Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar.
Öncelikle önceden böyle bir problem yoktu son 1 aydır sıklaşmaya başladı. Cihaz normalde hızlı şarj ederken ısınırdı bir miktar fakat şimdi ne hızlı şarj göstergesi var nede ısınma. Hızlı şarj göstergesi olsada cihaz hızlı şarj olmuyor. Sorunun kablo kaynaklı olduğunu düşünüyorum...
Sabah kalktığımda hiçbir şey yapmadan rutin halde wifi açtım ve whatsapp mesajlarına baktım. Daha sonra internette herhangi bir siteye bağlanmak istediğimde yada banka hesabıma girmek istediğimde giremedim internet bağlantı uyarısı veriyordu. Ama işin ilginç yanı whatsapptan mesaj vs gönderimi...
Merhaba arkadaşlar.
Uzun süredir sıfırlamamıştım telefonu ağırlaşmıştı biraz. Sıfırladıktan sonra ana ekran düzenini seçemiyorum. 5x5 kullanıyordum. Malesef temayı yedeklememişim bilmiyordum aynı temayı bulamadım ve onlarca tema denedim ana ekran düzeni değişmedi. Simgeleri klasik olarak...
Arkadaşlar format atmadan önce ekran düzeni seçme şansım vardı fakat formattan sonra bu hak kayboldu. 5x5 5x6 seçebiliyordum tema yüklemeden fakat formattan sonra bu seçenek yoktu.
Kullandığım tema zaten stok tema yani telefonun içinde olan klasik tema. Resimlerden anlayacaksınız zaten. İlk...
Merhaba arkadaşlar.
15 gün kadar önce ikinci el Xiaomi Mi 5 satın aldım ilk zamanlar pek kullanmadım telefonu bataryaya dikkat etmedim fakat şimdi biraz dikkatli baktığımda bataryanın hızlı azaldığını gördüm. Batarya olayında durum şu; mesela %52de kullanmaya başlıyorsun video izliyorsun...