OrcunGurpinar kullanıcısının son içeriği

1. O

Soru Mi 8 lite mı,redmi note 7 mi,kararsız kaldım dostlar

Batarya sorununuz yoksa ve online oyun oynamıyorsanız mi 8 lite tavsiye ederim. Mi 8 Lite kullanıcısıyım oyunlarda hangi hattı takarsanız takın yüksek pinglere maruz kalıyorsunuz (cihaz çekmemesinden dolayı sanırım). Batarya konusunda ise ortalama 5 saat gibi düşük bir süre almaktayım. Kamerası...
  2. O

Haber Mi 8 Lite v10.3.3.0 güncellemesi

Kilit ekranında saat yeri değiştirebiliyoruz sadece :)
  3. O

Yardım whatsapp da mesaj yazarken ana ekrana atma

Ben hala hızlı yazarken tam ekran modunda hafif yukarı kaydırma ile olduğunu düşünmekteyim bunun. Özellikle boşluk verirken. Tam ekran modu açıksa, kapatıp dener misiniz?
  4. O

Yardım Instagram sorunu

İnstagram hikaye paylaşmama sorunu tamamen çektiğiniz fotoğrafın SD kartta kayıtlı olmasından oluşuyor. Atacağınız fotoğrafı telefon hafızasına taşıyıp öyle gönderebilirsiniz. Son zamanlarda bu sıkıntı çıktı umarım düzelir. Yoksa göndermiyor zaten hiçbir şekilde :)
  5. O

Uygulama Instagram story ve psot

Deneyin bu kesin çözüm çünkü benimde başımda bu sıkıntı :)
  6. O

Yardım Fotoğraflarda ki ışık yayılması

Hocam bu sanki lens kirlenmiş (ter vs.) öyle çekilmiş gibi duruyor. Ben eli çok terleyen bi insanım fotoğraf çekmeden önce mutlaka kamerayı yumuşak bi bez, tişört vs şeyle siler çekerim. Silmediğimde aynı bu görüntü oluyor :D Bi akşam lensinizi gözlük be Hocam bu sanki lens kirlenmiş (ter vs.)...
  7. O

Hocam sadece 1 hafta Mi 8 Lite kullanın bizi anlarsınız emin olun :D:D
  8. O

Ben kendim çözdüm sorunu, yüksek ihtimalle SD kart kullanıyorsunuz ve instagrama atacağınız fotoğrafları SD karta çekip atmaya çalışıyorsunuz. Bu sorun yeni baş gösterdi, SD karta kayıtlı herhangi fotoğrafı instagramda paylaşamıyorsunuz. SD kart ile çekim yapıp instagrama atacaksanız ilk önce...
  9. O

Çözüldü Bu Ekran Nedir?

Kullandığınız bir programdan kaynaklı oluyor olabilir. Bende böyle bir ekran gelmiyor.
  10. O

Uygulama Menü geçiş efekti.

İcon paketleri indirip deneyebilirsiniz, tema uygulamasından da istediğiniz temayı seçebilirsiniz. Bluetooth kulaklık önerim kafa bantlı JBL 450BT (2. el 150₺ almıştım bir kadından, hiç kullanmamış desek yeridir:))
  11. O

Yardım Mi 8 Lite V10.2.2.0 Sürümü Mobil Veri,Şebeke,4G Sorunu [ Bilinen ilk çözüm yöntemleri eklendi ]

Merhaba hattımı Türk Telekoma taşımış bulunmaktayım, iş arkadaşımın iPhone X'i var onunda hattı Türk Telekom yan yana koyup hiz testi yaptım sonuçlar aşağıdaki gibi; Xiaomi: iPhone X: Vodafone'dan taşıdım hattımı, sanki bir tık daha iyi gibi. İlerleyen süreçte oyunlarda ping vb. süreçleride...
  12. O

Yardım Mi 8 Lite V10.2.2.0 Sürümü Mobil Veri,Şebeke,4G Sorunu [ Bilinen ilk çözüm yöntemleri eklendi ]

Sabretmeyi öğretti bu telefon bana, artık kedi gibi bi insanım :D
  13. O

Mobil oyun oynarken evin bi köşesinde 40/50ms yakaladım orada oynuyorum, sigara içmeye çıkıyorum dışarı biraz hareket edince 120 150 200 300 olup kopup gidiyor :D Yarın hattımı türk telekoma taşıycam bi değişiklik olursa yine yazarım :D
  14. O

Sohbet Toplama Bilgisayar Önerisi

Donanım arşivi yeni video yayınladı çok kafam karışıyor :) DA-V4/R5 1600/Wraith Max Soğutucu/MSI RX580 Armor OC 8GB/8GB RAM/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA 1560690322 1560690364 Bu bilgisayarda ryzen 5 2600 mü tercih etmeliyim yoksa ryzen 3 2300x mi sizce?
  15. O

Sohbet Toplama Bilgisayar Önerisi

Teşekkür ederim hepsini izledim dediğim gibi; QP Pulse Plus R3 2300X / 8GB / RX 580 8GB/ 240GB SSD Oyun Bilgisayarı bu cihaza en yakınım şuan :)
Üst Alt