Onur19 kullanıcısının son içeriği

1. Onur19

Yardım Mi 8 ekran görüntüsü soluk çıkma problemi

Mi 8 telefonumda ekran görüntüsü aldığım zaman ss soluk çıkıyor nasıl çözebilirim bu sorunu
  2. Onur19

Yardım Telefon çalmıyor

Merhabalar, 1.5 seneyi aşkındır mi 8 kullanıyorum daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım arayan biri olduğunda telefon çalmıyor bu sorunu nasıl giderebilirim
  3. Onur19

Yardım Netflix sorunu

Değiştirdim teşekürler hocam
  4. Onur19

Yardım Netflix sorunu

Her zaman indirdiğim netflixi telefonuma indiremiyorum play storeda gözükmüyor öncedende inmediğinde apk indirmiştim ama şimdide güncelleme yapınca oda gitti yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Onur19

Rehber Netflix Bu Cihazla Uyumlu Değil Hatası ÇÖZÜMÜ

Teşekkürler hocam
  6. Onur19

Yardım İnstagram bildirim gelmiyor

Mi8 telefonu kullanıyorum ve hiçbir türlü instagram bildirimi gelmiyor yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
  7. Onur19

Yardım Mi 8 netflix açmıyor bu sürümü desteklemiyor

Ben hesaba giriş yapabiliyorum izleyedebiliyorum sadece hesaplar arası geçiş yapamıyorum ana sayfaya atıyo 2 li uygulama yıda denedim olmuyor. 1562011951 Bölgeyi hindistanda yapamıyorum.
  8. Onur19

Yardım Mi 8 netflix açmıyor bu sürümü desteklemiyor

Mi 8 telefonu migrosdan aldım Rus veya çin romu yüklü ilk geldiğinde netflix çalışıyordu bir kere yanlışlıkla sildim sildikten sonra, daha da düzgün çalışmadı play store parmak izinide okuttum play store da çıkmıyor forumda bir tane arkadaş paylaşmıştı onu indirdim açılıyor fakat hesaba giriş...
Üst Alt