Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir yakınıma bu telefondan almıştık miui 12 ye geçtikten sonra ciddi batarya sorunu ve takılmalar yaşadığını söylüyor. Mi flash ile Miui 11 e geçiş yapacağız miui 11 de stabil hangi sürümü tavsiye edersiniz?
https://forum.xda-developers.com/xiaomi-poco-x3-nfc/help/poco-x3-display-brand-t4175865
Burada ki yöntem ile öğrenebilirsiniz. Türk bir arkadaş açmış konuyu.
Ben öğrendim huaxingmis. Diğer arkadaşlardq huaxing çıkmış.
Bugün aldığım sonuçlar.
Denemek amaçlı 60 hz kullanım sonucunda.
22 saat bekleme süresi, sabit %50 parlaklık, %80 wifi kullanımla 9,5 saat ekran süresi aldım. Kalan %10..
Global romdayim bl açılınca eu roma geçiş yapmayı düşünüyorum, belki daha iyi sonuçlar alabilirim.
2 şarj sonunda batarya iyice iyileşmeye başladı. 37 saat bekleme süresi, %50 veya biraz daha fazla parlaklık, 120 hz ve wifi mobil veri karışık olarak 7,5 saat ekran süresi aldım. Kalan %10..
Arkadaşlar merhaba, EU beta yükledim ama çok reklam çıkıyor (uygulamalar ve chromeda falan) mi room beta da yoktu nasıl çözerim bunu? Adaway yükledim çözüm olmadı, magisk ile kullanabileceğim modül vs var mı?