Ordan Geçenbay kullanıcısının son içeriği

1. O

Çözüldü Xiaomi wifi 4a router yardım.

Bir ara kullandım, başka bir iş için söktüm. Şu an eski modemi taktım ama tekrar geri döneceğim xiaomiye herhalde.
  2. O

Ana Başlık POCO X3 NFC - Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Ben redmi note 8 ile kiyasladim x3 çok daha beyaz, note 8 baya sarımtrak kalıyor.
  3. O

Rom Redmi Note 8 Pro - Global Kararlı V12.0.3.0.QGGMIXM İndirme Bağlantısı

Bir yakınıma bu telefondan almıştık miui 12 ye geçtikten sonra ciddi batarya sorunu ve takılmalar yaşadığını söylüyor. Mi flash ile Miui 11 e geçiş yapacağız miui 11 de stabil hangi sürümü tavsiye edersiniz?
  4. O

Soru Poco X3 NFC'nin panelini öğrenmenin bir yolu var mı?

https://forum.xda-developers.com/xiaomi-poco-x3-nfc/help/poco-x3-display-brand-t4175865 Burada ki yöntem ile öğrenebilirsiniz. Türk bir arkadaş açmış konuyu. Ben öğrendim huaxingmis. Diğer arkadaşlardq huaxing çıkmış.
  5. O

Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

Bugün aldığım sonuçlar. Denemek amaçlı 60 hz kullanım sonucunda. 22 saat bekleme süresi, sabit %50 parlaklık, %80 wifi kullanımla 9,5 saat ekran süresi aldım. Kalan %10.. Global romdayim bl açılınca eu roma geçiş yapmayı düşünüyorum, belki daha iyi sonuçlar alabilirim.
  6. O

2 şarj sonunda batarya iyice iyileşmeye başladı. 37 saat bekleme süresi, %50 veya biraz daha fazla parlaklık, 120 hz ve wifi mobil veri karışık olarak 7,5 saat ekran süresi aldım. Kalan %10..
  7. O

MIUI 12 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.4.0.QJGMIXM İndirme Bağlantıları

Bana bugün 12.02 yeni geldi. Benim cihaz baya geriden geliyor herhalde
  8. O

MIUI 12 POCO X3 NFC - Türkiye Kararlı Rom V12.0.2.0.QJGTRXM İndirme Bağlantıları

Bende bugün aldım telefonu (yurt dışı) 12.0.1 var. Sanırım yakında güncelleme gelir bana (gerçi bl açınca geliştirici roma geçiş yapacağım)
  9. O

Rehber Poco X2-X3-K30 Ekranı 90Hz Yapma

Benim cihaz geldi bunu uygulayacağım inşaAllah.
  10. O

Rehber Poco X2-X3-K30 Ekranı 90Hz Yapma

Benim cihazda yarın gelecek insaAllah, denemek istiyorum. Hala 90 hzden memnun musunuz?
  11. O

Recovery Poco X3 NFC (Surya) Tek Tuş TWRP ve Root

Telefonum yolda, bl açılınca ilk is bunu yüklemek. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
  12. O

İnceleme Poco X3 Nfc Kullanım Deneyimlerim

Bende mi 9 litedan geçmeyi düşünüyorum ama amoled ekranları çok seviyorum ips ekrana geçince alisabildiniz mi?
  13. O

Hocam hayırlı olsun. Ekranı ile ilgili çeşitli yorumlar var. Kıyaslama yapabileceğiniz bir telefon oldu mu?
  14. O

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar merhaba, EU beta yükledim ama çok reklam çıkıyor (uygulamalar ve chromeda falan) mi room beta da yoktu nasıl çözerim bunu? Adaway yükledim çözüm olmadı, magisk ile kullanabileceğim modül vs var mı?
Üst Alt