında bu uygulamayı yazıyorum çıkmıyor
  4. O

Olmadı hocam,telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım ama genelde parmak izi gelmedi, menüde parmak izi ayarlama yok,ne yapmalıyım 1566655398 Harf reset nasıl atılıyor,fabrika ayarlarına sıfırladim ama genelde gelmedi parmakizi
  5. O

Yok hocam,telefonum garantili, imei işlemi yok,fabrika ayarlarina dönmeyi deneyeyim o zaman, umarım düzelir
  6. O

Arkadaslar forumda inceledim ne cevabın yazıldığı bi konu göremedim,temiz kurulum yapilmasi,yada rom yüklenmesi vs şeyler denilmiş, inanılmaz hızda çalışan parmakizi android güncellemesi yaptıktan sonra parmak izi çalışmaz oldu ve menüden kalktı, menüde parmak izi ayar yeri yok,tam olarak ne...
Üst Alt