Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hızlı uygulamalar hizmet çerçevesi, xiaomi hizmet çerçevesi gibi programları silmek zarar verir mi cihaza adb ile ben bikaç program sildim ss alınca dosya desteklenmiyor hatası alıyordum format attım düzeldi ama bu programları silsem sıkıntı olur mu
Ayarlarda güncelleme kısımında bu seçeneğe tıklar son sürümü tekrar indirirsek bütün ayarlar vs. her şey silinir mi ekran resmi alamıyorum dosya desteklenmiyor hatası alıyorum onu önlemek için sordum
İyi geceler bootloader nedir zararı var mı ben pek telefonu kullanmam whatsapp instagram eski kafayımdır alo dese yeter derim çok özellik eklemeyi sevmiyorum uyg. kalabalıklığı nedir bootloader
Merhabalar whatsappta resim video yollarken görüntü kalitesi aşırı düşüyor hatta durum atarken de aynı durum söz konusu ayarlar da en yüksek kalite yaptım nafile işe yaramıyor?
Merhabalar ekranı tam kaplayan istiyorum ama bulamadım bir türlü hayalet ekranlı olanlara baktım onların ya kamerası delik veya kameranın üst ekranın kapatıyor yardımcı olur musunuz?