orhankinik kullanıcısının son içeriği

1. orhankinik

Soru 13T pro hyperOS güncellemesi yapılırsa IMEI gider mi

Merhabalar şu an miui14 sürümü yüklü direnç kaydı ve IMEI işlemi yapılmış, BL kapalı Xiaomi 13T proya gelen hyperos güncellemesi cihaz üzerinden yapılırsa IMEI gider mi? Yoksa hyperOS a güncelleme yapılsa da imei kaydı düşmeden kullanılmaya devam edilip, BL kilidi başvurusu hyperos kullanırken...
  2. orhankinik

Soru Mi 11T HyperOS sonrası imei

Merhabalar, eşime 2022 Ekim ayında Xiaomi 11T almıştık, aldığımız zaman yazılımsal çift imei kayıtlıydı. Fakat ara sıra sistem ara yüzü yanıt vermiyor tarzı sorunlar veriyordu. Risk alıp hyperOS yazılımını fastboot olarak yükledim telefon sorunsuz açıldı fabrika çıkışı imeilerle, bu sürümde imei...
  3. orhankinik

Yardım Mi Note 10 İçin Deji batarya kullanan var mı?

Merhabalar mi Note 10 telefonum üç yılını doldurmak üzere, batarya performansı iyice düştü artık, şarjı oldukça az dayanmaya başladı, piyasada orijinal adı altında satılan bataryalara maalesef güvenemiyorum, deji marka bataryaların genel yorumları iyi, bu marka bataryayı tavsiye eder misiniz...
  4. orhankinik

Soru Mi note 10 için şarj süresi fazla olan rom tavsiyesi

Merhabalar, 2020 temmuz ayından beri note 10 kullanıcısıyım, bir süredir eu stabil romları kullanıyorum şu an 12.5.5 sürümü yüklü fakat şarj süresinden hiç memnun değilim, asla bataryasının hakkını vermiyor, telefonda oyun oynayan biri değilim , şunan saat 22:22 sabah saat onda şarjdan aldığım...
  5. orhankinik

Yardım Konu silinebilir

Konu kapanabilir
  6. orhankinik

Rom [Mi A2][Android 9.0] MIUI 11 Stabil Rom V.11.0.2.0 [ PORT ]

Ironsides Merhabalar öncelikle, bir yılı aşkın bir süredir mi A2 kullanıyorum, andorid one ın sadeliği ve sıkıcılığından sık sık şikayet edip duruyordum kendime ama miui ye geçmek için uğraşmaya da çok vaktim yoktu ayrıca detaylı bir anlatım klavuzu da bulamadım. Bu sitedeki gerek bootloader...
Üst Alt