Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok fazla uygulama kullanmıyorum yüklü benim marketten yüklediğim 37 tane varmış. Root yetkisi sadece kabuk com.android.shell diyor onda var başka birşeyde yok. Zaten bütün gereksiz uygulamalarda arkada çalışma hepsi kısıtlı, imei işlerine girişmeden öncesi zaten ben cihazı 2. el aldığımdan...
Başlıkta belirttiği gibi mi 9t cihazımda böyle arada bir sıkıntı yaşıyorum. Cihaz yanımda boşta veya arada bazen cebimde vs bir bakıyorum durduk yerde ısınmaya başlıyor. Ekranın sağ ortada doğru vs ısınıyor. Öyle çok el yakacak derecede değil ama sanki oyun açmışım gibi öyle bir ısı var...
Bence malum yolla kayıt işine bulaşma derim. Bende öyle mi9t kullanıyorum ama çok böyle iyi fiyata geldiği için almıştım yoksa sıfırdan vs uğraşılacak iş değil. Çok sıkıntıları var. En basitini diyeyim imei attılar vs ayarlardan sıfırlarsam imei uçuyor. Diyorlar ki custom rom kullan vs e nasıl...
EDL ile romu atabildi sorunsuz. Sim kartı taktım gsm geliyor 3g vs. çekiyor imei de geri gelmiş sorun yok ama wifi ve bt açık olsa bile hiç görmüyor. Böyle ekrandaki gibi kalıyor.
Mac adresine bakıyorum çok garip duruyor.
İlk anlattığınızı deneyeceğim hocam, olmazsa tekrar edl olayına girip denerim. Maddi olarak zor bir durumda olan arkadaşın cihazı olduğundan onun da hiç bilgisi yok yardım için uğraşıyorum bende, olursa olur olmazsa artık operatörden mecbur birşey bakacak.
1540926700
Dediğiniz gibi denedim...
Sağolasın hocam, Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu burada anlatılmış galiba benimde bilgim olmadığı için bu konularda baya köreldim böyle bu anlatım işime yarar umarım.
Rehber - Redmi Note 3 Pro için Test Point Metodu ile Unbrick Yapma Anlatımı ottoman kardeşimizin anlatımı ile cihazı EDL mode'a alıp romunu kurmuştum, ancak bu sefer imei wifi ve bt gitti. Imei bilgisi yok wifi'ı açıyorum cihaz reset atıyor vs. böyle bir garip sorunla uğraşıyorum. Ne yapmam...
Tamam ama işte Cepport'un belirtmesi lazım. Bakın bu konuda işte satıcı belirtmediği için böyle bir sorun olmuş. İnsanlar şüpheye düşmüş panik olmuşlar. Yoksa belirtse bu konu açılmayacaktı.
Hani denilseydi ilanda '' böyle böyle yasalar gereği arka kapak resmen ithal edilebilsin diye...
İyi diyorsunuz, güzel diyorsunuz da ilana niçin yazmadınız. ? http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi5-64gb-3gb-ram-snapdragon-820-2-15ghz-kirilmaz-cam-ve-silikon-kilifli-cep-telefonu-266412600?rcp_action=rceProductClicked Şu sizin ilanınız değil mi ?
Açıklamalara...