ooemir kullanıcısının son içeriği

1. ooemir

Haber TWRP ile Ota Güncelleme alma hakkında

Ben yapamadim ama ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. ooemir

Haber TWRP ile Ota Güncelleme alma hakkında

Beyler galiba Stoc Rom kullananlar için magisk ve twrp kullanarak root bozulmadan güncelleme alma yöntemi gelmiş. Slot A-Slot B şeklinde boot image yükleniyor galiba . yani adb komuntuna gerek kalmadan pc ye bağlamadan stock romlarda ota güncelleme sonrası recovery magisk vs kuruluyor...
  3. ooemir

Sohbet mix 2 s veda ettim

Ben mix 2s den geçtim. Değdimi dersen değdi. ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. ooemir

Selam herkese. Mix 3 ile aralarında kalıp 6t aldım iyiki almışım. Xiaomi ve miui aşığı olarak mix2s ten sonra pixel2 xl kullandım ve pixele 3 gün dayanabildim sattım hemen :) Uzun arastirmalar ve beyin firitnalari sonrası 6t aldim iyiki almışım. Miuide hayran olduğum herşey ve daha da fazlası...
  5. ooemir

Mix 2s e aşk yasarken sattim. Simdi niye mix 3 almadım demiyorum. Fazlasi var eksigi yok. İnanin fanlik degil. Oneplus baya iyiymis. ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. ooemir

Nillkin cam filmi de bende var . Hocam satsin sonra benimkide satista ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. ooemir

Bende pixel 2xl a gectim. 3 gün dayanabildim. Şuan oneplus 6t ile devam ediyorum . :) ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ooemir

Rom Nerde Yanlış Yapıyorum

Eski romdan bahsetmiyorum ki. Komple sifirla icinde eski yeni bisi kalmasin. Pc yr mound la bagla icine yrninromu at flashla bitsin ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ooemir

Mound yapilmiyormu twrp uzerinden. Yani twrp deyken menuden binyere giriyosun telefonu fash bellek gibi görüyorsun. Formattan sonra yani oyle yapip atabilirsin. ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. ooemir

Twrp son sürüm olsun. Format data yaptiktan sonra yeniden baslatmana gerek yok. Hatta advanced miydi neydi oradan da wipe yap. Sd karti silme ki romda gitmesin . sonra flashla ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. ooemir

Soru Mi Mix 3 mü Oneplus 6t mi

Batarya nasıl diye soranlara.. ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ooemir

Soru Mi Mix 3 mü Oneplus 6t mi

Üstad ben orjinal global roma bootloader acarak magisk kurdum misler gibi kullaniyorum. Guncelleme geldigi zaman nasil guncelleyecegimi bilmiyorum. Custom rom degil ota almaz orjinal recovery yok. Boyle bir deneyiminiz oldumu acaba ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. ooemir

Yardım Mi Mix2s Çağrı Sırasında Ekran Işığı Problemi

Aşık olduğum mix 2sin öyle sacma hatalari yüzünden sattim. ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ooemir

Soru Oneplus 6 için Miui10 Rom ?

Arama kaydetme magisk ile cok basit sekilde kullaniyorum. Orjinal rom inanilmaz basit sekilde bootloader aciliyor ve magsik yukleniyor. Resim düzenleme var tabiki. Ben hep 3. Parti kullandım orjinali bilmiyorum extra ne var ne yok. Tema yokmuş şimdi farkettim. Ama indiriliyor Çekme olmadan...
  15. ooemir

Soru Oneplus 6 için Miui10 Rom ?

Hocam 6t orjinal romundayim. Mix 2s te olup bunda olmayan hic birşey görmedim. Fazlasi var eksiği yok. Miui 10 nu hiç aratmıyor. ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt