OnurG kullanıcısının son içeriği

1. OnurG

Yardım Önerdiğiniz SMS Uygulaması var mı?

Malum RedmiNote8 Pro da sms uygulamasında sıkıntılar var bazen bildirim gelmiyor ve sms deki linke tiklayamiyoruz. Önerdiğiniz başka sms Uygulaması var mı? Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. OnurG

Yardım SMS Bildirimleri Gelmiyor

Sesli ya da ekrana gelicek şekilde bildirim gelmiyor SMS de. Aynı sorunun yaşayan var mı? Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. OnurG

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

Normal
  4. OnurG

MIUI 11 Redmi Note 7 Global Kararlı MIUI 11 V11.0.4.0 PFGMIXM İndirme Bağlantıları

Herhangi problemi yok yükledim. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. OnurG

MIUI 11 Redmi Note 7 Global Kararlı MIUI 11 V11.0.4.0 PFGMIXM İndirme Bağlantıları

Değişiklik bilgisi paylaşıldı mı acaba?
  6. OnurG

Sohbet Türknet rezilliği

Bulunduğunuz bölgenin bölge müdürlüğüne gidin (türktelekom). Konuyu izah edin çözüme ulaşacaktır. Bu tür konuları müdürlükte daha hızlı çözersiniz.
  7. OnurG

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

WhatsApp dan gelen bildirimlerde de sorun var aynı mesajın bildirimini tekrar gösteriyor. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. OnurG

Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

Ön kamera da çekilen fotoğrafın ters çevrilmesi ayarı nereden kapatılır?
  9. OnurG

Soru Miui 11 e geçtikten sonra 4G oldu

Bölge ile alakalı durummus mahalle değişince 4.5g oldu. :D Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. OnurG

O zaman sıkıntı yok demektir. Fakat digerlerinde 4.5g yazıyorsa miui 11de bende yazmıyorsa ondan soru işareti oldu bende Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. OnurG

Bulunduğumuz yer ile alakalı olabilir mi Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. OnurG

Aynı problemi yaşayan var mı? 4.5ydi 10dayken. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. OnurG

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

4G yazmaya başladı miui 11 e gectikten sonra. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. OnurG

Yardım Ghost Screen ( Hayalet ekran) sorunu

Bilmiyor olmasına lafım yok fakat bilmeyip laf kalabalığı yapması hoş olmuyor Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt