Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler galiba Stoc Rom kullananlar için magisk ve twrp kullanarak root bozulmadan güncelleme alma yöntemi gelmiş.
Slot A-Slot B şeklinde boot image yükleniyor galiba . yani adb komuntuna gerek kalmadan pc ye bağlamadan stock romlarda ota güncelleme sonrası recovery magisk vs kuruluyor...
Selam herkese.
Mix 3 ile aralarında kalıp 6t aldım iyiki almışım.
Xiaomi ve miui aşığı olarak mix2s ten sonra pixel2 xl kullandım ve pixele 3 gün dayanabildim sattım hemen :) Uzun arastirmalar ve beyin firitnalari sonrası 6t aldim iyiki almışım.
Miuide hayran olduğum herşey ve daha da fazlası...
Eski romdan bahsetmiyorum ki.
Komple sifirla icinde eski yeni bisi kalmasin. Pc yr mound la bagla icine yrninromu at flashla bitsin
ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrp son sürüm olsun. Format data yaptiktan sonra yeniden baslatmana gerek yok. Hatta advanced miydi neydi oradan da wipe yap. Sd karti silme ki romda gitmesin . sonra flashla
Üstad ben orjinal global roma bootloader acarak magisk kurdum misler gibi kullaniyorum. Guncelleme geldigi zaman nasil guncelleyecegimi bilmiyorum. Custom rom degil ota almaz orjinal recovery yok. Boyle bir deneyiminiz oldumu acaba
Arama kaydetme magisk ile cok basit sekilde kullaniyorum. Orjinal rom inanilmaz basit sekilde bootloader aciliyor ve magsik yukleniyor.
Resim düzenleme var tabiki. Ben hep 3. Parti kullandım orjinali bilmiyorum extra ne var ne yok.
Tema yokmuş şimdi farkettim. Ama indiriliyor
Çekme olmadan...
Hocam 6t orjinal romundayim. Mix 2s te olup bunda olmayan hic birşey görmedim. Fazlasi var eksiği yok. Miui 10 nu hiç aratmıyor.