orcunn34 kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Uygulama kapasitesi sıfırlandı nasıl düzelir?

Merhaba uygulamaların önbelleği yazmıyor nasıl düzelir?
  2. O

Yardım Gereksiz uygulamalar hangisidir?

Merhaba gereksiz uygulamalar hangisi acaba bir kere adb ile sildim telefonu çökerttim. Android easter egg gibi işimize yaramayan şeyler mesela.
  3. O

Yardım Bu uygulama kendi kendine yüklendi

Merhaba bu uygulama birden geldi 1 senedir kullanıyorum bu cihazı böyle bişey geldi nasıl silinir ekrandan da kaldiramadim
  4. O

Yardım miui 13 poco x3 nfc güncellenmeli mi

merhaba elimde poco x3 nfc var miui 12.5.7de bıraktım sizce 13 geçmeli miyim
  5. O

Yardım Yeni güncelleme gelmiş 12.5.6.0 RJGIDXM 346 mb?

Güncelleyen arkadaşlar oldu mu 12.5.4 ten geçilir mi?
  6. O

Yardım Şu güvenlik, mi kumanda nasıl silinir?

Merhaba bunlar önceden yoktu ayarlardan kapatma şansım var mı?
  7. O

Yardım silinmeyen uygulamaları silmek?

hızlı uygulamalar hizmet çerçevesi, xiaomi hizmet çerçevesi gibi programları silmek zarar verir mi cihaza adb ile ben bikaç program sildim ss alınca dosya desteklenmiyor hatası alıyordum format attım düzeldi ama bu programları silsem sıkıntı olur mu
  8. O

Yardım Whatsappta bildirimler gelmiyor, geç geliyor?

Merhabalar whatsapptan mesaj bildirimleri gelmiyor bazen geç geliyor önemli işlerimiz olabiliyor malum var mı bunun yolu acaba?
  9. O

Yardım Şarj %30 altına düşünce uyarı vermesi nasıl ayarlanır?

Arkadaşlar telefonun şarj yüzdesini kapatınca daha hoş duruyor da ama telefonun şarjı %20 olunca uyarıyor o uyarıyı %30 a çekme şansımız var mı?
  10. O

Çözüldü En son paketi indiri seçince telefon formatlanır mı?

Ayarlarda güncelleme kısımında bu seçeneğe tıklar son sürümü tekrar indirirsek bütün ayarlar vs. her şey silinir mi ekran resmi alamıyorum dosya desteklenmiyor hatası alıyorum onu önlemek için sordum
  11. O

Yardım Telefona imei attırdım bootloader açılmış zararı olur mu?

İyi geceler bootloader nedir zararı var mı ben pek telefonu kullanmam whatsapp instagram eski kafayımdır alo dese yeter derim çok özellik eklemeyi sevmiyorum uyg. kalabalıklığı nedir bootloader
  12. O

Yardım Orijinal adaptör nasıl anlaşılır?

Merhabalar bu adaptör ve şarj kablosu orijinal mi acaba
  13. O

Yardım Whatsapp video resim yollarken görüntü kalitesi berbat

Merhabalar whatsappta resim video yollarken görüntü kalitesi aşırı düşüyor hatta durum atarken de aynı durum söz konusu ayarlar da en yüksek kalite yaptım nafile işe yaramıyor?
  14. O

Yardım Screen Shot alınca 'Dosya biçimi desteklenmiyor.' hatası alıyorum?

Arkadaşlar haftalardır uğraşıyorum bulamadım sorunu ne yapmam gerekiyor?
  15. O

Yardım Poco X3 Pro/Nfc tam kaplayan kamera deliği olmayan ekran koruyucu linki var mı?

Merhabalar ekranı tam kaplayan istiyorum ama bulamadım bir türlü hayalet ekranlı olanlara baktım onların ya kamerası delik veya kameranın üst ekranın kapatıyor yardımcı olur musunuz?
Üst Alt