OnbirinBiri kullanıcısının son içeriği

1. OnbirinBiri

Rehber Redmi Note 8 Pro - Custom Rom Kurmak - Miui- Aosp // Aosp-Miui Geçişler 25.06.2021

hocam anladım hatamı ben tekrar twrp acıp close avb 2.0 kısmını yapmadan sisteme reboot ediyorum çok teşekkür ederim
  2. OnbirinBiri

İpucu Genel Pil Tasarruf Ayarları (Tavsiye)

elinize saglık hocam yararlı paylaşım
  3. OnbirinBiri

Rehber Redmi Note 8 Pro - Custom Rom Kurmak - Miui- Aosp // Aosp-Miui Geçişler 25.06.2021

hocam herseyi sorunsuz yapıyorum gerek mui dan aosp roma geçişi gerek aosplar arası gezinmeyi ama sadece aosp dan miui custom roma gecemiyorum herseyi yapıyorum ama system reboot edince cihaz bootlop oluyor bende mi flash ile önce stock dönüp sonra twrp ile cusstom miui geçiyorum bahsettiğim...
  4. OnbirinBiri

İnceleme Redmi Note 8 Pro Ekran Süresi Paylaşımı

Hangi uygulamaları kullandın hocam
  5. OnbirinBiri

Rom Redmi Note 8 Pro - [Non-Cfw] Android 11 CorvusOS V16.0 Alpha Centauri | OFFICIAL - 19.05.2021

Ironsides hocam elimde iki çin note 8 pro var birine romları sorunsuz kuruyorum ama digerine twrp kurup wipe işlemlerini yaparken hepsini secince mfts gibi kelime çıkıyor failed veriyor böyle olunca da işleme devam edemiyorum araştırdığım kadarıyla şifreleme ile ilgili birşey ne yapabilirim
  6. OnbirinBiri

Rom [Cfw] Redmi Note 8 Pro - Zenx Rom

hocam a10 vendor linki bulamadım yardımcı olma durumun var mı tamamdır diğer konuda varmış halloldu
  7. OnbirinBiri

Rom Redmi Note 8 Pro - Cfw Android 11 OctaviOS 1.4 | OFFICIAL - 22.12.2020

kurdum ama pil bir tık fazla gidiyor gibi geldi sanki paylaşım için teşekkürler bu arada
  8. OnbirinBiri

Rom Redmi Note 8 Pro - [Non-Cfw] Android 11 CorvusOS V16.0 Alpha Centauri | OFFICIAL - 19.05.2021

Hocam senin cihazda bir sorun olabilir mi acaba konuda bir sürü hata yazmışsın Bende dün akşamdan beri kullanıyorum ne kasma ne takılma ne de şarjda ısınma sorunu var en baştan sıfırdan kurulum yapmayı dener misin
  9. OnbirinBiri

Bu romda bildirim ledi daha mı fazla ışık veriyor yoksa bana mı öyle geldi Eskisine göre daha iyi gibi
  10. OnbirinBiri

hocam bu romu çin cihazına sorunsuz olarak kurabilirm değilmi ek olarak şuan stock a10'dayım bu rom için a11 vendor olanı mı indirmem gerekli
  11. OnbirinBiri

Rom Redmi Note 8 Pro - Russia Stable V12.0.6.0.QGGRUXM İndirme Bağlantısı

Rus romunda MIUI arama ve mesajlaşma varmı acaba
  12. OnbirinBiri

Yardım YouTube vanced simgesini varsayılana çevirmek

https://www.webtekno.com/mobil/android-isletim-sistemindeki-uygulama-ikonlari-nasil-degistirilir-h12485.html bu konu sorununu çözer herhalde
Üst Alt