Ordan Geçenbay kullanıcısının son içeriği

1. O

Çözüldü Xiaomi wifi 4a router yardım.

Arkadaşlar merhaba, telefon ile alakalı değil ama yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Kullanan varsa bilir, süperonline ve Vodafone fiber olarak hg255s modem veriyor ve bu modemde kronik wifi anten sorunu nedeniyle paket hatası sorunları var. Wifi bağlı görünüyor ama 3-5 saniyelik bağlantı...
  2. O

Yardım Twrp rom görmüyor(pc depolama bırden fazla görünüyor)

Arkadaşlar merhaba,dün telefon twrp den çıkmadığı için bugün 4 wipe ile yeni rom kurayım dedim.Romu pcye indirdim,twrp üzerinden 4 wipe yaptım(sanırım birden fazla yaptım aynı işlemi)pc de telefona girince depolama alanı 5 tane görünüyor.Romu pc den telefonun içinde olduğunu görüyorum ama...
  3. O

Yardım Twrp den çıkamıyorum.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Eu 11.0.5 den 11.0.4 e dönüş yapmak istediğim için romu indirip twrp ile 2 wipe yapıp romu flasladim ama telefon yükleme yaptıktan sonra sistemi başlat deyince yine twrp ye dönüyor. Tekrar romu yükle diyorum aynı döngü devam ediyor. Mi flaş ile global yükleme harici bir...
  4. O

Çözüldü Kameradan Galeriye geçiş sorunu sonunda çözüldü.

Tamamdır. Romu yeniden mi kurmam gerekecek? (Eu 11 stabil)
  5. O

Çözüldü Kameradan Galeriye geçiş sorunu sonunda çözüldü.

/system/priv-app/MediaProvider Bu yazdığınızı bulamadım.
  6. O

Mod Redmi K20/Mi 9T MixMode [MIUI 11]

EU stabilde çalışır mı? (11)
  7. O

Mod Xiaomi AOD Destekli Cihazlar İçin İstediğimiz Resmi Koyma

Kaldırmak istesek nasıl kaldıracağız uygulamayı? Kurdum ama silmek gerekse nasıl olacak bilmiyorum.
  8. O

Mod Redmi K20 / Mi 9T - Avengers Ortam Ekranı (AOD - MiUI 11 - Modül)

Videoyu aynen uyguladım magisk modül görünüyor ama aod da çıkmıyor. Üstüne üstlük aod kayboldu şu anda kullanamıyorum. Magiski kaldırdım olmadı yeni rom atacağım herhalde. (k20 pro telefon)
  9. O

Mod Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Dual Speaker Audio Mod v5 [Çift Hoparlör]

K20 pro kurdum çalışıyor, teşekkürler. Yüksek sesle kullanınca ahizeye zarar verir mi? EU 11.0.3 rom.
  10. O

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Bende twrp 3.3.15 ve Eu11.0.02 stabil var. 11.0.03 güncelleme yapmak için ne yapmam lazım?(bootloop sorununa yakalanmadan)
  11. O

MIUI 11 [ Android Q ] Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Beta 20.3.27

Bu Rom android 10 mu? Birde Eu romdan geçsem mi diye düşünüyorum.Yeniden başlat yapınca bootloopa düşecek diye telefonu hiç kapatmıyor veya yeniden başlat yapmıyorum.
  12. O

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Bende de maximum uygulamasında yapıyor aynısını miui 11 değilde Android 10 yüzünden oluyor galiba sıkıntı. Markette android 10 yükleyenlerde çok şikayet okudum bankacılık uygulamalari ile ilgili.
Üst Alt