Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar çok sinir edici bir sorunla karşı karşıyayım.
WhatsApp da resim atıyorum 1 dk bekletiyor, ses atıyorum aynı, profil resimleri 2 3 dk sonra görünüyor. Aynı şekilde bana atılan resimler vs hepsini geç alıyorum sorunu çözemedim. Endonezya romunu kullanıyorum sorun ne olabilir teşekkür...
Arkadaşlar 11t pro 'ya mecburi geçiş yaptım. Canavar gibi mi 9t pro suya düştü işte o günde hayallerim suya düştü. Yan sanayi ekran taktırdım ama ekran berbat oldu onu sattım ve 11 t pro aldım ama pişman oldum.
Mi 9 t pro ya hala custom rom çıkıyor. 11 t pro çıkan doğru düzgün aosp rom yok...
Merhabalar.
2 adet telefonum var birisi orjinal rom'da redmi note 8 pro diğeri mi 9t pro.
Aynı wifi ağında Redmi note 8 pro ile vowifi ve volte sorunsuz bir şekilde kullanırken, AOSP rom'lu Mi 9t pro'da volte kullanabiliyorum fakat vowifi kullanamıyorum. Gsm hattımı Note 8 pro'ya takıyorum...
dostum şimdi dediğin gibi twrp yi attım sonrada 22 sürüm update img flashladım. fakat telefona restart atınca twrpde yine eski sürüm numarası gözüküyor?
öncelikle adb driverlarını kurun pc ye en baştan
sonra qualcom driverlarını kurun
miflashta bunları yaptıktan sonra görmeme ihtimali yok.
daha sonra tgz. uzantılı rom indirip mi flash ile kurun.
Arkadaşlar stok miui telefon ve mesaj uygulamasını apk olarak kurmanız çözüm getirmiyor. İkisi de sürekli hata verir kullanamazsınız çünkü framework gerektiriyor.
Tek çözüm, çin tabanlı custom rom kurmanızdır.
Eu rom gibi.
merhabalar
mi 9t pro alacağım bende fakat sormak istediğim birşey var. Çağrı kaydı benim için çok önemli, telefonda google'ın kendi arama app'ini koymuşlar. Onda çağrı kaydı alınmıyor. Eu rom veya dediğiniz romda Miui'nin stock arama uygulaması varmı? Çağrı kaydı sadece stock app'da alınabiliyor.