Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese kolay gelsin arkadaslar poco f2 pro 8 256 cihazim islemci sekiz çekirdek maks. 2.84GHz yazan yerin yaninda bazilarinda sd865 yazi yazio bende yazmio siitede gordum bu problem mi normal mi bilgisi olan lutfen aydinlatabilir mi
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihazim guncellerken çöktü kilitli ve yazilim yükleyemiyorum ne yapmam lazim yardim lutfen miflash denedim mitool da denedim
Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miroom kararlidan betaya gecmeyi düşünüyorum bilginiz uzere miroom.kararlida magick i kendisi oyomatik zipliyor beta da otomatik magick zipliyor mu bilgisi olan lutfen yardim
Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi note 10
Vowifi simge var cihaz yurt disi ama.cihazda vowifi acikken aramada sunucu hatasi veriyor şebekede vowifi açık her islemi yaptim ama.kullanan arkadaşlar varsa ne yapdini ayarlarını rica etsem paylaşır bizi de bilgilendirir mi lutfen sitedeki tum konulari inceledim ama note 10 kulanan...
Mi note 10 aldim.ve xihazda volte ktif vowifi acdimda sunucu hatasi aliyorum bunu acabilen hatyi duzelten var mi arkadaslar
Ve cihazda bottkiidi acik degil ama euu rom yuklu kilit acilmadan cihaza miflashtan global room yükleme şansım var mi yardim eder misiniz rica etsem
Mi Note 10...
Globalden eeu ya geccem twrp yuklemede hata veriyor dosya hatasi ne yapmam lazim birde dahili hafizadski dosya isimleri karma karışık harf nasil.duzeltirim cihaz yurt disi malum kayitli
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazilanlari ayni sekilde yaptim ama olmadi dosyalae kopyalanır cihazı kapatip açıyorum ama gene orjinal ses
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi