Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar şebeke sorunu yaşıyorum hiçbir şekilde telefon çekmiyor. Sim kartı görüyor Türkcell hat çekiyor vodafone çekmiyor. Poco x3 ile deniyorum aynı yerde 2 hatta full çekiyor. Mi5s plus'da türkcell bile 1 bakla çekiyor konuşurken sıkıntı çıkyor. Youtube'da şöyle bir video buldum . Bu...
MIUI 10 a geçince bende de benzer sorunlar olmuştu. Şuan MIUI 10 nasıl bilmiyorum bayadır MIUI 9.5 kullanıyorum sorun yok telefon şarjda iken bile oyuna girince ısınma aşırı olmuyor. MIUI 10 da uyuyan CPU 3 ve 4 aktifleştiği için çok kasıyor ve ısınıyordu.
Ekranda sarı leke oluştu birden sol köşede boydan boya ve sağ altta bu nasıl düzelir? Beyaz ekranda görünüyor sadece saydam bir şekilde. Garantisi devam ediyor evo garanti yollamalımıyım? çözümü varmı ?
Miuı 9 kullanıyorum ses çok az geliyor nasıl arttırabilirm. Çalışırken sohbet programları indirip dinliyorum ama ses az telefona zarar vermeden nasıl arttırabilirm.
ordaki adımları yaptım ama sistem belirtilen dosyayı bulamadı diyor sanırım flash rom lazımmış MIUI 9.5 Global Stable V9.5.2.0.NBGMIFA for Mi 5s Plus Released! Download Here! - Xiaomi Mi 5s Plus - Xiaomi MIUI Official Forum buradan faastboot u indirdim ondanmı acaba recovry yazanımı indirmem lazım ?
Arkadaşlar dün android 8 geldi yükledim. Uyuyan 2 işlemci açıldı bataryayı sömürmeye başladı. Nasıl kapatabilirim bir performans artışıda olmadı zaten.