orcun487 kullanıcısının son içeriği

1. O

MIUI 11 Android 10 tabanlı miui 11 güncelleme

Tamamdır hocam teşekkürlerYes~~
  2. O

Peki linki indirsem hemen güncellenir mi, yoksa bunlar sadece rom mu? Ben global kullanmak istiyorum anlamıyorum çünkü root, bl kilidi acma flan
  3. O

Böyle bir haber var, aranızda güncelle alan var mı?
  4. O

Güncelleme Mi Max 3 Global Kararlı V11.0.5.0 PEDMIXM İndirme Bağlantıları

Hocam benimki değişmiyor resimdeki Çin ( sistem ) diyor.
  5. O

İnceleme İstemeden Instagram sorunun çözdüm

Eyvallah hocam:D
  6. O

Ben bu sürümü kullanıyorum İndirdiğim APK alttaki otomatik güncelleme kapalı
  7. O

Bizim yöntemleri dene düzelir belki
  8. O

Valla düzgün hikaye atabilelim de hangi program olduğu önemli değil, telefonu değiştirme sebebim oldu bu problem
  9. O

Bende onu merak ediyorum daha dün story attım hesap makinesi gibiydi sizinki de düzeldi mi
  10. O

Pub G için GFX tool ü indirmiştim ayarlar bu şekilde, sonrasinda bu hikayeyi paylaştım şimdiye kadarki en net story. Sizinkide düzeldi mi yoksa denk mi geldi merak ettimnod~~
  11. O

Soru 6 GB ram li mi max 3

valla çok haklısın çevremde dandik marka veya daha eski telefonlarda bu problem yokken biz yaşıyoruz. Bakalım bi MIUI 11 gelsin görelim ona göre Huawei Mate 20x 5G ye geçiş yapacam. Hem 7.22 inç hem kirin 980 daha hemde 5G çentik hariç tam istediğim gibi
  12. O

Soru Beta yazması miui 11 yapmasına engel mi?

Eyvallah hocam sağolasın
  13. O

Soru Beta yazması miui 11 yapmasına engel mi?

Telefonu mu 2. El almıştım BL kilidi açık sanirim aldığım adam rom lamış . Çünkü beta(weekly) yazıyor bu yeni çıkan miui 11 sürümünü almama engel mi kafama takıldı çünkü bn yeni gelecek olan miui 11 den mahrum kalmak istemiyorum:S
  14. O

Soru 6 GB ram li mi max 3

Bende Amerika'da yım şuanda iPhone 11 pro Max alacaktım o çirkin kamera ve çentikten sonra vazgeçtim. Yeni modellere bakacaz artık ozamana kadar kral a devam
Üst Alt