ooemir kullanıcısının son içeriği

1. ooemir

Rehber [Android 11/10] OnePlus Modelleri için VoLTE - VoWifi Aktif etme Rootsuz

Selamlar. Bende VoWifi çalışıyor fakat ne yaptıysam Volte çalışmıyor. PDC ile kurulum yaptım. Sizce sorun neyden kaynaklıdır. ? Cihaz Oneplus 9
  2. ooemir

hocam hocam bakmaz olurmuyum malesef bildirim de açık. Ne yaptıysam asla Volteyi açamadım.
  3. ooemir

Rehber OnePlus VoLTE - VoWifi / Oneplus 8 Serisi Desteklenmektedir

Oneplus 9 da Vowifi çalışıyor ama Volte logosu vs gözükmüyor. Acaba bulunduğum bölge ile alakası varmıdır ? Wifi ile ağa bağlanınca VoWifi logosu beliriyor kapatınca Volte yazısı belirmiyor . Vodafone kullanıyorum Germany Volte Vodafone sup0 ve sup1 leri altif ettim
  4. ooemir

Selamlar herkese, Wirelless ile bağlıyken VoWifi loosu gözküyor fakat wifi kaptınca Volte bildirimi yok. Bir kaç tane operatör denedim ama VODAFONE için normal volteyi açamadım. Oneplus 9 Android 11 kullanıyorum. Konu için teşekkür ederim çok yararlı ama şu ufak telefek sorunlara da çözüm...
  5. ooemir

Rehber Xiaomi Router 4A Gigabit Edition Global Firmware (English)

Herkese selamlar. Cihazına openwrt kurdum . Sonra başımı duvarlara vurdum ben daha önce neden bu openwrt yi keşfetmemişim diye. Sanırım bundan sonra openwrt desteklemeyen bir cihaz almayacağım. SQM olayınıda çözdüm. OpenWrt ye kurdum SQM eklentisini yaptım ayarlarını sonuç inanılmaz. 25 mbps...
  6. ooemir

Gerçekten enteresan . Mobil arayüzünü çok kullandığım için openwrt ile uğraşmakta istemiyorum. bilsemki yüzde 30 yüzde 50 daha performanslı ne bileyim ping değerleri daha çok düşecek vs kurayım ama stok yazılım ile openwrt kaşılaştırması da yok.
  7. ooemir

Beyler bu konuda varmı bir gelişme ? Duvar delmeyi aktif etmek için ne yapmak lazım illa openwrt mi kurmalıyız ? 1602653151 Hocam siz ne yaptınız ? Duvar delme özelliğini geri getirebildiniz mi ?
  8. ooemir

Haber TWRP ile Ota Güncelleme alma hakkında

Ben yapamadim ama ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ooemir

Haber TWRP ile Ota Güncelleme alma hakkında

Beyler galiba Stoc Rom kullananlar için magisk ve twrp kullanarak root bozulmadan güncelleme alma yöntemi gelmiş. Slot A-Slot B şeklinde boot image yükleniyor galiba . yani adb komuntuna gerek kalmadan pc ye bağlamadan stock romlarda ota güncelleme sonrası recovery magisk vs kuruluyor...
  10. ooemir

Sohbet mix 2 s veda ettim

Ben mix 2s den geçtim. Değdimi dersen değdi. ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. ooemir

Selam herkese. Mix 3 ile aralarında kalıp 6t aldım iyiki almışım. Xiaomi ve miui aşığı olarak mix2s ten sonra pixel2 xl kullandım ve pixele 3 gün dayanabildim sattım hemen :) Uzun arastirmalar ve beyin firitnalari sonrası 6t aldim iyiki almışım. Miuide hayran olduğum herşey ve daha da fazlası...
  12. ooemir

Mix 2s e aşk yasarken sattim. Simdi niye mix 3 almadım demiyorum. Fazlasi var eksigi yok. İnanin fanlik degil. Oneplus baya iyiymis. ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. ooemir

Nillkin cam filmi de bende var . Hocam satsin sonra benimkide satista ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt