Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pasaport kayıt için mecbur yurtdışına çıkış sonrada giriş yapman lazım ki öyle kayıt ettirebilesin. Harcı yatırıyorsun edevletten imei'i girip kayıt yaptırıyorsun. Bunu da şöyle güncellediler yanılmıyorsam ilk 2 sene sadece pasaport sahibinin adına kayıtlı sim kart ile çalışıyordu. Bu arada...
9T kullanıyorum, kılıftan çıkartıp arka kapak kısmı ile yan çerçeveler cihazı çıplak elle kullanırken sanki o metal ile cam arasındaki geçişi hissediyorsunuz. Denedim aralara a4 kağıdı sokmayı vs. ama girmiyor. Elimde şuan başka cihazda yok olsa denerdim resmini çekmeyi, ama yok.
Size de hayırlı akşamlar. Note 8 pro'da 2 sim aktif + birde micro sd kart olmuyor diye biliyorum. Yani sim 2 slotuna sd kart takınca sadece sim 1 slotundan sim kart okuyor. Note 8 pro hakkında bilgim yok ama sadece sim 2'e imei repair yapılıyorsa o zaman mecbur micro sd kart takamayacaksınız...
Giden çok kişi var. Farklı forumlarda telegram gruplarında dert yakınan çok. Ha modele özgü değişiyorsa bilemem en başından ben zaten mi 9t için yazmıştım. Ayarlardan sıfırlamayı deneyebildiniz mi peki ? en azından 9 se için sıfırlama durumda ne oluyor arkadaşların bilgisi olsun.
Imei yazılmış veya atılmış ona direkt malum yol dedim o yüzden çünkü yasa dışı şeyler.
Eğer cihazda orjinal sürüm miui varsa ( eurom şu bu vs. vs. değil ) ayarlardan sıfırlarsanız imei kesin siliniyor denendi onaylandı. TWRP üzerinden wipe yaparsanız imei silinmiyor ama herkes bilmiyor bilmek...
Çok fazla uygulama kullanmıyorum yüklü benim marketten yüklediğim 37 tane varmış. Root yetkisi sadece kabuk com.android.shell diyor onda var başka birşeyde yok. Zaten bütün gereksiz uygulamalarda arkada çalışma hepsi kısıtlı, imei işlerine girişmeden öncesi zaten ben cihazı 2. el aldığımdan...
Başlıkta belirttiği gibi mi 9t cihazımda böyle arada bir sıkıntı yaşıyorum. Cihaz yanımda boşta veya arada bazen cebimde vs bir bakıyorum durduk yerde ısınmaya başlıyor. Ekranın sağ ortada doğru vs ısınıyor. Öyle çok el yakacak derecede değil ama sanki oyun açmışım gibi öyle bir ısı var...
Bence malum yolla kayıt işine bulaşma derim. Bende öyle mi9t kullanıyorum ama çok böyle iyi fiyata geldiği için almıştım yoksa sıfırdan vs uğraşılacak iş değil. Çok sıkıntıları var. En basitini diyeyim imei attılar vs ayarlardan sıfırlarsam imei uçuyor. Diyorlar ki custom rom kullan vs e nasıl...
EDL ile romu atabildi sorunsuz. Sim kartı taktım gsm geliyor 3g vs. çekiyor imei de geri gelmiş sorun yok ama wifi ve bt açık olsa bile hiç görmüyor. Böyle ekrandaki gibi kalıyor.
Mac adresine bakıyorum çok garip duruyor.
İlk anlattığınızı deneyeceğim hocam, olmazsa tekrar edl olayına girip denerim. Maddi olarak zor bir durumda olan arkadaşın cihazı olduğundan onun da hiç bilgisi yok yardım için uğraşıyorum bende, olursa olur olmazsa artık operatörden mecbur birşey bakacak.
1540926700
Dediğiniz gibi denedim...