orhandd kullanıcısının son içeriği

1. orhandd

Çözüldü Poco X3 pro imei

Merhaba herkese iyi forumlar Elimde poco X3 pro 128/6 Cihazın imei atılmamış direnç değişimi olmamış ve bugün letgo da kendi ilimde olan bir imei kayıt işi yapan birine sordum imein kapanmadıysa direnç değişimine gerek yok dedi ve ayrıca poco x3 NFC de olduğu gibi eu rom var mıdır MIUI...
  2. orhandd

Yardım Pubg mobile dokunmatik yavaşlaması

Herkese hayırlı forumlar cihazıma magisk modülü 90 fps gl tools ile de denedim fakat 2 oyun sonrasında dokunmatik tepkimeleri yavaşlıyor pulse rom da da böyle olmuştu şuan eu 12.09 dayım Cy kernel mevcut ancak cihazı 120 Hz alıp pubg de aşırı seçeneğini seçmeme rağmen cihaz belirli bir süre...
  3. orhandd

Yardım Silinen uygulamanın kendi kendine geri yüklenmesi

Herkese hayırlı ramazanlar,iyi forumlar Razer OS rom kullanmaktayım rom ile alakalı tek. Problemim sildiğim uygulamaları tekrar kendi kendine geri yüklüyor bunun çözümü için yardım edebilir misiniz
  4. orhandd

Çözüldü redmi note 8 hiç açılmıyor

Cihaza rom atmak istedik şarjı %47 civarındaydı romu attık başarılı bir şekilde yüklendi yeniden başlat dediğimde ekran gitti bir daha gelmedi bildirim ışığı yanmıyor şarj a takıyoruz ekran hiç gelmiyor şimdi şarja bıraktık belki açılır diye ne yapmamız gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
  5. orhandd

Yardım poco X3 NFC MIUI tabanlı/a11 destekli kernel arıyorum

Cihazıma global sürümün modlu olan romunu bulup yükleyemiştim sürüm 12.5.5 android 11 mevcut diğer yandan hiçbir problemi yok ancak mobile Legends bang bang oyununda droplar yemek beni bir tık itti romdan oyun dışında akışkan fakat bundan önce 12.0.9 eu kullanıyordum hız konusunda eudan hızlı...
  6. orhandd

Çözüldü Poco x3 NFC miui11 rom

Poco X3 NFC cihazıma MIUI 11 rom yüklemek istiyorum miui12 de kasılmalar takılmalar söz konusu özellikle pubg mobile de aşırı kasma gecikme mevcut red mi note 9 pro aynı işlemciyi kullanırken poco x3 deki gibi kasmamıştı MIUI 11 rom için yardım edebilir misiniz birtane buldum ama boot'ta kalma...
Üst Alt