Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kasım ortasına kadar garantisi devam ediyor. Amazon TR faturalı, sorunsuz kozmetik 10/10 cihaz ihtiyaç fazlası. 2 adet standlı kılıf hediyeli. hyperOS yüklü
Arkadaşlar merhaba bugün sebepsiz yere galerideki fotoları görüntülerken dosya bozuk hatası almaya başladım telefonu restart yaptım bu sefer de miui ekranında 3-5 dk kaldıktan sonra oopps ile başlayan bir boot hatası vermeye başladı. xioami eu V12.5.5.0.RJKCNXM kullanıyordum durduk yere böyle...
Hocam wipe datadan sonra dosyalara ulaşabildim gerekli dosyaları alıp format data sonrası aynı romu flaşladım, tele koyduğum şifreyi twrp çözemiyor bu seferde, miflash ile cihazı sıfırlayacağım bugün
Selamlar, Poco f2 pro cihazının unutulan kilit ekranı şifresini kaldırmak için TWRP üzerinden lock dosyalarını sildik, şuan cihaza erişim sağladık lakin hiç bir uygulama açılmıyor, uygulamalara tıklayınca şöyle bir hata alıyorum.
uygulamaları açmadan önce cihazınız tamamen yeniden başlatılana...
12.2.2.0 dan 12.2.3.0 a temiz kurulum yapmadan otadan indirdiğim güncellemeyi twrp den yükledim. Şuan 4G+ ile 70-80megabit hız aldığım yerde 12-13 megabitleri geçmiyor. Sorun güncellemeden mi kaynaklı Vodafone'dan mı kaynaklı anlamadım. Benzer durum yaşayan var mı?