onurmabeynci kullanıcısının son içeriği

1. onurmabeynci

Satıldı Satılık poco f2 pro kılıfları Spigen ve zore

F2 pro telefonumu sattığım için. Hiç kullanmadığım poco f2 pro kiliflarim satılıktır fiyat olarak tekliflerinizi bekliyorum, şeffaf kılıf kullanıldı sadece, Spigen ,Zore ,autofocus ve diğerleri kullanilmadi toplu alımda indirim olur
  2. onurmabeynci

Rom Hais rom POCO F2 PRO/K30 Pro 21.4.28

Hais rom miui çin tabanlı saf bir rom'dur , kullananlar varsa deneyimlerini paylaşsın ben denemedim sadece paylaşmak istedim sorumluluk kabul etmiyorum ** ROM'u özelleştirmeniz gerekiyorsa, lütfen Hais Ücretsiz Özelleştirme Ağına gidin ** Lütfen yanıp sönmeden önce bir grup ekleyin,% 99...
  3. onurmabeynci

Yardım Varsayılan uygulama ayarı

aşağıdaki videoda da göründüğü gibi varsayılan olarak seçtiğim halde sürekli başa dönüyor yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkürler mi room 11.0.6 sürümü
  4. onurmabeynci

Yardım Varsayılan Uygulama Ayarı

Merhaba arkadaşlar redmi note7 cihazımda mi room kararlı 11.0.7 sürümünü kullanıyorum varsayılan uygulamalar sürekli başa dönüyor tekrar seçiyorum tekrar tekrar soruyor yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim
  5. onurmabeynci

Yardım Ses Sorunu

Merhaba arkadaşlar redmi note 7 mi room 20.1.16 var kulaklıktan ses çok az geliyor viper4fx ve Dolby hariç ses artırma yöntemi varmı
  6. onurmabeynci

MIUI 11 Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 9) Beta 9.12.12_Kararlı 11.0.4.0 Rom

Bu guncellemede parmak izi calismiyor bende
  7. onurmabeynci

MIUI 11 Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 9) Beta 9.12.12_Kararlı 11.0.4.0 Rom

Xiaomi eu 9.11.14 te parmak izi calismiyor
  8. onurmabeynci

Mod - Mi Band 4 Uzmanından, Uzman Temalar

tesekkurler emek verdiniz
  9. onurmabeynci

Mod - Mi Band 4 Uzmanından, Uzman Temalar

mi fit e yeni gelen guncelleme ile bu tema geldi ama ingilizce ,Türkçeye çevirebilirmisiniz acaba
  10. onurmabeynci

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

mi band 4 kapatılabilinir mi telefon gibi honor band 4 ten gectim onda bu özellik var
  11. onurmabeynci

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. ( Madalya )

Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
  12. onurmabeynci

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Rica etsem bir adet te ben isterim
  13. onurmabeynci

Yardım Eu Rom Yükleyeceğim

1-eaa global bir romdur fastboot modda ve mi tool ile yüklenebilir lakin twrp daha kolay 2-ben resmi eaa yukledim aynı sorunlar onda da var daha sonra xiaomi.eu rom yükledim ve düzeldi
  14. onurmabeynci

Tema ZenUi Kilit Ekranı

Temanın sahibi beyefendi yazı stiliniz nedir Le X821 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt