Onurmemis kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Masik x 8.5

masikx 8.5 kurdum hiç bir problem yok fakat telefon miui11 innovations kısmındaki animasyon donmuyor ama orada kalıyor 10dk bekledim ses seda yok yardımcı olursanız sevinirim telefonum kapalı kaldı.?
  2. O

Yardım MASİK X 8.5 ACİL YARDIM

masikx 8.5 kurdum hiç bir problem yok fakat telefon miui11 innovations kısmındaki animasyon donmuyor ama orada kalıyor 10dk bekledim ses seda yok yardımcı olursanız sevinirim telefonum kapalı kaldı.?
  3. O

Rom Masik 13.1 v2 ROM Android 10 GÜNCEL - AKICI - HIZLI

masikx 8.5 kurdum hiç bir problem yok fakat telefon miui11 innovations kısmında donmuyor ama kalıyor 10dk bekledim ses seda yok yardımcı olursanız sevinirim telefonum kapalı kaldı.?
  4. O

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Pixel Experience - Plus [Android 11] [FBE]

Bu menü geliyor ama ne seçersem seçeyim hiç bir türlü bilgisayarımda çıkmıyor driver yüklemeyi deneyeceğim 1596061252 Maalesef driverlar dahil güncel herşey eksiksiz gördüğüm kadarıyla fakat hiç bir türlü görmüyor saçma bir şekilde
  5. O

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Pixel Experience - Plus [Android 11] [FBE]

Aynı bilgisayarda görmeme sorunu bendede var Rom çok güzel ve stabil fakat pc görmezse bu şekilde sıkıntı yani
  6. O

Soru Google Kamera Çok Kasıyor

Sadece hdr uygularken yapsa ne güzel daha çekmeden bile çok kasıyor sebebinide bulamadın bir türlü
  7. O

Soru Google Kamera Çok Kasıyor

Red Mi Note 6 pro telefonum magisk ile rootlu, google kamera yükledim fakat aşırı şekilde kasıyor. Önerdiğiniz c2api için modül ve Google kamera versiyonu varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. ( Forumda ki google kamerayı da denedim yine kasıyordu o yüzden tekrar konu açtım ) İyi Forumlar
  8. O

Soru NOTE 6 PRO BOOTLOADER

Bootloader kilidini açmak için illaki 15 gün beklemek zorundamıyız hemen açmanın hiç bir çözümü yok mu ?
  9. O

Soru Mi 6 için 960 fps slow motion video

Mi 6 için neden 960 fps slow-motion video özelliği yok acaba? Kamera sensörününmü yoksa işlemcininmi desteklemesi gerekiyor acaba ?
  10. O

Soru Mi 8 kamera port

O zaman mi 8 kamerası değilde mi 8 in galeri uygulamasındaki düzenlemeyi mi 6 ya nasıl uydurcaz ?
  11. O

Soru Mi 8 kamera port

Bu ai kamera modu yani portu falan varmı acaba ?
  12. O

Soru Mi 8 kamera port

Mi 8 in kamerasını mi 6 için portlanmış hali var mı acaba ? Mi 8 deki gibi sahne modları için soruyorum
  13. O

Yardım portre modu ayarı?

Fotoğrafı çektikten sonra bu dediklerin mümkün değil maalesef. Çekmeden önce odak noktasını değiştirebilirsin tabi ki fakat flu ayarıda yapamazsın derinliği kendi ayarlıyor.
  14. O

Yardım Mi6 açılmıyor

Format data yaptım pc gördü şimdi flashlıyorum inşallah çok sağolun sorun kalmadı :)
  15. O

Yardım Mi6 açılmıyor

muiu 10 global beta yükelemek için mi 6 telefonuma twrpden bütün dosyları sildim(wipe,data,cache vb.) fakat şuan açılmıyor. Daha doğrusu TWRP ye giriyor fakat pc ye bağladığımda telefona miui 10 beta romunu zipini atamaıyorum, pc görmüyor telefonunun içindeki dosları boş gösteriyor...
Üst Alt