onur şekercioğlu kullanıcısının son içeriği

1. onur şekercioğlu

Yardım Şarj Problemi

Telefonumu aldığım ilk günden beri hemen hemen her konuda problem yaşadım ve halada yaşıyorum ( 1 sene bile olmadı ).Şuan ki problemim ; Telefon açıkken şarja takıldığında kısa bi süre sonra kesiliyor.Telefon takılıyken şarja takıldığında ekrana şarj oluyor imgesi geliyor gidiyor.Yeni şarj aleti...
  2. onur şekercioğlu

Yardım EKRAN KAPANMASI VE SERVİS YOK

3 aylık redmi pro 8 telefonum var.2 haftadır telefon çalışırken herhangi bir uygulamaya girdiğimde ekran kapanıyor.Cihaz çalışıyor fakat ekran gelmiyor.Power tuşuna basıyorum geliyor gidiyor ekran.Biraz bekliyorum düzeliyor örn kamerayı açıyorum yine aynısı oluyor.Sürekli yapmıyordu fakat şuan...
  3. onur şekercioğlu

Yardım Ekran Kapanması

3 aylık redmi pro 8 telefonum var.2 haftadır telefon çalışırken herhangi bir uygulamaya girdiğimde ekran kapanıyor.Cihaz çalışıyor fakat ekran gelmiyor.Power tuşuna basıyorum geliyor gidiyor ekran.Biraz bekliyorum düzeliyor örn kamerayı açıyorum yine aynısı oluyor.Sürekli yapmıyordu fakat şuan...
  4. onur şekercioğlu

Yardım Ekran kapanması

İyi günler ; 3 aylık redmi pro 8 telefonum var.2 haftadır telefon çalışırken herhangi bir uygulamaya girdiğimde ekran kapanıyor.Cihaz çalışıyor fakat ekran gelmiyor.Power tuşuna basıyorum geliyor gidiyor ekran.Biraz bekliyorum düzeliyor örn kamerayı açıyorum yine aynısı oluyor.Sürekli...
Üst Alt