ondercok kullanıcısının son içeriği

1. O

Rom En Stabil Aosp Rom Tavsiye

Arkadaşlar Sosyal medya kullanmam ve oyun oynamam. Pil konusunda ve ısınma konusunda üzmeyecek aosp rom tavsiyelerinizi bekliyorum.
  2. O

Çözüldü WhatsApp Resim ve dosya sorunu

Arkadaşlar çok sinir edici bir sorunla karşı karşıyayım. WhatsApp da resim atıyorum 1 dk bekletiyor, ses atıyorum aynı, profil resimleri 2 3 dk sonra görünüyor. Aynı şekilde bana atılan resimler vs hepsini geç alıyorum sorunu çözemedim. Endonezya romunu kullanıyorum sorun ne olabilir teşekkür...
  3. O

Soru 11T Pro'nun tutmaması ve Rom sorunu

Arkadaşlar 11t pro 'ya mecburi geçiş yaptım. Canavar gibi mi 9t pro suya düştü işte o günde hayallerim suya düştü. Yan sanayi ekran taktırdım ama ekran berbat oldu onu sattım ve 11 t pro aldım ama pişman oldum. Mi 9 t pro ya hala custom rom çıkıyor. 11 t pro çıkan doğru düzgün aosp rom yok...
  4. O

Yardım Vowifi sorunu (AOSP ROM)

Merhabalar. 2 adet telefonum var birisi orjinal rom'da redmi note 8 pro diğeri mi 9t pro. Aynı wifi ağında Redmi note 8 pro ile vowifi ve volte sorunsuz bir şekilde kullanırken, AOSP rom'lu Mi 9t pro'da volte kullanabiliyorum fakat vowifi kullanamıyorum. Gsm hattımı Note 8 pro'ya takıyorum...
  5. O

Yardım Mi9t pro k20 pro oldu

Mi 9t Pro ile k20 pro tamamen aynı. Custom twrp veya romdan sonra k20 olarak gözükmesi normal. Hiçbir yan etkisi yok.
  6. O

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI10 V10.3.3.0.PFKMIXM

Arkadaşlar global rom'a stok miui arama ve mesaj uygulaması yüklemenin bir yolu varmı root ile?
  7. O

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

dostum şimdi dediğin gibi twrp yi attım sonrada 22 sürüm update img flashladım. fakat telefona restart atınca twrpde yine eski sürüm numarası gözüküyor?
  8. O

Çözüldü mi9T işletim sistemi silindi fastboot modda takıldı kaldı

öncelikle adb driverlarını kurun pc ye en baştan sonra qualcom driverlarını kurun miflashta bunları yaptıktan sonra görmeme ihtimali yok. daha sonra tgz. uzantılı rom indirip mi flash ile kurun.
  9. O

Soru Miui Mesaj Uygulaması (Apk)

Arkadaşlar stok miui telefon ve mesaj uygulamasını apk olarak kurmanız çözüm getirmiyor. İkisi de sürekli hata verir kullanamazsınız çünkü framework gerektiriyor. Tek çözüm, çin tabanlı custom rom kurmanızdır. Eu rom gibi.
  10. O

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

emeğine sağlık. bişey soracağım stable eu rom ve bu twrp ile bootlop sorunu falan yaşanır mı acaba ?
  11. O

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı 10.3.2.0.PFKMIXM İndirme Bağlantıları

acaba yeni çıkan miui 11 eu rom da varmıdır?
  12. O

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı 10.3.2.0.PFKMIXM İndirme Bağlantıları

merhaba şuan stok arama ve mesaj uygulaması için hangi romu kullanmak gerek?
  13. O

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

merhabalar mi 9t pro alacağım bende fakat sormak istediğim birşey var. Çağrı kaydı benim için çok önemli, telefonda google'ın kendi arama app'ini koymuşlar. Onda çağrı kaydı alınmıyor. Eu rom veya dediğiniz romda Miui'nin stock arama uygulaması varmı? Çağrı kaydı sadece stock app'da alınabiliyor.
  14. O

Rom Revolution OS - MiUI

fwyi kurarken hata alıyorum : updater process ended with error: 7 twrp hatası miui 9 dan geçiyorum miui 10 kurmadım hiç baseband sorunu olabilirmi ?
Üst Alt