Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba mi kilit açmak için telefonu bağladım gerekli işlemleri yapıp fastboot menüsüne aldım bağladım ama telefonu görmüyor program deriver yüklü aygıt yöneticiden kontol ettim
merhaba arkadaşlar rom atarken bu hatayı veriyor fastboot ile yüklediğimde ekranda şifre istiyor twrp ile de yazdığım hatayı veriyor telefon kaldı öle çözümü varmıdır
telefon mi 101 t pro daha öncede rom attım bu hatayı vrmemişti şimdi şifre istiyor açıldığındada
Merhaba mi 10 t pro rootlu 8 ball pooll oyununu açmıyor sürekli durduruldu hatası veriyor çözümü varmı acaba ve bu hata kodunu veriyor
java.lang.RuntimeException: Unable to start activity ComponentInfo{com.miniclip.eightballpool/com.miniclip.eightballpool.EightBallPoolActivity}...
merhaba mıuı 14 güncellemesş geldi rootlu cihazım ama bazı uygulamarda sürekli durduruldu hatası veriyor rootu da yeniden attım ama bazı oyunları açmadı banka uygulamarının bazılarını açmadı hepsini gizlediğim halde çaresini bilen varmı bundan dolayı mıuı13 sürümüne geri dönmek zorunda kaldım...