Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
F2 pro telefonumu sattığım için. Hiç kullanmadığım poco f2 pro kiliflarim satılıktır fiyat olarak tekliflerinizi bekliyorum, şeffaf kılıf kullanıldı sadece, Spigen ,Zore ,autofocus ve diğerleri kullanilmadi toplu alımda indirim olur
Hais rom miui çin tabanlı saf bir rom'dur , kullananlar varsa deneyimlerini paylaşsın ben denemedim sadece paylaşmak istedim sorumluluk kabul etmiyorum
** ROM'u özelleştirmeniz gerekiyorsa, lütfen Hais Ücretsiz Özelleştirme Ağına gidin **
Lütfen yanıp sönmeden önce bir grup ekleyin,% 99...
aşağıdaki videoda da göründüğü gibi varsayılan olarak seçtiğim halde sürekli başa dönüyor yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkürler mi room 11.0.6 sürümü
Merhaba arkadaşlar redmi note7 cihazımda mi room kararlı 11.0.7 sürümünü kullanıyorum varsayılan uygulamalar sürekli başa dönüyor tekrar seçiyorum tekrar tekrar soruyor yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim
1-eaa global bir romdur fastboot modda ve mi tool ile yüklenebilir lakin twrp daha kolay
2-ben resmi eaa yukledim aynı sorunlar onda da var daha sonra xiaomi.eu rom yükledim ve düzeldi