Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar. F2 Pro 6/128 yurt dışı cihazıma bir telefoncuda rom atıldı 12.0.4 global kararlı sürümü. Atıldıktan sonra cihazda donmalar başladı ve video açılma süresi uzadı. Kendi hafizasindaki bir video ortalama 10 saniyede, YouTube'dan izlemeye çalışınca yaklaşık 15 saniye bekletip...
Arkadaşlar F2 Pro6/126 global sürüm olan telefonum var yurt dışı cihazı. Telefonu ilk aldığımda yağ gibi kayıyordu çok hızlıydı ve geçişlerde dalgalanma olmuyordu. Sonra android 11 güncellemesi geldi ve kurdum . Android 11 e geçtikten sonra telefonum performansı ciddi mana da düştü . Hem oyun...
Ben telefon ayarlarından hiç anlamam ama IMEI tamiri için telefoncuya artırmıştım açıldı demişti sonra format attım kasıyo diye kapanmadıysa hala açıktır. Bahsettiğiniz 12.0.4 e nasıl döneceğim bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
1614343468
Bu arada evet baktım suan 12.2.4 görünüyor
Arkadaşlar yaklaşık 7 aydır telefonu kullanıyorum. Android 10 da iken sorunsuz sekilde hdr de Pubg oynuyordum. Android 11 güncellemesini yaptıktan sonra akıcı ve dengeli de dahi kasılmalar başladı. Yardımlarınızı bekliyorum.. teşekkürler.