Oplef kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Xiaomi redmi note 6 oto mui 12

Arkadaşlar selam elimde xiaomi redmi note 6 pro cihazıma bir türlü mui 12 gelmedi bi bilginiz varsa çok memnun olurum ne zaman geleceğinden haberimde yok şimdiden teşekkürler
  2. O

Yardım Xıaomı redmi note 6 pro goruntulu konuşma

doğrudur cevap verdiğiniz için teşekkür ederim xiaomi nin bu konuda bi çalışması varmı acaba bi bilginiz varmı çünkü yıl olmuş 2020 insanlar görüntülü konuşmak ister yani
  3. O

yani şunu demeye çalışıyorum bildiğim kadarıyla bütün telefonlarda var bitek xiaomı de yok samsungda var ıphonede var ne bileyim bence saçma
  4. O

one demek dostum hiçbir cihazında yokmu görüntülü arama
  5. O

Yardım Xıaomı redmi note 6 pro

arkadaşlar selam aşağıda yazmıştım ama herhalde görmedi kimse xıaomı redmi note 6 pro görüntülü konuşma yok bi bilginiz varmı hala geldimi yoksa nasıl aktif edicez bi bilginiz varsa yazarsanız memnun olurum iyi günler.
  6. O

arkadaşlar selam telefonum xıaomı redmı note 6 pro gördüğünüz gibi şu an en son muı sürümünde ama hala görüntülü arama yok bi bilginiz varmı varsa yazarsanız sevinirim iyi günler
  7. O

Yardım Karanlık mod

Eyw reis sagolasin
  8. O

Yardım Karanlık mod

Gençler selamlar su an cihazim mui 11 güncellemesi yaptim ama karanlık mod gelmedi bu bilginiz varmı acaba not: Xiaomi redmi note 6 pro cihazim
  9. O

Yardım Xiaomi redmi note 6 pro hala mui 11 güncellemesi gelmedi

Eyw reis sence doğru düzgün ne zaman gelir güncelleme
  10. O

Yardım Xiaomi redmi note 6 pro hala mui 11 güncellemesi gelmedi

Selamlar iyi forumlar dilerim yukarida belirtigim gibi genellikle 13 ila 29 arası mui 11 güncellemesi bekliyordum hala gelmedi sizede geldimi mui 11 güncellemesi şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
  11. O

Yardım Mui 11 güncelleme Xiaomi redmi note 6 pro icin

Selamlar iyi forumlar Xiaomi redmi note 6 pro için hala mui 11 bekliyorum ne zaman geleceği bellimi belliyse yazarsanız memnun olurum iyi forumlar dilerim.
  12. O

Yardım Sistem baslanigici surekli olarak duruyor

Xiaomi redmi note 6 pro 1574696911 Bide size bişey sorucam eğer rom kurarsak telefondaki uygulamalar falan gidiyomu?
  13. O

Cevap verdiğiniz icin teşekkür ederim ama Gine olmadı rom nasil kurulduğunu bilmiyorum yardimci olurmusunuz bide size bişey sorucam telefondami sikinti var böle yapiyo yoksa yazılımsal bir sıkıntimi şimdiden teşekkür ederim.
  14. O

Teşekkür ederim iyi forumlar dilerim 1574689345 Bida oldu ben anlamadim ne sıkıntısı var acaba
  15. O

Selamlar gençler bugün şöyle bi hatayla karsilastim "sistem baslatici sürekli olarak duruyor" diye hata verdi telefonum donma falan sıkıntısı yok cihazim Xiaomi redmi note 6 pro bilen varsa yazın bide mui 11 ne zaman gelecek acaba bi bilginiz varsa yazarsaniz çok mutlu olurum iyi forumlar dilerim.
Üst Alt