oozkan kullanıcısının son içeriği

1. O

Mod Banka/Whatsapp Düzeltme Modülü

Bonus flaşta olmuyor
  2. O

Sohbet Yapılacak magisk modülü önerileri

Keşke arama kaydedici bir modül olsa sonrası konuşulanlar unutulabilir en azından bu olsa güzel olurdu
  3. O

Mod Xiaomi 17 Ultra Leica Edition Kamera Modlarını Aktif Etme (Magisk Modülü)

Gerçekten çok başarılı oldu 17 ultra için elinize sağlık
  4. O

Resmi Whatsapp Uygulaması Hatası Çözemeyenler için Yapılır

cansın valla halloldu sonunda ne zamandır bununla uğraşıyordum çok teşekkürler ellerin dert görmesin :)
  5. O

Resmi Whatsapp Uygulaması Hatası Çözemeyenler için Yapılır

Xiaomi 17 ultra telefonumda resmi whatsapp uygulaması indirdiniz hatası alıyorum. Ne yaptıysam olmadı. Bunun çözümü için destek olur musunuz
  6. O

Soru Xiaomi 17 ultra Global rom yüklenen Çin cihazı.

17 ultra kullanıyorum boatloader açık 3 hafta oldu alalı. Kurtulduktan 1 hafta sonra güncelleme geldi direk yaptım
  7. O

Yardım Resmi olmayan WhatsApp hakkinda

Ücretli de üzmez diye düşünüyorum telegram adı @Insomnia330
  8. O

Dün sağolsun bir arkadaş sayesinde rotla çözdük sağolsun çok düzgün bir arkadaş eğer istenirse telegram üzerinden iletişim bilgilerini paylaşabilirim
  9. O

Yardım WhatsApp bootloader dan sonra açılmıyor

Kernel mi kullandınız bankacılık uygulamalarında sorun çıktı mı
  10. O

Yardım WhatsApp bootloader dan sonra açılmıyor

Nasıl çözdünüz acaba xiaomi 17 ultra da aynı sorunu yaşıyorum
  11. O

Soru Bootloader Kilidi Sonrası Uygulamalarda Sorun Olur mu

Yıllarda önce modlu whatsapp kullandım. Huawei mate 30 pro dan xiaomiye 17 ultra ya geçiş yaptım. Server kayıtlı boatloader açık cihaz WhatsApp'ı bir türlü kuramadım. Nasıl bir yol izlemeyelim. Eski telefonumda hala whatsapp açık şekilde kullanmak zorunda kaldım. 2 haftadır böyle kullanıyorum...
  12. O

Bilgim yok nasıl acaba
  13. O

Gerçekten cihaz çok iyi WhatsApp ı çözsem daha mutlu olacağım rootsuz bir yol var mı acaba onu bilmiyorum
  14. O

Yardım İthalatçı garantili telefonum bootloader kilidi açık geldi

Nasıl yapılır aynı sorunu yaşıyorum
  15. O

1 haftadır aynı sorunu yaşıyorum bende xiaomi 17 ultra için server kayıtlı, Yıllar önce modlu whatsapp kullandığımdan dolayı olduğunu araştırdım. WhatsApp a mail attım ama henüz bir yanıt yok napıcam bilmiyorum
Üst Alt