oneblood kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım mi 8 se fastboot kaldı

andorid Q yükledikten sonra android 9 geri dönmek istedim fastboot kaldım. Forumdaki konuların hepsini yaptım. Mi flash tool chine sürümünü yüklemeyi denedim ama olmuyor mi flash tool ilerme yok telefon kapanıyor " prees any key to shutdown" yazıyor sabahtan beri yapamadım yardımcı olabilecek...
  2. O

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

hocam mi room 10,3,1 kurdum kullanıyorum, sizin yazdıklarınız sayesinde çok teşekkür ederim uzun süre bu sürümde kullanmayı düşünüyorum. dahada kurcalamam cihazı :) 24 saat / 6,30 saat ekran görüntüsü aldım yüzde 10 sarj kaldı. herşey açık wifi - volte - vowifi - bluetooth anlamadığım konu...
  3. O

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Mi8SE_MIUI_V10.3.1.0.PEBCNXM_MiRoom_9.0 bu dosyayı indirdim. Teşekkür ederim.
  4. O

o videoyu izleyerek yaptım hepsini zaten eski sürümde denedim s,z 10,3,1 tavsiye ettiniz yükledim ama şu eu - mi room felan olayı çözemedim ikiside başka sistemlermi ? mi - room linki varmı inderebileceğim.
  5. O

merhabalar bende bu sürüm yüklü xiaomi.eu_multi_MI8SE_V10.3.1.0.PEBCNXM_v10-9 ama sanki bir kasılma var gibi telefonda, mi room 10,3,1 dedikleri ne yapmam lazım. teşekkürler.
  6. O

cevap için teşekkür ederim şuan mi room 9,7,11 rus birşeyler var ? 24 saat / 3 saat ekran süresi aldım normal kullanıcıyım . şunu anlamak istiyorum 10,3,1,0 geçimmi ? birde şebeke çekmezse aynı modem dosyasını yaptığımda gelirmi ?
  7. O

arkadaşlar telefonu yeni aldım aldığımda içinde android 8 yüklüydü bu forumun sayesinde twrp ile 9.7.11 yükledim şebeke hiç çekmiyordu sonra modem dosyası yükledim şimdi elimde globe sirius 9.7.18 - eu multi 10.2.2.0 - eu multi 10.3.1.0 roomları var sizce geçmeye değermi 9.7.11 kullanmaya...
  8. O

İnceleme Muhtelif Rom'ların özellikleri ve farklılıkları

mi 8 se için kararlı rom hangisidir. şuan mi 9.7.11 kullanıyorum
Üst Alt