Onur1912 kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Delta Servis Rezilliği

Ah be hocam, keşke işini düzgün yapmayan Delta Servis ile uğraşacağına 150-200 TL neyse parası verip düzgün bir tamirciye yaptırsaydın telefonunu. Pil dedin sim yuvasını patlatmışlar, onu yapsınlar diye verdin şimdide sesini kesmişler.... Geçmiş olsun feyyazcetin umarım sapasağlam...
  2. O

Yardım Delta Servis Rezaleti

Dün delta servis izmir bölge servisindeki arkadaşlarında görüp ekrandaki hatayı kabul ettiği ve ekranın fotograflarını kendi içlerindeki bir whatsapp grubuna gönderdiği. Aynı zamanda o anda serviste bulunan farklı bir mi6 cihazın ekranı ile yan yana görüntüsünün çakilip aynı whatsapp grubuna...
  3. O

Esra hanım ile defalarca kez konuştuk aynı zamanda Aslıhan hanım ile mail trafiği içerisindeyim ikisi ilede defalarca kez telefonun kargolanması gereken adres hakkında teyitleşip gönderim yapıldıktan sonra tarafıma kargo takip nosunun bildirilmesini defalarca ama defalarca kez rica etmeme rağman...
  4. O

Hala dalga geçer gibi cevaplar vermekten utanmıyorsunuzda. Yüzsüzlüğün bu kadarına pesss. Müşteri ve müşterinin memnuniyeti ile o kadar yüzeysel ilgileniyorsunuz ki; söylediğininz lafın, ilgilendiğiniz vakanın önünün ardını araştırmadan ne olduğunu dahi anlamadan cevap veriyorsunuz. Sizin...
  5. O

Tekrar dan marhabalar Delta Servis Delta Servis 1 Delta Servis 2 Delta Servis 3 öncelikle şunu belirtmeliyim benim telefonu size teslim tarihin 18şubat değildir (sizin yetkilendirdiğiniz bölge servisinize 15şubatta teslim ettim elimde teslim tutanagıda mevcut). yani sizin bölge servisinin elini...
  6. O

Çözüldü Mi6 seramik arka kapak kırık

dertsiz başına dertmi arıyorsun kardeşim bulunduğun şehirde ortalama bir telefon tamircisine neyse parası 50-100 lira ver yarım saat içinde yapıp sapasağlam etsinler telefonunu. bunlara göndereceksin yaşayacağın bir kaç senaryo ya telefonunu benim gibi 1ay ı geçkin bir süre alamıycaksın ya...
  7. O

Evet sevgili delta servis çalışanları herşeye yetiştirecek bir otomatik cevabınız var fakat mevzu problem çözmek oldumu hiçbirinizi göremiyoruz ne klavye başında nede telefon başında... telefonum 3. kez ekranı değiştirilmesi için sizde aynı kusurdan 3. kez servise gitmiş cihaz için bir yaptırım...
  8. O

Merhaba Delta servis garantisindeki Mi6 cihazımı ghost screen problemi nedeni ile servise gönderdim ve 435285 form numarası ile girişi yapıldı (15 ocak 2019) Daha sonra 24 ocakta sadece ekran değişimi yapılarak tarafıma kargolandı ve 25inde teslim aldığım cihazı açınca ne göreyim, taktıkları...
  9. O

Rom [PORT][GM MT6589][MULTI MIUI GLOBAL STABIL V7.2.3.0.KHDMIDA ][4-16 GB]

Hocam oncelikle emekleriniz tesekkur ederim. Romu dun gece kurdum bugun 3tane banka uygulamasi ve birde whatsapp kurdum su anda ekranin altinda surekli "Malesef Whetstone durdu" hatasi cikiyor nerde bir yanlislik yaptim acaba yol gosterirseniz sevinirim..
Üst Alt