oNuR0675 kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım redmi note 8 mikrofon sorunu!!

imei denemesi yaptım değişen bir şey olmadı az kalsın telefonu sakata çıkarıyorduk :D çözüm: sıfır bir şarj board u aldım değiştirdim gayet sağlıklı çalışıyor şuan yani sorun donanım kaynaklı imiş..
  2. O

Soru hazır kayıtlı çin sürüm note9 güncelleme sıkıntısı

merhaba, sürekli alıp sattığımız çin tabanlı boatloaderı açılmadan imei reapir işi yapılan cihazlar ilk güncelleme ile açılmamak üzere çöküyor ve mutlaka bir uzamn tarafından yapılması gerekiyor yoksa açılma şansı yok.. bu cihazlar hep böyle güncelleme yapılmadan mı kalacak yoksa bir çözümü var...
  3. O

Yardım Note 9 Güncelleme Sonucu Tepki Vermiyor

evet internet üzerinden birisi ile temas kurdum, uzaktan bağlantı yolu ile iki cihazı düzeltti.. lakin tekrar güncelleme yapınca göçer mi bilmiyorum.. hazır kayıtlı alınan cihazları almamak lazım sanırım..
  4. O

Yardım Note 9 Güncelleme Sonucu Tepki Vermiyor

merhaba, bugün 4 adet satmak üzere note 9 tek hat kayıtlı olarak aldım bir tanesini açtım güncelleme geldi yaptım ve mutsuz, telefonda kapandı açılmıyor tık yok ne recovery ne fastboot ne apacağım bilen var mı? formu kurcalaadım ama pek bişey bulamadım
  5. O

repair işlemi yapan bir arkadaşa sordum, imei ile alakalı bir durum olacağını sanmıyorum mekanik bir sorun gibi duruyor dedi. donanım sınama bölümüne girdim main microfon hiç ses algılamıyor sub microfon algılıyor büyük ihtimalde whatsapp kamera kaydı falan ondan oluyor konuşma mikrofonu...
  6. O

dün gece denedim telefon twrp modunda saplandı kaldı düzelmedi neyse ki bugün biraz kurcaladım ve komple çöktü :D uzun uğraşlar sonucunda başka bir kararlı sürüm flastool ile yükleyebildim telefon şuan düzgün çalışıyor lakin mikrofon sorunu değişmedi video kaydı ve whatsapp uygulamasında...
  7. O

orta derece pc den anlarım, internet yardımı ile deneyeyim bakalım romu değiştireyim, cevaplarınız için tşk ederim, denedikten sonra düzelip düzelmediğini yazarım
  8. O

kendim yapabilir miyim ki acaba
  9. O

Merhaba, yurtdışı redmi note 8 telefonum imei işlemi yapıldıktan bir süre sonra sorun yaşamaya başladım ve hiçbir yerde yaşadığım sorunun benzerini bulamadım. Sorun şu görüşme yaparken mikrofon bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, megafon kısmından çalışıyor normal mikrofon çalışmıyor. Ses...
  10. O

Yardım Sürekli güncelleniyor Facebook mi9t

Arkadaşlar facebook uygulamasını sildim, sonra dolandırıcı kurbanı olmamak için Facebooku tarayıcıdan açtım girdim kendi sitesinden apk uygulamasını indirip kurdum şimdilik hiçbir sorun yok sağlıklı çalışıyor. Aşağıda linkini bırakıyorum, başka yerden indirirken güvenli yer olduğunu kontrol edin...
  11. O

Öyle bir seçenek bende yok (Mi9-android 10-miui11)
  12. O

Hala çözüm üreten yok mu??
  13. O

MIUI 11 Mi9//Miui11 güncellemesi geldi fakat hata veriyor

Root yok gözüküyor hatta ses açma + güç tuşlarına basınca twrp bile çıkmıyor mi min kurtarma ekranı çıkıyor
  14. O

Root olayını yaptığımda imei kaydım silinir mi tam olarak bilemedim şimdi
  15. O

Selam, bugün itibari ile kullandığım mi9 a 11 güncellemesi geldi, ben yurt dışı telefonuma malum yol ile kayıt yaptırmıştım arkadaşım ise kayıtsız kullanıyor, neyse konuya geleyim arkadaşım güncellemeyi indirip kurdu bende indirdim fakat yükleme esnasında daha yüzde iki olmadan hata verip...
Üst Alt