orhan81055 kullanıcısının son içeriği

1. O

Soru Xiaomi Mi 10T Pro Android 13 güncellemesi alacak mı

merhabalar başlıktaki gibi Xiaomi Mi 10T Pro Android 13 güncellemesi alacak mı şuan Mıuı14 güncellemesi geldi
  2. O

Yardım Rootlu cihaz için reklam engelleyici lazım mi10t pro cihaz

Rootlu cihaz için reklam engelleyici lazım mi10t pro cihaz adaway hariç
  3. O

Rom MIUI14 güncelleme tavsiye edermisiniz

merhaba mıuı14 yükleyecen tavsiye edermisiniz oyunlarda sorun çıkarırmı rootlu cihazda güncelleme alır mı şuan beta zannedersem
  4. O

Çözüldü mi unlock telefon bağlantısını görmüyor

merhaba mi kilit açmak için telefonu bağladım gerekli işlemleri yapıp fastboot menüsüne aldım bağladım ama telefonu görmüyor program deriver yüklü aygıt yöneticiden kontol ettim
  5. O

Yardım unable to decrypt fbe device hatası

merhaba arkadaşlar rom atarken bu hatayı veriyor fastboot ile yüklediğimde ekranda şifre istiyor twrp ile de yazdığım hatayı veriyor telefon kaldı öle çözümü varmıdır telefon mi 101 t pro daha öncede rom attım bu hatayı vrmemişti şimdi şifre istiyor açıldığındada
  6. O

Yardım Rootlu cihazım 8 ball pooll oyunu durduruldu hatası veriyor

Merhaba mi 10 t pro rootlu 8 ball pooll oyununu açmıyor sürekli durduruldu hatası veriyor çözümü varmı acaba ve bu hata kodunu veriyor java.lang.RuntimeException: Unable to start activity ComponentInfo{com.miniclip.eightballpool/com.miniclip.eightballpool.EightBallPoolActivity}...
  7. O

Rom Xiaomi Mİ 10T Pro tr orjinal mıuı 13 sürüm bilgisi nedir

merhaba başlıktaki gibi bana Xiaomi Mİ 10T Pro türkiyede satılan kvk telefonun orjinal mıuı 13 sürüm rom bilgisi lazım
  8. O

Soru Mi 10t pro için Android 13 yüklemesi nasıl bulabilirim

Merhaba arkadaşlar mi 10 t pro ya Android 13 kurmak istiyorum kurulum dosyasını nasıl bulabilirim
  9. O

Soru mıuı14 rootlu chaz bazı uygulamar durduruldu hatası

merhaba mıuı 14 güncellemesş geldi rootlu cihazım ama bazı uygulamarda sürekli durduruldu hatası veriyor rootu da yeniden attım ama bazı oyunları açmadı banka uygulamarının bazılarını açmadı hepsini gizlediğim halde çaresini bilen varmı bundan dolayı mıuı13 sürümüne geri dönmek zorunda kaldım...
  10. O

Rom Mi 10 T pro Android 13 güncellemesi

merhaba Mi 10 T pro kullanıyorum android 12 ve mi 14 güncelleme geldi ama Android 13 güncelemesi gelecek mi veya biz dışarıdan yükleyebilirmiyiz
Üst Alt