Orka27 kullanıcısının son içeriği

1. Orka27

Satıldı Xiaomi 15 12/512 Global Yeşil

Sim1 hat takılı 27 aralığa kadar açık sim2 kullanılmadı yani yeni yılda sıfırlandığı için bir sorun olmayacak. Kilit açık değil rom işlerine girilmedi. Orjinal global romu yüklü android 16 eylul güncellemesi var
  2. Orka27

Satıldı Xiaomi 15 12/512 Global Yeşil

Global ürün, kayıtlı değil hatlar yılsonuna kadar açık Elden veya eft/kargo düşünülürse fiyat 26bin https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-cep-telefonu-xiaomi-15-global-12-512-1279384777/detay
  3. Orka27

Satış Redmi Pad 6/128

Kasım ortasına kadar garantisi devam ediyor. Amazon TR faturalı, sorunsuz kozmetik 10/10 cihaz ihtiyaç fazlası. 2 adet standlı kılıf hediyeli. hyperOS yüklü
  4. Orka27

Yardım Poco F2 Pro Çökme sorunu

Arkadaşlar merhaba bugün sebepsiz yere galerideki fotoları görüntülerken dosya bozuk hatası almaya başladım telefonu restart yaptım bu sefer de miui ekranında 3-5 dk kaldıktan sonra oopps ile başlayan bir boot hatası vermeye başladı. xioami eu V12.5.5.0.RJKCNXM kullanıyordum durduk yere böyle...
  5. Orka27

Yardım Poco F2 Pro Unutulan kilit ekranı şifresi kaldırılması sonrası oluşan sorun

Selamlar, Poco f2 pro cihazının unutulan kilit ekranı şifresini kaldırmak için TWRP üzerinden lock dosyalarını sildik, şuan cihaza erişim sağladık lakin hiç bir uygulama açılmıyor, uygulamalara tıklayınca şöyle bir hata alıyorum. uygulamaları açmadan önce cihazınız tamamen yeniden başlatılana...
  6. Orka27

Soru Vowifinin çalıştığı rom

Vowifi'nin çalıştığı düzgün bir ROM yok mu arkadaşlar Poco F2 Pro için. Endonezya roma geçtim yok onda da çalışmıyor. Bazı arkadaşlar çalıştığını iddia ediyordu. Daha önce xiaomi eu 12.0.8 kullanıyordum. Rootla forumda videosu olan yöntemle aktif ediliyor. Stock romların hiçbirinde çalışmıyor...
  7. Orka27

Soru Poco f2 pro hızlı şarj

Poco f2 pro kutusundan çıkan 33watt hızlı şarj adaptörü %70 lere kadar telefonun aşırı ısınmasına sebep oluyor. Hızlı şarj sağlıklı mı batarya ömrü için. 18w ile şarj ettiğimde ısınma olmuyor. Isınma bana fazla gibi geldi oyun oynarken bile şarjdaki kadar ısınmıyor 1 senede bataryayı...
  8. Orka27

Rehber Miui 12 Önbellek (cache) Temizleme Resimli Rehber

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi Miui 11 de depolama kısmında önbellek verilerini temizleyebiliyorduk. Miui 12 de de bu işlemi nasıl yapabileceğimize dair kısa bir rehber hazırladım. Öncelikle Activity Launcher isimli dosyayı Google Play'den indiriyoruz. Activity Launcher - Google Play'de...
  9. Orka27

Soru Miui 12 Uygumala gizleme

Uygulama gizlemeyi bulamadım arkadaşlar. Güvenlikte öyle bir seçenek yok. Uygulama kilidinden bahsetmiyorum. Gizlemekten bahsediyorum. Telefon poco f2 pro miui12 global
  10. Orka27

Soru Miui 12 Önbellek ve Uygulamala verileri

Arkadaşlar Miui 11 de depolama kısmında önbellek ve uygulama verilerini topluca silebileceğimiz bir kısım vardı. Telefonda hissedilir hız farkı sağlıyordu. Miui 12 den kaldırıldı mı? yoksa ben mi bulamadım?
  11. Orka27

Soru Mi 10T beklenmeli mi yoksa Poco F2 Pro mu Alınmalı?

Merhaba arkadaşlar, yeni telefon alma arefesindeyim. Aklımda Poco F2 Pro 8/256 var ama Mi 10T'yi beklemeli miyim sizce 4 bin TL bandında kayıtsız bulunur mu? Henüz Türkiye'de satılmıyor galiba beklemeye değer mi? Ufs 3.1, stereo hoparlör, 144 hz ekran, 5000 mah batarya cezbedici geliyor. Sizin...
Üst Alt