OnurPoyraz43 kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Mi 8 Lite Fastboot Rom Attım Kesinlikle Clean And lock Secmedim

Mi 8 Lite cihazımda Fastboot Rom Attım Cihaz Hiç bi sekilde Fastboot tan çıkmıyor Vbmeta da Attım denedim Malesef Hiç bir sekilde Fastboottan Kurtulamadım 2 Farklı Sürüm ile Fastboot Rom Attım Ne yapmam gerekli 1611526985 Ayrıca mi flash 2018-11-15 sürümü 64 bit mi flash sürümü de denedim
  2. O

Yardım Mi 9 cihazımda endoskopi (yılan kamera ) Çalışmıyor

Mi 9 cihazımda sanayide kullanmak için endoskopi kamera aldım Uygulamasını yükledim çalışmıyor a71 cihazımda sorunsuz çalışıyor
  3. O

Yardım Mi 9 Fastboot Mode Bl kapalı

Arkadaşlar Telefon Yazılım yüklerken cőktu Şuan Fastboot modda bilgisayardan yazılım atılmıyor twrp vs bl kapalı Olduğu için işlem yapılamıyor edL modda da yazılım atamadi telefoncu çabası arka kapağı kırdı ücreti mukabilinde bana yardım edebilecek abilerim varmi
  4. O

Recovery Xiaomi Cihazlarının Resmi TWRP Recovery'leri [OFFİCİAL]

Kardeşim ben onur Poyraz nasılsın fotoğrafın dan bildim
  5. O

Yardım Mi 8 lite root yaptım fakat twrp yok

Çok teşekkür ederim sorunsuz bi şekilde flashladim ve herşey aktif olarak çalışıyor tabi twrp img dosyasını xda dan ekledim
  6. O

Yardım Mi 8 lite root yaptım fakat twrp yok

Mi 8 lite root yaptım twrp yok nasıl yükleme yapabilirim cihazimda root var
  7. O

Yardım WhatsApp görüntülü aramada kamera donuyor mi8 lite

WhatsApp görüntülü aramada kendi kameram göstermiyor ve donuyor telefon rootlu ve bootloder kilidi acik
  8. O

Yardım Mi 8 lite Global 10.3.1 Gcam Nasıl yüklenir

Nasıl oluyor anlamadım bu anlatmanız baştan sona
  9. O

Yardım Mi 8 lite Global 10.3.1 Gcam Nasıl yüklenir

10.3.1 Gcam nasıl yüklenir Bir iki tane denedim Hdr modunda Fotoğrafları mavi yapıyor yardımcı olacak biri varmi
  10. O

Yardım Mi 8 lite root attım

Evet dediğiniz gibi oldu çok teşekkür ediyorum
  11. O

Yardım Mi 8 lite root attım

Mi 8 lite root attım root sorunsuz oldu problem yok fakat twrp nasıl açabilirim telefonu ses kısma ve kapatma tuşuyla açınca gelmiyor
  12. O

Yardım Any Key To diy hata alıyorum bootloeder kilidini acarken

Bootloeder kilidini açmak istiyorum fakat siyah ekran geliyor ve birşeye tıklayınca ya tekrar kapanıyor yada telefon aciliyor
  13. O

İnceleme Pubg Mobile Mi 8 lite

Yardımcı olayım kardeşim öncelikle cihazına quick edit yukle Uygulamanın Yüklü Olduğu Bellek> Android Data > com.tencent.ig > Files > UE4Games > Shadow Tracker > Shadow-Tracker- >Saved > Config > Android > UserCustom.ini klosorune gir 1557621023 Dosyanın her ihtimale karşı Yedeğini Almayı...
Üst Alt