Onur3440 kullanıcısının son içeriği

1. O

Soru F2 Pro Yeni Rom sonrası kasma donma yavaşlama

Hocam birde bu paylaştığıniz rom yuklenince IMEI gider mi acaba. Telefoncu bana yeni romları yükleyince atılan IMEI gidiyor demişti
  2. O

Teşekkür ederim gidip telefoncuyla bir goruseyim de yükleteyim
  3. O

Arkadaşlar merhabalar. F2 Pro 6/128 yurt dışı cihazıma bir telefoncuda rom atıldı 12.0.4 global kararlı sürümü. Atıldıktan sonra cihazda donmalar başladı ve video açılma süresi uzadı. Kendi hafizasindaki bir video ortalama 10 saniyede, YouTube'dan izlemeye çalışınca yaklaşık 15 saniye bekletip...
  4. O

Rom Android sürüm düşürme

Arkadaşlar F2 Pro6/126 global sürüm olan telefonum var yurt dışı cihazı. Telefonu ilk aldığımda yağ gibi kayıyordu çok hızlıydı ve geçişlerde dalgalanma olmuyordu. Sonra android 11 güncellemesi geldi ve kurdum . Android 11 e geçtikten sonra telefonum performansı ciddi mana da düştü . Hem oyun...
  5. O

Yardım F2 Pro 6/128 Pubg kasma sorunu.

Evet yaptım. Telefon bi süre sonra ısınıyor ve kasma başlıyor
  6. O

Ben telefon ayarlarından hiç anlamam ama IMEI tamiri için telefoncuya artırmıştım açıldı demişti sonra format attım kasıyo diye kapanmadıysa hala açıktır. Bahsettiğiniz 12.0.4 e nasıl döneceğim bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz 1614343468 Bu arada evet baktım suan 12.2.4 görünüyor
  7. O

Arkadaşlar yaklaşık 7 aydır telefonu kullanıyorum. Android 10 da iken sorunsuz sekilde hdr de Pubg oynuyordum. Android 11 güncellemesini yaptıktan sonra akıcı ve dengeli de dahi kasılmalar başladı. Yardımlarınızı bekliyorum.. teşekkürler.
  8. O

Tavsiye 4.000₺ Bütçe İle Hangi Telefon

2 aylık f2 Pro kullanicisi olarak telefonu tavsiye edebilirim. Gerek sistem gerek performans olarak sizi uzmeyecektir.
Üst Alt