Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
andorid Q yükledikten sonra android 9 geri dönmek istedim fastboot kaldım. Forumdaki konuların hepsini yaptım. Mi flash tool chine sürümünü yüklemeyi denedim ama olmuyor mi flash tool ilerme yok telefon kapanıyor " prees any key to shutdown" yazıyor sabahtan beri yapamadım yardımcı olabilecek...
hocam mi room 10,3,1 kurdum kullanıyorum, sizin yazdıklarınız sayesinde çok teşekkür ederim uzun süre bu sürümde kullanmayı düşünüyorum. dahada kurcalamam cihazı :) 24 saat / 6,30 saat ekran görüntüsü aldım yüzde 10 sarj kaldı. herşey açık wifi - volte - vowifi - bluetooth
anlamadığım konu...
o videoyu izleyerek yaptım hepsini zaten eski sürümde denedim s,z 10,3,1 tavsiye ettiniz yükledim ama şu eu - mi room felan olayı çözemedim ikiside başka sistemlermi ? mi - room linki varmı inderebileceğim.
merhabalar bende bu sürüm yüklü xiaomi.eu_multi_MI8SE_V10.3.1.0.PEBCNXM_v10-9 ama sanki bir kasılma var gibi telefonda, mi room 10,3,1 dedikleri
ne yapmam lazım. teşekkürler.
cevap için teşekkür ederim şuan mi room 9,7,11 rus birşeyler var ? 24 saat / 3 saat ekran süresi aldım normal kullanıcıyım . şunu anlamak istiyorum 10,3,1,0 geçimmi ? birde şebeke çekmezse aynı modem dosyasını yaptığımda gelirmi ?
arkadaşlar telefonu yeni aldım aldığımda içinde android 8 yüklüydü
bu forumun sayesinde twrp ile 9.7.11 yükledim şebeke hiç çekmiyordu sonra modem dosyası yükledim
şimdi elimde globe sirius 9.7.18 - eu multi 10.2.2.0 - eu multi 10.3.1.0 roomları var sizce geçmeye değermi 9.7.11 kullanmaya...