onur_bee kullanıcısının son içeriği

1. O

Mod Mi 9 SE AOD Özelleştirme

Eu stabil kullanıyorum yok hocam valla yok billa yok :)))
  2. O

Mod Mi 9 SE AOD Özelleştirme

Herhangi bir değişiklik olmadı hocam yükledim ama.
  3. O

Soru Mi9 se 60fps aktif etme

Eu stabil 10.3.3. kullaniyorum bende de yok
  4. O

Soru IMEI düşmesi 9 SE

Cevirme hatasindan ziyade bende su hata var hocam.stabil eu rom kullaniyorum alt tarafta mi hesabi ve home bolumleri yarim gozukuyo varmidir acaba bir çözümü??
  5. O

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Adamsın..cok sağol düzeldi.ilk defa mi kullaniyorum ne cok ayari var kafayi yicem :)
  6. O

WhatsApp uygulamasindan gelen bildirim bu şekilde çift görünüyor nasıl duzeltebiliriz acaba??
  7. O

Hangisinden bahsediyosunuz ?beta stabil?stabil 10.3.3. kullaniyorum memnunum
  8. O

Rica etsem biraz daha bilale anlatır gibi anlatır mısınız?ben de 9SE kullanicisiyim.bl açık ve imei atildi ayrica turkcell hattim ve Bursa sehir merkezindeyim.gercekten band20 gitme olayı doğrulanmış mi oluyor?
  9. O

Ne zaman verilicegi bellimi hocam?eu 10.3.3. kullnaiyorum şimdilik birkac sey dışında memnunum ama.
  10. O

Yardım Mi 9se güncelleme olmaması, video kayıt seçeneklerinin eksik olması.

10.3.3 stabil eu kullaniyorum bende de 60fpsler bulunmamakta.
  11. O

Rom Mi Max 2 Xioami Eu Beta Rom MIUI 10.5_9.6.27

Üstad merhaba.henuz cok yeniyim ve arastirip bilgilenme donemindeyim.mi9se telefonumda stabil eu 10.3.3. bulunmakta.en son sürüm bu mu oluyor guncellemek istersek napiyoruz.son olarak eu rom betami daha iyi sizce stabil mi?cok bilgi sahibi olmayan ve guncellemelerle uğraşmak istemeyen viri...
  12. O

Yardım mi 9 se hayalet dokunuş(ghost touch)

Teşekkürler öğrenmiş oldum :)
  13. O

Yardım mi 9 se hayalet dokunuş(ghost touch)

Ghost touch nedir??
Üst Alt