onurcannn35 kullanıcısının son içeriği

1. onurcannn35

Rehber Root (Magisk) Uyarısı Veren Uygulamaların Çözümü

Gösterdiğiniz dosyayı indirdim ama başarısız ama magiskten açmaya kalkınca başarısız diyor
  2. onurcannn35

Bende magisk böyle gozukuyor
  3. onurcannn35

Eline sağlık çok güzel olmuş bu ikinci seçenekte yapılacak ilk iş magisk nasıl gizleyeceğim daha ben oradan bulamadım orayı bir açıklar mısın 1734410923
  4. onurcannn35

Soru KernelSU da root gizleme nasıl yapılıyor?

Yurt dışı kayıtsız bir telefon 3 senedir kullanıyorum Türkiye'den aldım imel attırdım şimdi bankalar sorun yaratıyor ya yeni telefon bakicam yada bu elimdeki ne bir sonuç bulma lazim
  5. onurcannn35

Ben de bu işlerde biraz acemiyim yani tekrardan orijinal sürümünü yüklesek bu banka probleminden kurtulabilir miyiz ki acaba şu konu hakkında bilgisi olan detaylı bir şekilde bana ulaşabilir mi lütfen
  6. onurcannn35

Yardım Rootlu cihazlar hata vermeye başladı banka uygulamalarında acil yardim

Yeni yönetmeliğe göre banko uygulamalarında root veya jailbreak olduğu zaman uygulamayı açmıyor ben de telefonuma yeni imail attırmıştım şu anda telefonumun banka uygulamalarını kullanamıyorum çözüm olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun
  7. onurcannn35

Benimde bu gün yapı kredi kapandı ve açılmıyor telefon rootlu ve imeil var cihazda robot kaldirsam imeil gidermi ve sorun olurmu
  8. onurcannn35

Yardım Root Gizleme Banka Uygulamaları

#rez bana yardım lazım banka hesaplarima giremiyorum robotlu cihaz var diye
Üst Alt