OnurT95 kullanıcısının son içeriği

1. OnurT95

Çözüldü Redmi Note 9 Pro Bootloop sorunu

Magisk modülü yüzünden oluyomuş. Twrpden modülü silmek aklıma gelmedi.
  2. OnurT95

Hocam bu yöntem aklıma geldi siz yazmadan önce oldu düzeldi telefon teşekkür ederim.
  3. OnurT95

Cihazda magisk yüklü. Telefonu açıyorum ve 5-10 saniye sonra kendi kendine yeniden başlıyor. Her açmaya çalıştığımda aynen böyle açılıp 5-10 saniye sonra kapanıyor ve beni TWRP'ye atıyor. Kullandığım rom telefonun kendi stock romu. Kullandığım romu TWRP'den flashlasam sorun çözülür mü? Veya siz...
  4. OnurT95

Yardım TWRP Format Data

Magisk flaslamadan önce Reboot Recovery yapıyoruz ama değil mi ayrıca magiski sd carddan flashlayacağım format data sd cardda ki dosyalarıda siler mi
  5. OnurT95

Yardım TWRP Format Data

Merhaba telefonum rootlu magisk yüklü. TWRP'de şifreleme sorunu oluştu o yüzden format atacağım ama rootun ve twrpnin gitmesini istemiyorum. TWRP'den Format Data ardından Reboot Recovery ardından da magisk flashladığım zaman bir sorun olur mu açılır mı telefon?
  6. OnurT95

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro - Türkiye Kararlı Rom V12.0.1.0. RJZTRXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

Twrpden wipe dalvik cache yöntemiyle yükleyebilir miyim? Rom flaşladiktan sonra magiskde flaşlayacağım
Üst Alt