Op3ukk kullanıcısının son içeriği

1. Op3ukk

Soru F2 pro mi başlatıcı

Cihaz kilidi acicam miui baslaticiyi nasil.cihaza yükleye bilirim POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Op3ukk

Soru Xihsz hakkinda yardım

Herkese kolay gelsin arkadaslar poco f2 pro 8 256 cihazim islemci sekiz çekirdek maks. 2.84GHz yazan yerin yaninda bazilarinda sd865 yazi yazio bende yazmio siitede gordum bu problem mi normal mi bilgisi olan lutfen aydinlatabilir mi POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Op3ukk

Soru Yazilim güncellerken çöktü

Cihazim guncellerken çöktü kilitli ve yazilim yükleyemiyorum ne yapmam lazim yardim lutfen miflash denedim mitool da denedim Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Op3ukk

Soru Miroom kararli

Miroom kararlidan betaya gecmeyi düşünüyorum bilginiz uzere miroom.kararlida magick i kendisi oyomatik zipliyor beta da otomatik magick zipliyor mu bilgisi olan lutfen yardim Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Op3ukk

Yardım Mi note 10 vowifi

Mi note 10 Vowifi simge var cihaz yurt disi ama.cihazda vowifi acikken aramada sunucu hatasi veriyor şebekede vowifi açık her islemi yaptim ama.kullanan arkadaşlar varsa ne yapdini ayarlarını rica etsem paylaşır bizi de bilgilendirir mi lutfen sitedeki tum konulari inceledim ama note 10 kulanan...
  6. Op3ukk

Soru Mi note 10

Mi note 10 aldim.ve xihazda volte ktif vowifi acdimda sunucu hatasi aliyorum bunu acabilen hatyi duzelten var mi arkadaslar Ve cihazda bottkiidi acik degil ama euu rom yuklu kilit acilmadan cihaza miflashtan global room yükleme şansım var mi yardim eder misiniz rica etsem Mi Note 10...
  7. Op3ukk

Güncelleme [Android 10] Mi9 (Avrupa) EEA Kararlı V11.0.5.0 QFAEUXM İndirme Bağlantıları

Globalden eeu ya geccem twrp yuklemede hata veriyor dosya hatasi ne yapmam lazim birde dahili hafizadski dosya isimleri karma karışık harf nasil.duzeltirim cihaz yurt disi malum kayitli MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Op3ukk

Tema Yüksek kalite ZİPPO Kilit ekranı sesl

Ben yapamadım mi 9 [emoji3064][emoji3064][emoji3064][emoji3064][emoji3064] MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Op3ukk

Bunuda yaptım maselef gene olmadi MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Op3ukk

Mesaj attim.bakar misin MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Op3ukk

Es dosya yoneticisiyle yapdim MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Op3ukk

Yazilanlari ayni sekilde yaptim ama olmadi dosyalae kopyalanır cihazı kapatip açıyorum ama gene orjinal ses MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Op3ukk

Mi 9 da denedim olmadi baska yapmanın yolu var mi MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Op3ukk

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Cihazimda suan eeu rom yuklu mi rum gelmis recovery yukleyip twrp den yüklesem sorun olur mu Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Op3ukk

Uygulama Redmi K20 / Mi 9T Parmak İzi Sensörü Görüntüsünü Değiştirme

Hocam pnglerim boyutu nedir Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt